Şimdi Ara

Gigabyte anakart icin yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba.. bu özellikteki pc için gigabyte'ın bu modeli sizce yeterli olurmu? satıcı firma bana bunu önerdi.. bilgisayarı oyun veya grafik uygulamaları için kullanmayacağımdan ötürü o/b ekran kartı olan bir anakart istedim.Gigabyte G33M-DS2R modelini söylemiştim fakat ellerinde yokmus.birde baska bir sorum daha olacak.. bu anakartta (GIGABYTE G33M-S2 G33) saglıklı bir overclock işlemi yapabilirmiyim acaba destekliyormu? forumda okudugum yazılara göre arkadaslar q6600'ü 3,4e kadar yükseltmişler acaba bu anakarttada bu mümkünmüdür ve anakartın sistemle uyumu sizce nasıl olur? yanıtlarınızı bekliyorum simdiden tesekkurler ...

İşlemci: INTEL Core 2 Quad (Q6600) 2.40Ghz 1066Mhz 8MB BOX
    Anakart: GIGABYTE G33M-S2 G33 DDR2 VGA+LAN+SATA2 16X
    HDD: SEAGATE 500GB 7200 SATA2 32 Mb Cache
    Ram: 3 x 1 Gb Kingston DDR2 800 Mhz
    Kasa: AOPEN QF50G-G02 350W

• yokmu hiç yardımcı olcak birisi
  • çok fazla ob ekran kartı kullanan yok forumda... o yüzden

(sen yine bi saat dayanmışsın.tebrik ediyorum bu konuda...adam konu açıyor 10 dk sonra yaw nerde millet, niye cevap vermiyonuz.bana mı gıcıksınız . vs vs.. diyor. uyuz oluyor insan...yaw az sabret di mi ama )

sana ben bi cevap yazmayı düşündüm ama vazgeçtim yine...işin içinde onboard vga olmasa bişeyler söyleyen çıkardı tahminim

• heheheheh.. valla kardesim ya.1 saattir F5 yapa yapa f5 yazısı silindi klavyeden.. tam umutlandım bir tebessümle yazını okuyodum ama yazının sonuna geldiğimde sen vazgeçtim diyince yine suratım asıldı :)
  • bek bilmediim için yanlış bilgilendirme olmasın maksat...
    konuyu uplayim belki bilen biri çıkar...

meraktan soruyorum : bu kadar üst düzey bi işlemci ile neden ob ekran kartı ?
    işlemciyi yoracak programlar mı kullanıyorsun ?
    rendering falan
  • aynen kardesim render olayı + direk işlemciye yüklenen programlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Em®e -- 25 Nisan 2008; 13:27:49 >
  • Sana tavsiye edilen mb işini görür. bende biraz baktım şikayetçi olan yok gibi. OC konusunda fazla bişi bulamadım ama dediğim gibi şikayetçi olanda yok.http://forum.donanimhaber.com/m_19132584/tm.htm forumda bu anakartla ilgili bir başlıkta buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 25 Nisan 2008; 13:46:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu anakartta q6600 işlemci ile overclock yapılıyorsa sorun yok o zaman.. ama birde buna haricen sogutucu falanmı alcaz o/c yapmak için ?
  • hatta şöyle sorayım.. core 2 quad 6600 işlemci ile GIGABYTE G33M-S2 G33 anakartta overclock işlemi yapılırmı? yapılırsa ne kadar verim alınır ve ayrıca bir termal sogutucu almak gereklimi ?
  • hocam ilk olarak o anakartta overclock olurmu OLUR
    ama limitlere kalırsın
    ikinci olarak madem Q işlemci kullanacaksın
    o/b ekran kartı neci bi de ekran kartı alsana hocam işlemciyi kısıtlayacaksın böylece
  • ilerde belki alırım ama ekran kartlık bir durumum yok.. oyunmuş grafikmiş şuymuş buymuş meraklısı değilim o yüzden almıyorum hocam
  • o zaman kullan o/c konusunda gigabyte ankartlar bence iyi benim 1,425 v ile yaptığım 3600 mhz hızı asus anakartta yapmak için 1,6 volt vermek zorunda kaldım al sana örnek
  • anladım.. peki core 2 quad 6600 2,4 mhz işlemcide ne kadar faydası olur.. o/c ile 3,0 veya üstü yapabilirmiyim acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.