Şimdi Ara

Gigabyte GTX 460 1GB OC ## Kullanıcı İncelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.042
Cevap
5
Favori
262.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mtksnz

910 4500 kaç volt verdin karta?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar selamalr
    bugün zotac gtx 460 1 gb 256 bıt ekran kartı aldım.Vatan computer'den 450 ytl 3-4 güne elime geçer.
    9600'den sonra bakalım bu kart nasıl olucak. bbc2,turok,just cause.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

quote:

Orijinalden alıntı: hellteam
    Hocam şu fakire de bi yardım ediver niye 850 olmuyo şu kart. İftara 10 dakka var teravi de dua ediveririm

Est hocam.. baktım 900den yukarı çıkamıyorum, kasa kapağını açtım bu şekilde artifact felan vermedi kart.. sıcaklık problemi var, gece yarısı belki 920MHz sonucu alabilirim.. verebilceğim tavsiye kasa kapağını açman olcak başka ne diyebilirim bilmiyorum

Valla yan kapakta 2 tane 12 cm yüksek devirli fanım var onları çıkaramam

850 olmaması ilginç Sizde 0,987 bitirdi demi testi .Bende 1,025 bile yemedi Belleklerde çok iyi gitmiş voltaj verilemiyo sanırım

Şu durumda bios atmanın da bi anlamı yok zaten beta heralde

• quote:

quote:

quote:

Hocam şu fakire de bi yardım ediver niye 850 olmuyo şu kart. İftara 10 dakka var teravi de dua ediveririm

Est hocam.. baktım 900den yukarı çıkamıyorum, kasa kapağını açtım bu şekilde artifact felan vermedi kart.. sıcaklık problemi var, gece yarısı belki 920MHz sonucu alabilirim.. verebilceğim tavsiye kasa kapağını açman olcak başka ne diyebilirim bilmiyorum

Valla yan kapakta 2 tane 12 cm yüksek devirli fanım var onları çıkaramam

850 olmaması ilginç Sizde 0,987 bitirdi demi testi .Bende 1,025 bile yemedi Belleklerde çok iyi gitmiş voltaj verilemiyo sanırım

Şu durumda bios atmanın da bi anlamı yok zaten beta heralde

Alıntıları Göster
    920/1840/4600MHz 1.137v.. 17000gpu puanı daha da kasmam bu noktadan sonra, jane'in göğüslerini göre göre bi hal oldum zaten

Hellteam, siz bilirsiniz hocam fan %100 çalışıyor 3 derece farketmişti öğlen sıcağında.. 840 mhze kadar 0.987 kullanabiliyorum 850 için 1.00v yetiyor bende..

Alpaydiver, hayırlı olsun kartınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 15 Ağustos 2010; 18:53:23 >

• quote:

920/1840/4600MHz 1.137v.. 17000gpu puanı daha da kasmam bu noktadan sonra, jane'in göğüslerini göre göre bi hal oldum zaten

Hellteam, siz bilirsiniz hocam fan %100 çalışıyor 3 derece farketmişti öğlen sıcağında.. 840 mhze kadar 0.987 kullanabiliyorum 850 için 1.00v yetiyor bende..

Alpaydiver, hayırlı olsun kartınız..

Alıntıları Göster
    Teşekkürler Kardeşim ilerde 1 tane daha aldık mı tadından yenmez heralde...

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpaydiver

Teşekkürler Kardeşim ilerde 1 tane daha aldık mı tadından yenmez heralde...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar allah rızası için biriniz canlı canlı şu kartı 1920-1080 özellikle dirt2 ben şu an sadece bunu oynuyorum deneyebilirmi

çünkü ilk defa bir kart bu kadar kafama yattı ama değermi sonucu görmem lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniztoyota

arkadaşlar allah rızası için biriniz canlı canlı şu kartı 1920-1080 özellikle dirt2 ben şu an sadece bunu oynuyorum deneyebilirmi

burda aradığınız testten yaklaşık 120 tane var..

http://forum.donanimhaber.com/m_41096432/tm.htm
  • quote:

quote:

oraya bakyım fullde 460için 58fps yazmış ben şu an hd3870 ile aa kapalı ortalama 48 fps alıyorum 1920 olduğu için aa ya gerek kalmıyor sence bu şartlar altında bu kartı almaya değermi veya beklemelimiyim sağolasın...

