Kasa hazırlıklarına hız veren Gigabyte cephesinden arka arkaya yeni model haberleri gelmeye devam ediyor. Firmanın yakında kullanıma sunulması beklenen yeni kasalarından biri de Poseidon 310. Agresif bir tasarıma sahip olan ve özellikle sıvı soğutma kullanımına uygun yapısı ile dikkat çeken kasa, 200x440x505mm boyutlarında ve 9.8Kg ağırlığında. Alüminyumdan hazırlanan Poseidon 310, Siyah ve Gümüş olmak üzere iki farklı renk alternatifi ile kullanıcılara sunulacak. Alüminyum tabanlı ve ince bir işçilikle hazırlandığı belirtilen ön kapağının yanı sıra Posedion 310, led aydınlatmalı tuş takımı ile özellikle ışıksız ortamlarda da dikkat çekecek gibi görünüyor. Yıkanabilir toz filtresi ile esnek bir kullanım amaçlayan Gigabyte'ın kasası belirttiğimiz gibi radyatör ve su soğutma kabloları için düşünülmüş detayları ile profesyonel kullanıcıları da kapsama alanına almayı amaçlıyor. Titreşim önlemeye yönelik ince detayları, yönetilebilir sürücü yuvası, ve araç gerektirmeyen sürgülü tak-çıkar yapısı ile kolay kurulum yapılabilmesi de Posiedon 310 ile sağlanıyor. ATX ve Micro ATX anakartların kullanılabildiği kasa içerisinde biri ön diğeri de arkada olmak üzere 120mm büyüklüğünde iki adet fan yer alıyor. 3x dahili ve 2x harici 3.25" sürücüsünün kullanımına olanak tanıyan kasa genişleme slotları açısından ise 7 adete kadar donanım ile uyum sorunu olmadan kullanılabiliyor.
her ne kadar dis gorunusten ziyade icerdeki hava akimina baksam da kasalarda, tek bir sey dicem...
offf su gumus rengindeki gibi duran kasaya bayildim valla transformerstaki karakterler canlandi birden gozumde, optimus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahitbudak -- 30 Mart 2008; 13:21:40 >
görüntü süper, ama ön tarafı bana uymaz...
iyiymiş fena değil
Diğerine göre biraz daha iyi
Gigabyte gerçekten güzel kasalar yapıyor.Öözellikle dahili psu olan kasalardaki psu değerleri çok iyi malzeme kalitesi de fiyatına göre güzel.
Görünümü güzel ama ben kapaklı kasaları sevmiyorum.
ben sevmedim şahsen
Gümüş renkli olan güzelmiş. Ne kadar çeşit olursa o kadar iyi olur
Gigabyte'dan Poseidon 310 --> 10 KG maşallah.
Kasayı çok kullanışlı buldum. USB, ses çıkışı ve mikrofon girişleri ön tarafta iyi olmuş. Bazı kasalarda bunlar alakasız yerlere yerleştiriliyor. Mesela bendeki thermaltake kasada yan tarafa yerleştirilmiş. Ulaşmakta zorlanıyorum. Işıklandırmalı düğmeler çok iyi düşünülmüş. Gümüş kasa süper duruyor. Alacaklara şimdiden hayırlı olsun.
sade bi tasarım olmuş daha agresif olabilirdi bide usb ve kulaklık girişleri alt tarafda kasayı masanın üstünde kullanırsak problem yok ama yerde çok fena
ön hava sorunu olduğu için pek uygun değil!!!
daha önceki buzdolabı tasarımına göre daha güzel ve estetik. Bende sahsen beyendım fiyatı acaba nasıl
3870x2 girermi acaba..Girmezse bir espirisi yok demektir bu kasanın..
quote:
Orjinalden alıntı: gktgys
iyiymiş fena değil
fenasımı var hocam sizin kasa nasıl bişi:) bittim ben hep istediğim kasa.
quote:
Orjinalden alıntı: Gunwane
3870x2 girermi acaba..Girmezse bir espirisi yok demektir bu kasanın..
bu tarz üst seviye bir ürünün içi genişdir, ayrıca gir sitesine bak ölçülerine,
ehhh fena değil
kasa süper yalnız usb ve ses çıkışları üste yakın olsaymış daha iyi olacakmış