Şimdi Ara

Gigabyte @BİOS nedir nasıl yapılır ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iyide bu biosu yükleyince bilgisayarda ne gibi değişiklik oluyor ve bilgisayara ne gibi faydası var
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgunes

iyide bu biosu yükleyince bilgisayarda ne gibi değişiklik oluyor ve bilgisayara ne gibi faydası var

orn : bnm anakartın eskı bıosunda amd coll quite ozellıgı yoqtu f7 yukleyınce etkınleesti buda ıslemcı bosta ıken 7 8 derece daha serın olması sagladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi2ophrene -- 13 Şubat 2009; 9:22:45 >
  • o zaman bende yüklemek istiyorum ama ankarttım tam olarak ne olduğunu anlayamadım net bi şekilde nerden bakabilirim?
  • quote:

o zaman bende yüklemek istiyorum ama ankarttım tam olarak ne olduğunu anlayamadım net bi şekilde nerden bakabilirim?

Kasanın yan kapağını aç, Anakartın üzerinde marka modeli yazar. En güvenilir yol budur. varsa rev nosuna da bak. örn: rev 1.0, rev 2.1
  • quote:

Orjinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

o zaman bende yüklemek istiyorum ama ankarttım tam olarak ne olduğunu anlayamadım net bi şekilde nerden bakabilirim?

Kasanın yan kapağını aç, Anakartın üzerinde marka modeli yazar. En güvenilir yol budur. varsa rev nosuna da bak. örn: rev 1.0, rev 2.1

coq dogru valla

bu arada gunaydın musavır abı ii gunler ısın de ve hayatında basarılar kolay gelsın abı ıı mesayıler
  • quote:

Orjinalden alıntı: THe RoOKiE
    bu arada gunaydın musavır abı ii gunler ısın de ve hayatında basarılar kolay gelsın abı ıı mesayıler

Eyvallah Kardeş, sağolasın. Bilmukabele.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: THe RoOKiE

Eyvallah Kardeş, sağolasın. Bilmukabele.

abı bnm @bios u acmam ile bide en kucuk ayrıntısana kadar sormam ve senınde coq gusel anlatımın ve yorumu ıle @bıos kullanka ıstyenlere ıı bır yol gostermıs olduq artıq @bios bılmeyen kalmasın HADI KIZLAR OKULA
  • quote:

quote:

ben senin dediğin programı indirip kursam kendi benim anakartıma uygun biosu bulup yükler mi yani benim aramadan o yapabilir mi
    yüklersem hangi ülke
  • quote:

ben senin dediğin programı indirip kursam kendi benim anakartıma uygun biosu bulup yükler mi yani benim aramadan o yapabilir mi
    yüklersem hangi ülke

Anakartın Gigabyte ise evet o şekilde olur. Kunudaki açıklamalara göre sende yapabilirsin.
  • bu kadar korkak olma yaav bas gitsin ben hangi anakartlara yaptım bu işlemi
  • quote:

quote:

yüklersem hangi ülke

Anakartın Gigabyte ise evet o şekilde olur. Kunudaki açıklamalara göre sende yapabilirsin.

tşkler
    indirip deneyeceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SonS_oF_Liberty

quote:

Orjinalden alıntı: Grandgustin

ımzamdakı anakart var f5 ten f7 e yukselltım.onceden ramler dual ve ganged modda 128bit olarak calısyolardı.sımıd dual ama unganged modda 64 bit olarka claısıyolar.bunu nasıl duzeltırım.bıosta ayarını bulamadım.onceden degıstırebılıyordum

Kardeş bende bu anakartın rev2 sini kullanıyorum. bios güncellemesini bende yapmıştım ama ne yazikki yeni biosta ramlerin dual çalışabilmesi için ganged/unganged seçeneğinin olmadığını gördüm ve hemen eski biosa döndüm. Yeni biosta ganged/unganged seçeneği yok. neden bu seçeneği kaldırmışlar onuda anlamak mümkün değil. Eski biosa şimdilik geri dönmeni tavsiye ederim.

