Şimdi Ara

Gigabyte gtx 1060 windforce o.c 6gb kaliteli kart mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sahibinden de 15 günlük gigabyte gtx 1060 windforce 6gb kartını 1600 tl ye buldum. Vatandan almış adam, İstanbulda oturuyor testlerini yapıp almayı düşünüyorum ama kart ve firmadan çekiniyorum. Bu kart msi armor ve asus dual modellerine mi denktir acaba? Alınır mı? Gigabyte firmasının servisi vs nasıldır? fiyat nasıl sizce?

Son olarak kartı teste sokunca sıcaklık değerleri çıkıyor ya bu kartın olması gereken sıcaklıklarla karşılaştırmak gerekicek ama ben bu kartın testlerini bulamadım. Sıcaklığı yazan testlerden link atabilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana kalsa alınacak bir model değil. Çünkü heatsink heatpipe + aliminyum yapraklardan değil monoblok + heatpipe'dan oluşuyor.

Armor sıcaklık/ses olarak daha iyidir.
  • Alınır sorun yaratmaz.

65-83 derece arası base katalog sıcaklık değerleri nvidia için. yani kendi haline bıraksan zorlayan program/oyunlar 83 dereceye ulaştırır. Burada kasanın havalandırma sistemi, oda sıcaklığı, kasa hava akış rahatlığı gibi etmenler ile azaltmak senin elinde.

Kart kendini 93 derecede kapatır, parça dayanımları 110 dereceden yukarıdadır.

Stardartlar da 80 derece altı kabul edilir değerdir.

Arkadaşın dediği şeyler doğru, ancak daha yüksek para vermeye gerek yok. Sıcaklık yüksek olur vs gibi şeyler tamamen ticari. 65 derece yerine 67 derecede çalışması performansını değiştirmez. base sıcaklık değeri aşıldığında kart yavaşlamaya başlar bu da 83 derece.

armor ile windforce arasında ki fiyat farkına değmez.
    Fiyat farkına etmen ufak hız farkı.

Windforce base clock 1582 boost clock 1797
    Armor base clock 1594 boost clock 1809
  • 1060 çok ısınan bir kart değil. Takılmanıza gerek yok. Çalışıyor ise gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  • Herhangi bir 1060 da fazla düşünmeye gerek yok, kart konumu itibariyle çok kaslı ve güç tüketen bir kart değil. Bazı arkadaşlar gereksiz ayrıntılarla insanları boğmasalar daha sağlık olur ya neyse...

Kıytırık GTX 1060 MSI Aero modelini kullanıyorum, tek fanlı bir model o bile 65 i geçmedi henüz, o da hız aşırtma senaryosunda. Fanları biraz agresif tutup, hız aşırtma yapılmadığından 60 ı bile zor görecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.