Bildirim
Gigabyte anakart mı??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
amd için tam manasıyla berbat bi seçim olur gigabyte.intel deseydin gigabyteyi tek geçerdim ama amd için kesinlikle tavsiye etmem çünkü bende daha bir ay öncesine kadar amd 3500+ kullanıyordum gigabyte ga-k8nf-9 vardı tam bi rezalet diyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necat -- 6 Eylül 2005, 10:03:01 > -
ucuz oldugu icin mi aliyorsun? 939 ultra modelinin iyi o/c oldugunu duymustum. -
O kadar kötü mü diyorsunuz ya??? ama benim dediğim ultra modeli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PixelShader -- 6 Eylül 2005, 9:44:11 > -
forumda bi araştır istersen nforce4 olarak gigabytenin tüm modelleri o/c yapmana izin vermiyor ben fsb yi 219 yaptım ama bi türlü 220 yapamadım ve bir çok arkadaşta aynı sorunla karşılaştı kimisi o/c yapmayı başardı fakat ben yapamadım ve sattım. o/c yapmam dersen o ayrı mevzu ama yapacam dersen kesinlikle tavsiye etmem -
Tmm saol necat -
gigabyte kötü seçim olmus hele amd için yukardaki arkadaşın dediğine katılıyorum amd için alınacak en son marka!!! -
Yahu kart hakkında atıp tutmayın; Kartı bir araştırın da öyle konuşun, kart çok güzel çok ödül almış bir kart.
http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NXP-9.htm
bu adrese bakın bir okuyun,,, -
quote:
Orjinalden alıntı: | Spooky |
Yahu kart hakkında atıp tutmayın; Kartı bir araştırın da öyle konuşun, kart çok güzel çok ödül almış bir kart.
bu adrese bakın bir okuyun,,,
yaw başlarım şimdi ödülüne kardeşimsen kullandınmı amd sistemde gigayte anakart önce onu bi söyle.ben kullandımki öyle yazdım bilip bilmeden bişey yazacak kadar gerizekalı değiliz
-
quote:
Orjinalden alıntı: necat
quote:
yaw başlarım şimdi ödülüne kardeşimsen kullandınmı amd sistemde gigayte anakart önce onu bi söyle.ben kullandımki öyle yazdım bilip bilmeden bişey yazacak kadar gerizekalı değiliz
Tabiki Gigabyte anakart kullandım ve performansından çok memnun kaldım, ben bilmeden niye atıp tutayım ki. Neden bu kadar alınganlık ettiğini de anlamış değilim. Ortaya söylenmiş bir laftı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figo -- 6 Eylül 2005, 10:35:47 >
-
quote:
quote:
quote:
Tabiki Gigabyte anakart kullandım ve performansından çok memnun kaldım, ben bilmeden niye atıp tutayım ki. Neden bu kadar alınganlık ettiğini de anlamış değilim. Ortaya söylenmiş bir laftı.
ortada benden başka adammı varartı olarak ben daha bir ay önce kullandım vede arkadaşın bahsettiği anakartı kullanıpta sorun yaşayan bi arkadaş daha vardı forumda.ben gigabyteye zaten karşı değilim dediğim gibi intelde tek geçerim çünkü kendimde kullanıyorum ve çok memnunum ama amd'de canım yandığı için tavsiye etmedim
-
quote:
ortada benden başka adammı varartı olarak ben daha bir ay önce kullandım vede arkadaşın bahsettiği anakartı kullanıpta sorun yaşayan bi arkadaş daha vardı forumda.ben gigabyteye zaten karşı değilim dediğim gibi intelde tek geçerim çünkü kendimde kullanıyorum ve çok memnunum ama amd'de canım yandığı için tavsiye etmedim
Yukarıya iyi bakarsan senden başkası da var...Her ne kadar Gigabyte'a karşı olsanda anakarta ve bana karşı bu kadar sert çıkış yapman beni çok şaşırttı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figo -- 6 Eylül 2005, 10:48:40 >
-
kendin bilirsin ama bence epox almalısın -
quote:
Orjinalden alıntı: THUNDERBIRD
kendin bilirsin ama bence epox almalısın
Neden Epox düşünmüyorsun ki. Sana Epox'ta itici gelen ne var. Aslında Epox düşünürse EPOX / EP-9NPA+ ULTRA modeli bence stabil ve F/P oranı olarak çok iyi bir model... -
Cevap yazan herkese teşekkür ederim biraz daha araştırmaya karar verdim. -
quote:
quote:
Yukarıya iyi bakarsan senden başkası da var...Her ne kadar Gigabyte'a karşı olsanda anakarta ve bana karşı bu kadar sert çıkış yapman beni çok şaşırttı...
yukarıya çok iyi bakıyorum ve benden başka gigabyte alma diyen yok.sadece bi arkadaş bana destek vermiş o kadar.ayrıca ne sana nede gigabyteye karşı değilim dikkat edersen imzamdaki anakart gigabyte.kızdığım nokta ben yukarda kullandım ve memnun kalmadım diyorum sen çıkıp bilip bilmeden ne konuşuyorsunuz diyorsun.neyse birader dediğim gibi sanada ,gigabyte anakartada karşı olduğum yok sadece amd için gibayteyi önermiyorum o kadar.
-
quote:
.....neyse birader dediğim gibi sanada ,gigabyte anakartada karşı olduğum yok sadece amd için gibayteyi önermiyorum o kadar.....
Tamamdır... -
gigabayt anakartlarda oc seçenekleri ctrl+f1 ile açılıyordu zannedersem... -
quote:
Orjinalden alıntı: odrin34
gigabayt anakartlarda oc seçenekleri ctrl+f1 ile açılıyordu zannedersem...
İyi o zaman sorun yok. -
Gigabyte bence iyi ben menmunum
Benzer içerikler
- clear cmos
- keysmart kimin
- tray işlemci nedir
- ekran kartı tamiri
- g sync nasıl açılır
- amd zen 6
- darboğaz testi
- exynos 2500
- dlss nedir
- nvidia rtx
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X