çünkü ganged modu çok mantıklı değil. Unganged modu çok daha performanslı. Ben son biosu kullanıyorum çokda memnunum.

• quote:

Orjinalden alıntı: FaTeeH

quote:

Orjinalden alıntı: SonS_oF_Liberty

quote:

Orjinalden alıntı: Grandgustin

ımzamdakı anakart var f5 ten f7 e yukselltım.onceden ramler dual ve ganged modda 128bit olarak calısyolardı.sımıd dual ama unganged modda 64 bit olarka claısıyolar.bunu nasıl duzeltırım.bıosta ayarını bulamadım.onceden degıstırebılıyordum

Kardeş bende bu anakartın rev2 sini kullanıyorum. bios güncellemesini bende yapmıştım ama ne yazikki yeni biosta ramlerin dual çalışabilmesi için ganged/unganged seçeneğinin olmadığını gördüm ve hemen eski biosa döndüm. Yeni biosta ganged/unganged seçeneği yok. neden bu seçeneği kaldırmışlar onuda anlamak mümkün değil. Eski biosa şimdilik geri dönmeni tavsiye ederim.

çünkü ganged modu çok mantıklı değil. Unganged modu çok daha performanslı. Ben son biosu kullanıyorum çokda memnunum.

• ben 2 yıldır yapıyorum f8 versıyonundan balşadım f14A ı dun update ettım..
    gayet basıt yanlız update ederken elektrıkler gıtmesın yada sız pc yı kapamayın yeter..yoksa flash ucar..
    bios genelde anakrt uzerındekı ekstra seyler ıle gelır ornegın Oc ozelıgı ram ozelıklerı extra seyler..
    ılk versıyonda oc degerlerı gozukmezken sımdı gozukuyor gıbı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 19 Şubat 2009; 1:58:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: reko

ben 2 yıldır yapıyorum f8 versıyonundan balşadım f14A ı dun update ettım..
    gayet basıt yanlız update ederken elektrıkler gıtmesın yada sız pc yı kapamayın yeter..yoksa flash ucar..
    bios genelde anakrt uzerındekı ekstra seyler ıle gelır ornegın Oc ozelıgı ram ozelıklerı extra seyler..

Elektriklerin gitme olayı artık tarih oldu. Gigabyte ın yeni modellerinde dual Bios var. Yani biri başlayamazsa diğeri başlatıyor makineyi...
  • esasında ole ama ıkısıde gıderse ne olucak...
    quote:

Orjinalden alıntı: X Files

quote:

Orjinalden alıntı: reko

ben 2 yıldır yapıyorum f8 versıyonundan balşadım f14A ı dun update ettım..

Elektriklerin gitme olayı artık tarih oldu. Gigabyte ın yeni modellerinde dual Bios var. Yani biri başlayamazsa diğeri başlatıyor makineyi...

• ben biosu güncelledimde reset attın ondan sonra yeni donanım bulundu dedi
    ve bilgisayarıma girdiğimde
     Gigabyte @BİOS nedir nasıl yapılır ?

disket sürücüsü çıkmış bende disket sürücüsü yok bu neyin nesi
    bu bios yüzünden mi çıktı yoksa baska bir seyden baska bir seyden cıkmıssa bunu nasıl silebilirim
    müşavir abi yardım eder misin
  • müsavir abi bendede Allahın belasu bi sapphıre 690g var ama bios upda olmuyo bi türlü programı kurdum dosyayı gösteriyorum ama error veriyo kurmuyo bi türlü yardımcı olabilirmisin. bi de bu 690g yongalı anakartların bioslarını asusun sitesindenmi indiriyoruz öle bişey duydum. çünkü sapphıre sitesindeki dosya bın değil exe uzantılı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.