Şimdi Ara

.........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfuerte -- 14 Kasım 2013; 11:48:53 >

• Aynı karttan bende de var. Son derece memnunum. Hatta alıpta SLI yapmamak için kendimi zor tutuyorum :) Hayırlı satışlar.
    Not : Kart 3 slot yer kaplar. Bilginize
  • curukcul C kullanıcısına yanıt
    Aynı kart derken sizdeki Asus olan modeli sanırım. 3 slot yer kaplıyorsa eğer aklıma Asusdan başkası gelmez :)=
  • 4 gb lık Gigabyte 670 OC modellleri 3 slot yer kaplıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curukcul -- 23 Ekim 2013; 23:04:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: curukcul

4 gb lık 670 modellleri 3 slot yer kaplıyor

o halde benim ekran kartı kendini 4 gblik model sanıyor.. Ve buna herkeside inandırabiliyor :)=
  •  .........
  • Hocam takas olsaydı teklif verilirdi en azından (:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8600gts

Hocam takas olsaydı teklif verilirdi en azından (:

Takas var ama gigabyte gtx770 yada msi gtx770 lighting ile.. Sli yapacağım için.. 770 verip 670 alan olmayacağı için takas yok yazdım hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu 800tl'ye alma ihtimali olduğu için,
    http://forum.donanimhaber.com/m_82699271/f_//tm.htm#83088101

Senin sattığın pahalı olmuş biraz dostum. Hayırlı satışlar..
  • Bana her ikisininde bugünkü piyasada sıfırının değerini yazarsan sevinirim :) Artık 2gb bellekli üst seviye ekran kartı eskisi gibi olmayacak kanaatindeyim...

Ayrıca Zotac GTX 770 in bugünkü sıfır fiyatı 980 tldir..2.elinde 130 tl indirime gidilmiş bir ürün çokda iyi fiyat değil sanki@J.Maharaja http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-zt-70301-10p-gtx770-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-kart/productdetails.aspx?I_ID=66251

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfuerte -- 26 Ekim 2013; 11:15:49 >

• elfuerte kullanıcısına yanıt
    Olabilir. Seninkini ne avantajı 4gb onunkininde 770 olması. Muamma durum..

• quote:

Orijinalden alıntı: elfuerte

Bana her ikisininde bugünkü piyasada sıfırının değerini yazarsan sevinirim :) Artık 2gb bellekli üst seviye ekran kartı eskisi gibi olmayacak kanaatindeyim...

Ayrıca Zotac GTX 770 in bugünkü sıfır fiyatı 980 tldir..2.elinde 130 tl indirime gidilmiş bir ürün çokda iyi fiyat değil sanki@J.Maharaja http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-zt-70301-10p-gtx770-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-kart/productdetails.aspx?I_ID=66251

Sendeki 4 gb gtx 670'den daha performanslı o 2 gb gtx 770 .

• BeranSetaou kullanıcısına yanıt
    Diğer gtx670 leri kullanmadım ama gigabyte gtx670 bir yana diğer 670 ler bir yana diye okudum forumda çok kez... Bana gelip atarlanmayın sonra forumun yalancısıyım :) @BeranSetaou
  • quote:

Diğer gtx670 leri kullanmadım ama gigabyte gtx670 bir yana diğer 670 ler bir yana diye okudum forumda çok kez... Bana gelip atarlanmayın sonra forumun yalancısıyım :) @BeranSetaou

Haşa , kimseye atar yapmıyorum.
  • BeranSetaou kullanıcısına yanıt
    Forumda dikkat ettimde birinin sevdiği bir donanıma laf atarsanız sanki ailesinden birine laf atmışlar gibi sert bir savunmaya geçiyorlar ^_^
  • quote:

Forumda dikkat ettimde birinin sevdiği bir donanıma laf atarsanız sanki ailesinden birine laf atmışlar gibi sert bir savunmaya geçiyorlar ^_^

İnsan malına toz kondururmu hiç.
  • Benim x850 ile çok fark yok gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: adem_2c

Benim x850 ile çok fark yok gibi

Overclockla biraz sınırı zorlarsak x850 olmasada onu aratmayacak kadar kapasite varmış..
  • pM
  • quote:

Orijinalden alıntı: enigmac

pM

Cevaplandı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.