merhaba arkadaşlar gigabyte 478 pin anakarta bios update yaparken hata verdi ve bilgisayar sonraki açılışta açılmadı, sanırım bios'u yeniden yazdırmam gerekecek gigabyte'ın biosunu nerde yükletebilirim (istanbul / beylikdüzündeyim) şimdiden teşekkür ederim
iş ten pek dolaşmaya fırsatım olmuyor bi yer öğrensem gidip yaptırıp gelicem hemen yani dükkan dükkan gezmiyim diye sordumm :) sağol yinede elbet böyle bir olay başından geçen vardır yardımcı olur :)
update atınca böylemi oldu yani ne acayip iş ya bütün gigabyte lar böylemi acaba?
evet update attım yazarken %50 de kaldı sonra puff uçtu pc yeniden yazdırmam gerekmiş :(
quote:
Orjinalden alıntı: protherm
update atınca böylemi oldu yani ne acayip iş ya bütün gigabyte lar böylemi acaba?
bios update çok çok riskli bişeydir aslında.her anakartın başına gelebilir elektrik kesilir,pc donar v.s ve sonra pufff.ama gigabyte la alakası yok...içini ferah tut..
asus a8n5x ile update yaparken bios uçmuştu. Çizgi Elektronik'e yazdım hiç karşılıksız bedava bios gönderdiler. Aynı biostan bulabilirsen onunla açıp makine DOS ta iken biosu çıkartıp uçan biosu tak ve update yap tabi üşenmezsen :)
soketli olsa keşke :) çakmışlar biosu bi daha anakart alır yada aldırırsam bakıcam biosuna soketlimi çakılımı diye :)
Geçen banada oyle denk geldi. Herşeyi ayarladım başlangıç diski fln ana bi baktım entegre bios. Sonra herşeyi geri topladım. Yeni anakartların çoğunda Soketli heralde. Şansına küs :( Bu arada benim elimde boşta 478 pinli bir anakart var uygun fiyata verebilirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme