Merhabalar, Forumda yeniyim ve konuyu nereye açacağımı bilemedim. Yanlış bir yere açtıysam şimdiden affedin beni. Gigabyte AORUS GeForce RTX™ 3060 Ti ELITE 8G (rev. 2.0) model ekran kartı aldım. Fakat Gigabyte B460 HD3 (rev. 1.0) anakartıma taktığımda görmüyor. Ekran kartı ile anakart uyumsuz olabilir mi? Bu konuda desteğinizi rica edeceğim. Şimdiden teşekkür ederim. |
Gigabyte AORUS GeForce RTX™ 3060 Ti ELITE 8G (rev. 2.0) model ekran kartımı çalıştıramadım.

-
-
Uyumsuzluk vb konusu olmaz. Ekran kartında bulunan tüm pcie güç bağlantılarını yaptınız mı ? Görüntü çıkışını ekran kartından alıyorsunuz değil mi ?
-
6+2 pinli olanını takıyorum. Birde 6+2 pinli olan kablonun sadece 6pinini takıyorum. Güç bağlantılarını mı hatalı yapıyorum. Görüntü çıkışını ekran kartından almaya çalışıyorum.
-
Bütün bağlantıları yapmış gözüküyorsunuz hocam.Slota da oturduğundan eminseniz başka bir sistemle denemenizi tavsiye edebilirim sadece .
-
Baska sistemde denemeniz lazim . Herhangi bilgisayarciya gidin 20-30tl tesekkur niyetine adama verirsiniz durumu ogrenmek icin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Görüntü çıkışını ekran kartından alıyorum demişsiniz yani ekran kartının görüntü çıkışına bağlamışsınız anakarta değil tmm doğru. Ekran kartını düzgün slota doğru taktığınızdan emin olun güç kablo uçlarını da eksiksiz bir şekilde takıldığından mönitör dahil. Veya daha iyi anlayan biri veya uzman bir kişi baksın. İmkan varsa başka bir bilgisayar da doğru bir şekilde bağlantılar yapılarak da denemekte fayda var. Kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan1982DZC -- 13 Ocak 2022; 22:48:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X