Şimdi Ara

GIGABYTE 965G DS3 Almak İstiyenlerin Dikkatine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HAYATIMDA ILK DEFA GIGABYTE KULLANIYIM DEDIM YANLIS ALMISIM. MAALESEF O/C YETENEGI SIFIR OLAN BIR BORD ALMISIM . ARTIK FORUMDAN MILLETIN O/C DENEYLERINE BAKABAKA AVUNURUM BUNDAN SONRA BIOSU GUNCELLEDIM AMA HIC ISE YARAMADI.BENIM ANLAMADIGIM HIZA$ITMAYI NIYE KOYMUSLAR MENUYE BIR ISE YARAMADIKTAN SONRA YANLIZ FSB YI 266 DAN 270E CIKARABILDIM ARTIK O YETER BANA

UNUTMADAN YAZIYIM MODELI: GA 965G DS3 DIKKAT EDIN ONBORD VGA DESTEKLI OLMAYANI O/C ICIN DAHA IYI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BABA ADAM -- 30 Ocak 2007; 11:31:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BABA ADAM

HAYATIMDA ILK DEFA GIGABYTE KULLANIYIM DEDIM YANLIS ALMISIM. MAALESEF O/C YETENEGI SIFIR OLAN BIR BORD ALMISIM . ARTIK FORUMDAN MILLETIN O/C DENEYLERINE BAKABAKA AVUNURUM BUNDAN SONRA BIOSU GUNCELLEDIM AMA HIC ISE YARAMADI.BENIM ANLAMADIGIM HIZA$ITMAYI NIYE KOYMUSLAR MENUYE BIR ISE YARAMADIKTAN SONRA YANLIZ FSB YI 266 DAN 270E CIKARABILDIM ARTIK O YETER BANA

UNUTMADAN YAZIYIM MODELI: GA 965G DS3 DIKKAT EDIN ONBORD VGA DESTEKLI OLMAYANI O/C ICIN DAHA IYI.

onu da 275 yaparsın sen alsan

bilmiyorum denedinmi ama biosa girip CTRL+F1 e basarsan o.c menüsü açılıyormuş, ordan ayarları yapıyormuşsun

• Çok ilginç bir deneyimin olmuş Benimki S3 modeli Oc siz fsb de F2 bios ile 420 ye çıkıyor, F8 bios ile 500 ü görüyor. Senin işlemcinde bir sorun olabilir mi? Ya da ram'inde?
  • onboard vga olugu içim gayet normal o değerlergit değiştir bence
  • Bence senin işlemcide bir problem var. Çünkü aynı anakartla gayet güzel oc yapanlar var. Ben de sistemi yeni topladım. DS4 ve E6600 var. Daha yeni kurdum, şöyle bir hızlıca voltajsız filan bir oc yapayım dedim. 420*9' a kadar çıktım. İlerleyen günlerde daha da artar bu. Yani demem o ki senin işlemci de problem var. Ya da ram'ler oc kaldırmıyor. Onları sabit değerlerinde tutabilirsin.
    Edit: 965G'ymiş dikkat etmemişiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agemennon -- 30 Ocak 2007; 12:25:30 >
  • o/b vga oldugu ıcın ole
  • quote:

Orjinalden alıntı: BABA ADAM

HAYATIMDA ILK DEFA GIGABYTE KULLANIYIM DEDIM YANLIS ALMISIM. MAALESEF O/C YETENEGI SIFIR OLAN BIR BORD ALMISIM . ARTIK FORUMDAN MILLETIN O/C DENEYLERINE BAKABAKA AVUNURUM BUNDAN SONRA BIOSU GUNCELLEDIM AMA HIC ISE YARAMADI.BENIM ANLAMADIGIM HIZA$ITMAYI NIYE KOYMUSLAR MENUYE BIR ISE YARAMADIKTAN SONRA YANLIZ FSB YI 266 DAN 270E CIKARABILDIM ARTIK O YETER BANA

İyi olan modeli bumuhttp://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1781

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işlemciye yazık olmuş.
  • Firma ile alakasız bir olay, düşük seviye kartlarda bu tür şeylerin yasanması normaldir. HızAşırtma yapma niyeti ile bir anakart arıyorduysan 965P DS3 alabilirdin.
  • 965g nin boyle olucagini bilmiyordum ki. benim yakisikli asus p5w dh-delux bozulunca (kendim bozdugum icin garanti disi kaldi)makinasiz kaldim orda burda iyice arastirma yapamadan aldm. bu arada islemciyi daha once oc. yapmistim voltaj arttirmadan 3300mhz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BABA ADAM -- 30 Ocak 2007; 12:12:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.