Şimdi Ara

Gigabyte GA-M61P-S3 ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gigabyte GA-M61P-S3 yegenlerimin bilgisayari bu anakarttan destek aliyor. PC'lerine format attim, tum driverlarini yukledim ama daha 1 saat once calisan ses kartlarini calistiramadim. Ses konsolu saatin yaninda beliriyor, realtek yazilimi da oracikta arzi endam ediyor ama ne yaptiysam calistiramadim..

    Aygit yoneticisine girdigimde tuhaf birsey oluyordu;"Ses video ve oyun yoneticisi" kategorisinde "nvidia wdm video capture (universal)" gibi bir aygit sari daire icersinde siyah unlemli olarak gorunuyordu

    Faturasi olmadigindan konfigurasyona hakim degilim, bu anakarta bagli 3 tane ses karti var imis. Ben zaten var olan 3 ses karti surucusunu de tek tek yukledim ama nihai sonuc degismedi.

    Teknik servisi aradigimda ise, donanimla beraber gelen Gigabyte cd'si icersinde install press varmis ve kendi kendisine yuklememe izin vermesini saglamaliymisim. Anladigim kadariyla suruculeri manuel olarak yukleme demek istedi. İyide abuk subuk driverlarin yaninda yahoo tooolbar gibi gereksiz yazilimlarda var. Ve ben oralarda auto setup gormedim.Kendisi yogundu, seri konusuyordu ve ben de soz konusu bilgisayar basinda olmadigimdan durumu anlayamadim.

    Simdi daha 14-15 yaslarinda olan yegenlerim Sagopa Kajmer'den mahrum kaldi :) Bana bu ve benzer sorunlari yasamis birilerinin yardim etmesini cok istiyorum.

    Gereksiz mesaj kirliligine neden olmamayayim diye anahtar kelimeyle bu islemciyi degistirerek bile arattim ama bulamadim.

    Tesekkurler!







  • a ana kartin benzerini bende kullaniyorum ve ses kartini xp de yukleyememistim. ama vistaya gecince calismayan ses karti calismaya basladi. bu konuda diyebilecegim sadece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.