Şimdi Ara

GIGABYTE GA-8IP1000G 478 PİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm arkadaslar 15 ay aradan sonra vatanı gorevımı yapıp tekrar aranıza dondum.

    Hemen konuya gırıcem arkadaslar benım sorunum su bılgısayarıma wındows kurdum buyuk ugras ve cabalarla ram cıkardım harddısk sok tak derken sag salım wındows u kurdum daha sonra bıos u update etttım daha dogrusu ole olduguna ınanıyorum.Fakat daha sonra pc ye reset attıgımda bılgısayar kendı kendıne acıp kapatmaya basladı hiç bir tusa basmadan kendı kendıne 5 sanıye acıyo 5 sanıye kapatıyo.Fişi çekene kadar sureklı yapıyo bunu ben anakrttan oldugunu düşünüyorum bır cozumu varmı? Yoksa yenı anakartmı alayım..



  • bios update de yanlış bios yüklemiş olabilirsin veya bios update bitmeden manuel reset atmayımı çalıştın tam anlamadım ama bios uçmuş olabilir.bios updateyi nasıl yaptın windows tabanlı bios update programıyla mı?
  • Orjınal cd sındekı bıos programı ıle yaptımm.Gıgabyteın sıtesınden yukledım bıoslarıda hatta yukledıkten sonra kendı kendıne bıos a gıttı pc orda ayar yapmamı ılan ıstedı esc basında masaustune dondu kendı kendıne mavı ekrandan.Daha sonra pc yı normal kullanıyodum fakat bı program yukledım pc yı bastan baslatmam gerekıyodu baslattım o andan sora gıttı fişi taktıgım an baslıyo acılıp kapanmaya sureklı ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.