Tavsiye uzerine Gigabyte GA-EP35-DS3P anakart aldim.Win kurduktan sonra 250 GB HDD 127 GB gozukuyor.Kullanma klavuzundan anladigim kadariyla Bios da bazi ayarlar yapmam lazimmis.Herseyi denedim ama bi turlu olmuyor.Birde ses surucusunu kuramadim.Tum suruculer kurulmus gozukuyor ama ses yok.Bu kart hakkinda bilgisi olan bir arkadas varmi? Tesekkurler.
pcye format atarken hddyi tam bölememiş olabilirsin... tekrar format atıp denemelisin...
Servispack2 kurulu xp cd si kullanmadın isen hdd yi eksik görür sp2 kurarsan disk yönetiminden eksik kalan kısmı görürsün ses diriverine gelince realtek sürücüsünden önce Microsoft UAA (Universal Audio Architecture) Bus driverı yükleyeceksin ondan sonra realtek sürücüsünü sorunun bu şekilde çözülür.
Win kurulumu sirasinda SP 2 olmadan bu sorunu cozemezmiyim.Yada kurulumdan sonra sp yi de yukledikten sonra diskleri nasil birlestiricem.Simdi ikinci hdd yi de taktim.Onuda 128 GB goruyor. Isin icinden cikamadim.
Wİndowsu kurduktan sonrra SP2'yi kursanda hallolur....SP2'yi kur daha sonra baslat >çalıştır diskmgmt.msc yaz...
Orada harddiskin bölğümlenmemiş kısmını biçimlerdir ...Bundan sonra 250GB kullanabilirsin...
Tesekkurler.Simdi deniycem.Insallah olur.Olmazsa yarin tekrar rajatsiz ederim sizi. Tekrar tesekkurler
Sp 2 den sonra disklerin kalan bolumleri cikti ama iki HDD de iki parca gozukuyor.Birlestiremedim. SP2 entegre edilmis Windows XP yle kurulum yapsam acaba hdd ler tam gozukurmu?? Yada bu hdd leri birlestirmenin bir yolu varmi? Tesekkurler.