Şimdi Ara

Gigabyte 945P S3 kullananlar buraya. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadslar 945 s2 oc olayı avrmı s3 de var ama s2 varmı saygılar
  • walla arkadaşım s3 te bile düzgün değilken s2 önerilirmi.orası sana kalmış

ayrıca arkdaşlar uzun uğraşlar sonucunda 290fbs barajını dün itibariyle geçtim büyük yol katettim aslına bakarsanız.ancak yeni sorun easy tune ile makina 350 fbs yi görse bile.biostan ayarlayınca 290 üstü ayarladığımda.makina 290 fbs ile açılıyor.limitimi vardır nedir tam anlayamadım.ama açılmamasından iyidir heralde

eee kullanıcılar.yokmu bu konuda yardım
  • cakalpup tebrikler 290 fsb geçmişisn

Zahmet olmassa hangi bios la yaptığını vede biostaki ayarlarını yazabilirmisin ?

Ben 1 zamanlar 260 fsb kullanıyordum fakat makine 1 gun res attı oyun esnasında ve herşey sıfırlandı o günden beri 201 fsb bile olmuyor easy tune da 333 olmasına rağmen
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarfacetc

cakalpup tebrikler 290 fsb geçmişisn

Zahmet olmassa hangi bios la yaptığını vede biostaki ayarlarını yazabilirmisin ?

Ben 1 zamanlar 260 fsb kullanıyordum fakat makine 1 gun res attı oyun esnasında ve herşey sıfırlandı o günden beri 201 fsb bile olmuyor easy tune da 333 olmasına rağmen

sağolasın walla büyük moral oldu bana

ayarları hemen söyleyim.

fbs: 300(yapsamda 292 de açılıyor)
    pci-ex: auto
    v-core: 1.325v
    dim-v: 1.9v
    ram çarpanı: 1.5
    timing: 3-3-3-9

c1e kapalı olabilir tam hatırlamıyorum.
    ama genel itibariyle böle sadece ram e 0.1 v verdim

başka istediğin varsa yazayım.

• Ayarlar için teşekkür ederim Ama bana faydası olmadı ne yazıkki
  • S3 ümü satıcam arkadaşlar haberiniz olsun en ufak bi sorun dahi yaşamadım kutulu garantili...
  • arkadaşlar bende GİGABYTE GA 945P S3 anakartı var yeni aldıgım ses kartını taktım daha öncesinde eski onboard driverini kaldırdım yeni ses kartının driverlerini kurdum ancak biosda onboard ses şeysini kapayamadım üstelik aygıt yöneticisinde diger aygıtlarda veri yolundaki ses aygıtında soru işareti var bunu nasıl çözerim yardım edermisiniz?
  • sorunu halletttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suppor1 -- 19 Aralık 2008; 19:44:56 >
  • Bunca yıllık konuyu hortlattım biliyorum ama yardıma ihtiyacım var.

gigabyte 945p - s3 anakartım var. Üzerinde Intel Core 2 E6300 1.86ghz işlemci var. Artık sistemin çok eskidiğin farkındayım ama şuanda komple bir sistem için bütçem yok.

Gigabyte'ın sitesinden kaldırabileceği işlemcilere baktım fakat bazı işlemcilerin bios kısmında anlamadığım şeyler yazıyor :) Benim Bios versiyonum FFf şuanda. İşlemci almadan önce danışmak istedim. Bu anakart ile en hızlı hangi işlemciyi kullanabilirim?

Aşağıdaki listede işlemciler mevcut. Sanırım E8xxx serisi için overclock yapmam gerekiyor.

Yarcım rica ediyorum. Teşekkürler

http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2475

• elindekileri satıp ikinci elden çok düşük maliyetle 40-50 tl belki amd sisteme geçebilirsin. yüksek elektrik tüketimi bile yeni işlemciye geçmemen için yeterli sebep.
  • 450w Feel güç kaynağım var. Bu yeterli olmaz mı?

2.Kasa almak istemiyorum açıkcası.
  • walla dostum ben senin kafanı karıştırmiyim. çok takip etmiyorum donamımları artık. tahminimçe psu yeter...
  • En iyisi para biriktirip sıfır toplamak sanırım. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.