Merhabalar, bu anakartla yada gigabyte bi anakartla 1066 ram kullanan varsa hangi ram markasını kullandıgını söyleyebilirmi. ocz 2*1 gb 1066 slı ready almıştım en fazla 800 gördü. anakartım : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2695
evet hangi işlemciyi kullanıyosun önemli olan nokta burası. mesela athlon x2 ler 800mhz e kadar destekler anca oc ile ram hıznı artırabilirsin. 1066mhz lik ramleri sorunsuz ve rahatça kullanabilmen için phenom x4-x3 ailesinden bir işlemci sahibi olmalısın.
quote:Orjinalden alıntı: trulli evet hangi işlemciyi kullanıyosun önemli olan nokta burası. mesela athlon x2 ler 800mhz e kadar destekler anca oc ile ram hıznı artırabilirsin. 1066mhz lik ramleri sorunsuz ve rahatça kullanabilmen için phenom x4-x3 ailesinden bir işlemci sahibi olmalısın.
Anakartta iyi bir seçim ayrıca,240 FSB'yi rahat gördük,şimdilik sıkıntı yok.. Gereken açıklama zaten yapılmış,Phenom'a müracaat
quote:Orjinalden alıntı: X2 Anakartta iyi bir seçim ayrıca,240 FSB'yi rahat gördük,şimdilik sıkıntı yok.. Gereken açıklama zaten yapılmış,Phenom'a müracaat ben anakartımdan memnunum daha önce asus vardı (tabi model önemli) kullandıgım asustan daha iyi bi kart. peki bu anakartta phenom olarak hangi işlemciyi kullandın?