Şimdi Ara

Gigabyte @BİOS nedir nasıl yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaslar @BİOS NEDİR NASIL YAPILIR ? benm anakartım ga 770 ds3 rev 1. biosunu guncellemek ıstıyorom da bu ıs ıcın gigabytın @bıos yazılımı varmıs .
    acaba bunu nerden bulabılırım yapan abılerımdde bı anlata bılırlermı ve @bios sadece 1 tek tıkla sanırım guncellıomus bıosu bu nekadr dogru bı anlatrsanız coq makbule gecer .

EDİT: ADMINLER BU TOPIGIMIDE SILMEYIN HER ACTIGIMI SILIOSUNUZ AYUIP OLUO VALLA

• bios bilgisayarın çakmadığıdır ateşlemeyi o yapar o olmadan bu iş olmaz

başlığı değiştir bios uptade nasıl yapılır yaz yada önce sitede tara bios uptade diye
  • @bios proğramını ya cd den ya da sitesinden yüklüyorsun.

Daha sonra anakartın için en güncel biosu indiriyorsun ya da @bios proğramı ile internet update ikonuna basıyorsun zaten otomatik bulup yüklüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzzy222

bios bilgisayarın çakmadığıdır ateşlemeyi o yapar o olmadan bu iş olmaz

başlığı değiştir bios uptade nasıl yapılır yaz yada önce sitede tara bios uptade diye

ama @bios daha kolaymıs guncelleme sadece 1 tıkla gunncelenıomus acaba yapanlar warmıdır ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: THe RoOKiE

ama @bios daha kolaymıs guncelleme sadece 1 tıkla gunncelenıomus acaba yapanlar warmıdır ??

"Bir tıkla güncel bios" slogan doğru. Giga anakart kullananların çoğu zaten o proğramı kullanır, ben dahil.
  • musavir abı @ bios bu bn bıle yapabılırmıyım yane sadece tıklıcam kendı yuklıcemı ??

1. sitesınden bulup kurcam pc ye @biosu

2. sonra calıstırcam programı o netten cekceq en guncel bıos u ve kendı yuklıceqmı ?*

3. ben baska bırsey yapmıcam degılmı sadece calıstırcam okadarmı ??
  • tamam işte anakartın markasını yaz google a en kolayından gigabyte diye gir siteye ordan destek bölümü felan war oradan anakartı bul işte oradan yazılımlar wardır anakart driverları felan bios yazar sürümü en güncel olanı bul hatta dur bakalım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: THe RoOKiE

musavir abı @ bios bu bn bıle yapabılırmıyım yane sadece tıklıcam kendı yuklıcemı ??

1. sitesınden bulup kurcam pc ye @biosu

2. sonra calıstırcam programı o netten cekceq en guncel bıos u ve kendı yuklıceqmı ?*

3. ben baska bırsey yapmıcam degılmı sadece calıstırcam okadarmı ??

aynen öyle.

Yalnız proğramı her çalıştırışında (Save Current BIOS) yazısı çıkar. Biosu kaydetmek için. Ben kaydetmiyorum eski biosu ama aslında kaydetmek lazım.
  • eyw ozzy kardes ındır ama su @bios u bulamadım yaw bulan varsa bana lınk atabılırmı bıde bn anakartın en son biosu f7 ama orda boyle bısy yazıo ne dıo anlamadım bnm sımdıkı bıosum f5 orda f7 nın altında note var acaba nedıyor burda ???

iste : Note: Please use BIOS version F6 for AOD, Easytune, SIV, and smart CMOS support. ???* bu nedemek acaba ?l

LİNKhttp://www.gigabyte.com.tr/products/mb/bios/ga-ma770-ds3_10.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi2ophrene -- 10 Şubat 2009; 15:27:24 >
  • http://europe.giga-byte.com/FileList/BIOS/motherboard_bios_ga-ma770-ds3_f7.exe
    yaw sen şunu indirmedinmi @bios ne kardiş bios zaten senin anakartta yüklü olan sistem bileşenlerini tanıyıp hepsinin çalışmasına izin veren bir yaratık chip işte :D devre topluluğunun entegre hali D:D:d :başındaki @ ifadesi de hitap ayırd edici olarak kullanılmış biosun yazılımını güncelliyeceksin sadece dosyada ne tür bir içerik war bakmadım ama direk tıkla ileri felan yükle ne çıkıyorsa tıkla kimisinde dos tarzı açılıyor galiba sonra sistemi kapa aç yap bi bak bakiim değişmişmi

• quote:

Orjinalden alıntı: ozzzy222

http://europe.giga-byte.com/****/BIOS/motherboard_bios_ga-ma770-ds3_f7.exe
    yaw sen şunu indirmedinmi @bios ne kardiş bios zaten senin anakartta yüklü olan sistem bileşenlerini tanıyıp hepsinin çalışmasına izin veren bir yaratık chip işte :D devre topluluğunun entegre hali D:D:d :başındaki @ ifadesi de hitap ayırd edici olarak kullanılmış biosun yazılımını güncelliyeceksin sadece dosyada ne tür bir içerik war bakmadım ama direk tıkla ileri felan yükle ne çıkıyorsa tıkla kimisinde dos tarzı açılıyor galiba sonra sistemi kapa aç yap bi bak bakiim değişmişmi

Dosytum @bios proğramı gigabyte özgü windows üzerinden bios güncelleme olanağı sağlayan bir proğram link verdim yukarıda.

• ozzy kardes sakata gelmek ıstemıom bnm gıbı ınsanlar ıcın acemıler ıcın tek tıkla guncelleme yapan bı yazılım war mıs @bios bunu kullananlardan yarım ıstıom bn normal guncelleme bılmıom musavır abı bılıomus o anlatıo ıstew baqalım yapabılcezmı :D:D:D:D

@bıosu kurcaqmısız o zaten buluomus yenı bıosu kuruomussoz musavir abıde evet musavir abı ?*
  • musavir abı sımdı bu programı kucam abı eyw sonra neler yapcam anlatrmısın ?????

bıde ortalaam kac dakka suruyor ???

ve yukledıkten sonra sen save falan dıodun onlar neyın nesı neler yapcam :D:D:D
  • Yukarıda verdiğim linke tıkla. Orda europe yazan yerden indir proğramı makineye kur.

Sonra proğramı çalıştır internet update ikonuna tıkla ve biosun güncellensin. Bu kadar basit. Yalnız bios güncellemeden sonra pc yi yeniden başlatıyor olması lazım. Korkma yani.
  •  Gigabyte @BİOS nedir nasıl yapılır ?

Bu da proğramın resmi. ordaki internet updete yi işaretle. Sonra updete new bios diyeceksin bu kadar basit.
  • yahu elini korkak alıştırma bas flashı biosa sende yaw en fazla yüklemez yada açılmaz pc
  • quote:

Orjinalden alıntı: MÜŞAVİR

Bu da proğramın resmi. ordaki internet updete yi işaretle. Sonra updete new bios diyeceksin bu kadar basit.

üstat bendede p35 ds3r war rev 2 sanırım bios uptade in + sı ne oluyor yani hiç gerek duymadım
  • quote:

üstat bendede p35 ds3r war rev 2 sanırım bios uptade in + sı ne oluyor yani hiç gerek duymadım

Güncel biosların getirisi sitesinde yazar. Ya yeni bişr işlemci desteğpi eklenmiştirç (örn.q8200) ya da bir hata giderilmiştir. Genellikle güncel bios yüklemek avantajlıdır.

Dediğim proğram ile 5-6 sn. içerisinde biosunuzu güncellemeniz mümkündür.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.