Şimdi Ara

Gigabyte anakart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

16 mb creative riva tnt2 ekran kartım var sanırım agp olması lazım yeni alacağım anakartla birlikte kullanmak istiyorum tavsiyeniz ne olur

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=591&productid=bd90955

• dostum bu anakart PCI-E senın ekran kartına uymaz
    cıpset olarak I- 865 ler bakarsan daha ii olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 13 Ocak 2006 18:31:10 >
  • O anakarta ekran kartın AGP olduğu için olmaz. Alacağın kart PCİ-E ayrıca o anakarta 16 mb creative riva tnt2 ekran kartı takmak Ferrari arabaya Murat 124 motru takmaya benzer.

Ekran kartı almaya param şimdilik yok diyorsan ve ileride oc düşünmüyorsan Hem PCİ-E hem AGP ve Hemde Onboard ekran kartı olan anakartlar var onları araştır istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasok -- 13 Ocak 2006 18:32:05 >
  • öneride bulunursanız menmun olurum agp yuvası olan bir anakart o/c yapmam.bu arada agp ile pci arasında bir fark varmı
  • Sen bu ekran kartını unut.
    Bende de aynısı vardı yeni anakartın agp slotlu da olsa bu ekran kartını kullanamazsın.
    AGP2x bu kart.
  • pci-e ile agp tamamen farklı arabirimler. linkteki anakart sana olmaz.sen 865 veya 875p çipsetli anakart alman lazım.478 pin en iyi anakartları bunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeanuReeves

pci-e ile agp tamamen farklı arabirimler. linkteki anakart sana olmaz.sen 865 veya 875p çipsetli anakart alman lazım.478 pin en iyi anakartları bunlar.

Ben denedim olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cpu,ram,anakart tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    ANAKART TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    Anakart - Ram Önerileri
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • inceleyebilmem için link verebilirmisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.