Şimdi Ara

Gigabyte 8800GT almakla hata edermiyim? ETMEMİŞİM. =) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: E.Berkan

quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

Evet fanının yavaşlatılmaması bazı kişileri çok rahatsız edebilir. Ben zalman fan mate ile kullanıyorum o yüzden rahatım.

nerden aldın arkadaşım ve sorması ayıp fiyatı neydi?

Eski zotac 8800gt ye zalman vf900-cu takmıştım. Ve ekran kartımı tanıdığa satarken fanmate e ihtiyacı olmaması üzerine bende kaldı.

Normal piyasada satılmıyor sanırım...

• Tahminen cooler master RC-690 kasa alıcam. içinde 3 tane fanla birlikte geliyor.. akasanın kontrol ünitesini alırsam ancak bu 3ünü kontrol edebilirim.. bana 4 lü hatta 5li lazım....
  • @soultrap
    ben ekran kartını kastetmiştim arkadaşım,birtek arena bilgisayarda buldum ben oda 257$
  • quote:

@soultrap
    ben ekran kartını kastetmiştim arkadaşım,birtek arena bilgisayarda buldum ben oda 257$

Ben arena bilgisayardan 210$+KDV ye aldım. Şuanda sanalmarketim de var ve 199$+KDV. Yalnız kritik stok diyor her an tükenebilir.

http://www.sanalmarketim.com/urun/2e773c4f39992c5df8d2a2072d87d8ff/?liste&ref=%2Csxbiu%3A4%2Csxbia%3A8%2Csxmi%3A9&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=1

• quote:

quote:

@soultrap

Ben arena bilgisayardan 210$+KDV ye aldım. Şuanda sanalmarketim de var ve 199$+KDV. Yalnız kritik stok diyor her an tükenebilir.

http://www.sanalmarketim.com/urun/2e773c4f39992c5df8d2a2072d87d8ff/?liste&ref=%2Csxbiu%3A4%2Csxbia%3A8%2Csxmi%3A9&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=1

şaka mı bu novada 179$+kdv

• quote:

Orjinalden alıntı: lapry

şaka mı bu novada 179$+kdv

Novada olduğunu görmemiştim. Gerçekten harika bir fiyat.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3292

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 1 Mayıs 2008; 21:53:50 >
  • quote:

Eski zotac 8800gt ye zalman vf900-cu takmıştım. Ve ekran kartımı tanıdığa satarken fanmate e ihtiyacı olmaması üzerine bende kaldı.

Normal piyasada satılmıyor sanırım...

hocam vatan bilgisayara düşüyo, bazen görüyorum 10$ civarında fiyatı oluyo.

hatta buda linki:
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28341

bu arada kart gerçekten hem fiyatıyla hemde özellikleri ile çok tercih edilesi bi kart olmuş. fiyatıyla 9600gt yi öldürüyo diyebiliriz.

şeytan diyo al bundan bi tane sli yap kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trulli -- 1 Mayıs 2008; 22:09:31 >

• evet ya novada 179$,istanbulda elden alıp bu fiyata bulabileceğim bir yer yok mu acaba
  • piyasa sonunda edecegi fiyata geriledi kartların cogalması iyi oldu artık rahatca alabilecez
  • quote:

evet ya novada 179$,istanbulda elden alıp bu fiyata bulabileceğim bir yer yok mu acaba

Kardeş sen istanbuldasın heralde.Hayret abicim İstanbuldaki firmalarda daha ucuz olurdu.Noldu bu Piyasaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: lapry

quote:

evet ya novada 179$,istanbulda elden alıp bu fiyata bulabileceğim bir yer yok mu acaba

Kardeş sen istanbuldasın heralde.Hayret abicim İstanbuldaki firmalarda daha ucuz olurdu.Noldu bu Piyasaya

bende anlamadım valla aynı kart novada 179$ istanbulda birtek arena bilgisayarda bulabildim orda da 256$ niye böyle bir uçurum var anlamış değilim

• Biraz beklemelisin bence.Kart iyi ona eyvallah;lakin yeni mimarileri beğenmesen bile bu kart o zaman daha küçük bir etiketle alınabilir duruma gelir..Bilgisayar olayında beklemenin sonu yoktur,ama bir ay gibi bir süre gözönüne alındığında beklemeye değer
  • bir ay sonra göreceksinizki 8800GT ler 175$ ın altında olmayacak, aynı 8600GT de olan olay, kart çıkalı nerdeyse 2 yıl oldu hala 100$ a alıcı bulabiliyor, ilk çıktığında da 125$ falandı palit 8600gt sonicler.
    Yani 1 ay sonra çok bişi beklemeyin.
  • Arkadaşlar şuan 179-199$ fiyat veren firmalardaki ürünlerin fiyatları stoklarla sınırlı. Arena Bilgisayar sadece 1 günlüğüne bayilere 169$ dan verdi bu kartları. Yani bayilerin ellerinde 169$ dan aldıkları kartlar bitince yine 220-230$seviyesinden aşağıya bulamayacaksınız bu kartları...
  • Arkadaşlar kart geldi ve bilgisayara taktım... (sonunda)

guru3d'den 174.74 WHQL sürücü indirdim. Kurmaya çalıştığımda bununla uyumlu aygıta sahip değilsimiz diyor...

ancak ekran kartı ile birlikte gelen 169.21 sürücüsünü kurabildim.... Nedendir sizce??
  • bende sipariş verdim, yarına elimde olacak inşallah... hadi hayırlısı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

Arkadaşlar kart geldi ve bilgisayara taktım... (sonunda)

guru3d'den 174.74 WHQL sürücü indirdim. Kurmaya çalıştığımda bununla uyumlu aygıta sahip değilsimiz diyor...

ancak ekran kartı ile birlikte gelen 169.21 sürücüsünü kurabildim.... Nedendir sizce??

8800GT için değil onlar 169.21 son sürücü zaten. Kuranlar beta kuruyor bence değmez.
  • çok sağol cevabın için... kafayı sıyırabilirdim...

174.74 ne için??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

çok sağol cevabın için... kafayı sıyırabilirdim...

174.74 ne için??

Bunlar için.

GeForce 9800 GX2
    GeForce 9800 GTX
    GeForce 9600 GT
    GeForce 8300
    GeForce 8200
    GeForce 8100/NVIDIA nForce 720a
    NVIDIA nForce 730a
  • Pc dünyasında bekleyeyim dersen birşey alamazsın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.