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz_sea

quote:

quote:

oraya bakyım fullde 460için 58fps yazmış ben şu an hd3870 ile aa kapalı ortalama 48 fps alıyorum 1920 olduğu için aa ya gerek kalmıyor sence bu şartlar altında bu kartı almaya değermi veya beklemelimiyim sağolasın...

Alıntıları Göster
    kullandığın ayarlarda sorun yaşamıyorsan, devam et 3870 ile..

• quote:

Alıntıları Göster
    @Man From Atlantis karta attığın bios nedir tam olarak açarmısın?? yani neyin biosunu atıyorsun?? Kartın fan hızını %70te sınırlamalarına anlam veremedim.. artı ramleri en fazla kaçta stabil çalıştırabildiniz???

son birşey kartın güvenli çalışma sıcaklığı ile ilgili birşey söyleyebilir misiniz??? öğlen sıcağında bir test yaptım ve benim kasa biraz küçük ve içi tıkış pıkış olduğundan fazla havadar sayılmaz.. artı içeriye hava üfleyen bir fanda yok... test sırasında gördüğüm en yüksek sıcaklık 82 derece oldu ve öyle kaldı... risk noktası hakkında yorum istiyorum varmı öyle bir bilgi.. yani misal 90 dereceye kadar birşey olmaz gibisinden birşey var mı, öyle bir değer???

• quote:

son sürücü sorun çıkardı eskisine döndüm takılma vs olmuyor yola devam ozaman sene sonun beklemek lazım teşekkurler yorumların için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

@Man From Atlantis karta attığın bios nedir tam olarak açarmısın?? yani neyin biosunu atıyorsun?? Kartın fan hızını %70te sınırlamalarına anlam veremedim.. artı ramleri en fazla kaçta stabil çalıştırabildiniz???

son birşey kartın güvenli çalışma sıcaklığı ile ilgili birşey söyleyebilir misiniz??? öğlen sıcağında bir test yaptım ve benim kasa biraz küçük ve içi tıkış pıkış olduğundan fazla havadar sayılmaz.. artı içeriye hava üfleyen bir fanda yok... test sırasında gördüğüm en yüksek sıcaklık 82 derece oldu ve öyle kaldı... risk noktası hakkında yorum istiyorum varmı öyle bir bilgi.. yani misal 90 dereceye kadar birşey olmaz gibisinden birşey var mı, öyle bir değer???

Beta bios, henüz piyasada yok.. elden ele dolaşıyor bir şekil.. piyasadaki tüm gtx460lar %70 fan hızı sınırlamasıyla geldiler.. nedenini bilmiyorum.. ama üreticiler yavaş yavaş bu sınırı kaldıran bioslar sürmeye başladılar.. önce palit, geçen hafta da evga yayınladı yeni bioslarını.. yakın zamanda gigabyte da yeni bios'unu çıkarcak.. konuyu okudun mu bilmiyorum ama ramler 4600MHz'de stabilim.. nvidia'nın sitesinde 104C diyor sınır olarak diğer fermiler gibi.. 80C üstünde kart sorun çıkarmasa da ben olsam rahat olmazdım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 15 Ağustos 2010; 0:44:24 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

Beta bios, henüz piyasada yok.. elden ele dolaşıyor bir şekil.. piyasadaki tüm gtx460lar %70 fan hızı sınırlamasıyla geldiler.. nedenini bilmiyorum.. ama üreticiler yavaş yavaş bu sınırı kaldıran bioslar sürmeye başladılar.. önce palit, geçen hafta da evga yayınladı yeni bioslarını.. yakın zamanda gigabyte da yeni bios'unu çıkarcak.. konuyu okudun mu bilmiyorum ama ramler 4600MHz'de stabilim.. nvidia'nın sitesinde 104C diyor sınır olarak diğer fermiler gibi.. 80C üstünde kart sorun çıkarmasa da ben olsam rahat olmazdım..

Cevap için teşekkürler...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -erna-
    inceleme için teşekkürler
    fanların seslerini merak ediyorum
    inş %30 un hiç üstüne çıkmıyodur

Kartın fanı %40-70 arası çalışıyor.. %70'de sesini duyamıyorum..

