Şimdi Ara

GIGABYTE GA-Z77X-UD5H Hakkında bilgisi olan sizce alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu anakartı almayı düşünüyorum

kullanan var mı sızce nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 18 Haziran 2012; 22:16:05 >

• Garanti konusu gerçekten önemli onu araştırın öncelikle Arena ise uzak durun RAM sıkıntısını bir türlü kabul ettirememiştim
  • Bence çok güzel bir anakart ben düşünmeden aldım bütün testlerini inceledim internetteki malzemesi her şeyi çok kaliteli üst sınıf bir anakart ve distribütörü Arene değil üsküdardaki bir firma eğer aklına yatıyorsa hiç düşünme al derim.
  • Anakart iyi de fiyatı bel büküyor biraz.

400 Liralarda olaydı iyiydi.
  • Çok güzel bir anakarta benziyor. Param olsa bunu alırdım herhalde. Gigabyte, Asusa göre daha stabil ve güvenilir ürünler üreten bir marka gibi geliyor bana. GA-Z77X-UD3H modelini de düşünebilirsiniz. Buradaki önemli nokta şu iki kart arasında verdiğiniz fiyat farkına karşılık ne alıyorsunuz ve buna ihtiyacınız var mı?
  • Ud3h olani 440 tl ama onda da faz sayisi az oc icin alacagim icin 100tl daha vermeyi dusunuyorum ama evet pahali bir kart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 550 lira seviyesine bulduysan kaçırma geçen vatanda 650 seviysine satıyolardı bende başka yerden almıştım faz sayısı fazla ve kesinlikle overclock için uygun bir anakart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AsRock Nasıl Marka Sizce ?
    6 yıl önce açıldı
    Rtx4070 asus alınır mı???
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ud3h ile dünya rekoru kırıldı işlemci ile.ud3h da alabilirsin hız aşırtma için.ud5h alacaksan arena garantili olmasın endeks bilgisayar garantili olsun.endeks bilgisayara telefon et onlar seni yönlendirsin nereden alacağın konusunda.
  • Cf/slı düşünmüyorsan asus maximus v gene çok iyi bir seçenek bakmanı öneririm.Cf/slı düzenek varsa ud5h tercih edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ophion84

Bence çok güzel bir anakart ben düşünmeden aldım bütün testlerini inceledim internetteki malzemesi her şeyi çok kaliteli üst sınıf bir anakart ve distribütörü Arene değil üsküdardaki bir firma eğer aklına yatıyorsa hiç düşünme al derim.

Her parti anakartın distribütörü farklı olabilir. Bugün başka bir firmayla gelen yarın arena ile gelebilir. Arena ile iş yapılmamasını öneririm :) Ayrıca teknik servisede neresi bakılacak vs. araştırmanız lazım
  • Valla ben bugüne kadar Gigabyte ile bir sorun yaşamadım o yüzden de servise gerek duymadım allah düşürmesin. Zamanında Msi kartım bozulmuştu farklı bir firmaydı distrübitörü kendim götürmüştüm adamlar bir haftada tamir edip beni aramışlardı para da almamışlardı şimdi işler değişmiş sanırım millet çok şikayetçi. Fakat Arena hakkında da iyi şeyler duymadım yine de Gigabyte bana göre en az sorun çıkaran markalardan biridir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.