1087mV'un üstü için aşağıdaki modlanmış iki F3 bios'dan birini kullanmalısınız.. gigabyte'ın atbios uygulamasıyla windowsdan 5 sn'de yeni biosu yükleyebiirsiniz..

Versiyon 1

Gigabyte GTX 460 1GB OC ## Kullanıcı İncelemesi

Download:
    http://www.mediafire.com/?yulgz17w6cnll9v
    http://download.gigabyte.ru/utility/vga_utility_atbios.exe

Versiyon 2

-Fanları tamamen kapatabilme
    -2D, bluray/mkv ve multidisplay modlarında daha düşük güç tüketimi

Gigabyte GTX 460 1GB OC ## Kullanıcı İncelemesi

Download:
    http://www.mediafire.com/?ulqx2t75373s8rn
    http://download.gigabyte.ru/utility/vga_utility_atbios.exe

tüm sorumluluk size aittir..

Alıntıları Göster
    tebrikler dostum incelemeyi clubda ana sayfaya ekliyorum en kapsamlı gtx 460 testimiz

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

tebrikler dostum incelemeyi clubda ana sayfaya ekliyorum en kapsamlı gtx 460 testimiz

Alıntıları Göster
    Şimdi tüm bu incelemelerden sonra sonuçta gigabyte gtx 460 tavsiye ediliyor mu? =)
  • quote:

Eyvallah Burhan umarım kart almayı düşünenlere yardımcı olur konu..

quote:

Orijinalden alıntı: Ercello
    Şimdi tüm bu incelemelerden sonra sonuçta gigabyte gtx 460 tavsiye ediliyor mu? =)

%30 overclock yeterli bir düzey değil.. çalışırken herhangi bir ses de çıkarmıyor meret önemli bir eksiklik.. sıcaklık durumları iç açıcı değil, 90C olmuyor malesef.. bunlar ışığında gerisi kullanıcının tercihine kalıyor..

• quote:

quote:

Eyvallah Burhan umarım kart almayı düşünenlere yardımcı olur konu..

quote:

Orijinalden alıntı: Ercello

%30 overclock yeterli bir düzey değil.. çalışırken herhangi bir ses de çıkarmıyor meret önemli bir eksiklik.. sıcaklık durumları iç açıcı değil, 90C olmuyor malesef.. bunlar ışığında gerisi kullanıcının tercihine kalıyor..

Alıntıları Göster
    @Man From Atlantis
    Ben de gigabyte almayı düşünüyordum ama görünen o ki pek oc potansiyelleri yok, acaba Cyclone ler nasıl, forumun birinde 1.2v ile cyclone ye 1010mhz yaptırmışlar hava soğutma ile vantagede 19k gpu puanı almış.

• quote:

Orijinalden alıntı: ,,EMRE,,
    @Man From Atlantis
    Ben de gigabyte almayı düşünüyordum ama görünen o ki pek oc potansiyelleri yok, acaba Cyclone ler nasıl, forumun birinde 1.2v ile cyclone ye 1010mhz yaptırmışlar hava soğutma ile vantagede 19k gpu puanı almış.

kullanmadım bilemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 15 Ağustos 2010; 12:36:20 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ,,EMRE,,
    @Man From Atlantis

kullanmadım bilemiyorum..

Alıntıları Göster
    Point of View GTX 460`ların çekirdek hızı 850 mhz olacakmış acaba onun biosu bu karta atmak mümkün olur mu? Gigabyte alıp Pov biosu atsak al sana GTX 470

• quote:

Orijinalden alıntı: ftrzk
    Point of View GTX 460`ların çekirdek hızı 850 mhz olacakmış acaba onun biosu bu karta atmak mümkün olur mu? Gigabyte alıp Pov biosu atsak al sana GTX 470

POV referans tasarım kart kullanıyor Gigabyte ile aynı değil.. nibitior'ün yeni versiyonu çıktığında, biosu istediğiniz gibi kurcalayabilirsiniz.. Afterburner varken, bence gereksiz biosla saat hızlarını ayarlamak..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ftrzk

POV referans tasarım kart kullanıyor Gigabyte ile aynı değil.. nibitior'ün yeni versiyonu çıktığında, biosu istediğiniz gibi kurcalayabilirsiniz.. Afterburner varken, bence gereksiz biosla saat hızlarını ayarlamak..

Alıntıları Göster
    güzel çalışma ellerine sağlık

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.