AMD Phenom™ II / AMD Athlon™ II serisi Soket AM3 işlemci desteği
Yongaseti Kuzey Köprüsü:
AMD 790FX
Güney Köprüsü:
AMD SB750
Bellek
4 x 1.5V DDR3 DIMM yuva ile 16GB'a kadar bellek desteği Çift kanal bellek mimarisi DDR3 1866(OC)/1333/1066 MHz ECC Bellek desteği
Ses Desteği
Realtek ALC889 codec (Kodlayıcı/Kod Çözücü)
LAN
Smart Dual LAN Desteği 2 x Realtek 8111D (10/100/1000 Mbit) Teaming desteği
Genişleme Yuvaları
2 x PCI Express x16 yuva (x16 hızında çalışır) 1 x PCI Express x16 yuva (x8 hızında çalışır) 1 x PCI Express x1 3 x PCI
Dahili G/Ç Bağlantı Noktaları
2 x SATA 6Gb/s konnektörü 1 x CMOS sıfırlama atlatıcısı 1 x CMOS sıfırlama düğmesi 1 x reset switch 1 x Güç düğmesi 1 x IEEE 1394a konnektörü 6 x SATA 3Gb/s bağlantı noktası 2 x Sistem fan konnektörü 1 x LPT bağlantısı 1 x SPDIF Giriş konnektörü 1 x 8-pin ATX 12V güç konnektörü 1 x Kuzey köprüsü fan bağlantı noktası 1 x Güç fanı konnektörü 1 x IDE konnektörü 1 x Ön panel ses bağlantı noktası 1 x Ön panel bağlantı noktası 1 x İşlemci fanı bağlantı noktası 1 x SPDIF Çıkış konnektörü 1 x 24-pin ATX güç bağlantı noktası 1 x CD Giriş konnektörü 1 x COM 2 x USB 2.0/1.1 konnektörü 1 x FDD konnektörü
Arka Panel G/Ç
2 x USB 3.0/2.0 bağlantı noktası 2 x eSATA/USB Combo bağlantı noktası 1 x PS/2 klavye bağlantı noktası 1 x PS/2 fare bağlantı noktası 2 x IEEE 1394a bağlantı noktası 1 x SPDIF çıkışı (optik) 1 x SPDIF çıkışı (koaksiyal) 6 x Ses bağlantı noktası (Hat-G/Hat-Ç/Mifrofon-G/Surround Hoparlör-Ç/Arka Hoparlör-Ç/Merkez/Subwoofer Hoparlör-Ç/Yan Hoparlör-Ç) 4 x USB 2.0/1.1 bağlantı noktası 2 x RJ45 LAN bağlantı noktası
G/Ç Denetleyicisi
iTE IT8720
Donanım İzleme
CPU/Sistem fan hızı kontrolü CPU/Sistem fan hızı belirleme İşlemci (CPU) fazla ısı uyarı bildirimi Sistem voltaj belirleme İşlemci/Sistem ısı algılaması CPU/Sistem fan hata uyarı bildirimi
BIOS
PnP 1.0a, DMI 2.0, SM BIOS 2.4, ACPI 1.0b 2 x 8 Mbit Flash ROM DualBIOS™ desteği Lisanslı AWARD™ BIOS
Diğer Özellikler
Q-Share Desteği Time Repair desteği Virtual Dual BIOS @BIOS™ EasyTune desteği Xpress™ Recovery 2 XpressInstall (Tek tuşla sürücü yükleme) Desteği Download Center (Sürücü İndirme Merkezi) Desteği Q-Flash™ Kolay Enerji Tasarrufu (Easy Energy Saver)
Sistemi değiştirdiğim için satılıktır. Kısmetse FX serisine gececeğim Orjinal kutusu atılmıştır.. Ancak Orjinal kitapcıgı, CD'si ve back paneli vardır. Garanti durumunu bilmiyorum, siz yok sayın...
1hafta şahsı garanti veriyorum...
Fiyat:199TL Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
Hocam iyi satışlar, çok kaliteli bir anakart yalnız aynı anakartı garantili olarak 180TL'ye satan bir arkadaş mevcuttu bir hafta önce, ki Asus M4A89GTD Pro USB 3.0'ı yine garantili olarak 200TL'ye satan arkadaşlar mevcut Ki Asus 890GX çipsetli ve onboard ekran kartlı üzerine AM3+ Bulldozer destekli Fiyat Bulldozerlerin gelmesi ve 990 çipsetlerin çıkması ile hızlı satış için daha düşmeli diye düşünüyorum ama karar sizin tabii ki..
Tekrardan iyi satışlar diliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: cianni
Hocam iyi satışlar, çok kaliteli bir anakart yalnız aynı anakartı garantili olarak 180TL'ye satan bir arkadaş mevcuttu bir hafta önce, ki Asus M4A89GTD Pro USB 3.0'ı yine garantili olarak 200TL'ye satan arkadaşlar mevcut Ki Asus 890GX çipsetli ve onboard ekran kartlı üzerine AM3+ Bulldozer destekli Fiyat Bulldozerlerin gelmesi ve 990 çipsetlerin çıkması ile hızlı satış için daha düşmeli diye düşünüyorum ama karar sizin tabii ki..
Tekrardan iyi satışlar diliyorum
Hocam doğrudur o fiyatlara satılmış olabilir ancak bu anakart asus m4a89gtd prodan daha üstün bir anakart. Onu havada karada katlar asus crossfire olarak 2 ekran kartı destekler. Gigabyte Triple destekler. Asus kartların ikisinide 8X'de çalıştırır. Gigabyte 2kartı 16X 3. ekran kartını 8X'de çalıştırır.
Ayrıca asus onboard vgalı modeldir. Gigabyte'ta vga yoktur. Yani hitap ettikleri kesimler çok farklı. Gigabyte'ta 2 adet Gigabit LAN varken asus'ta bir tanedir, DAHA SAYAYIM MI
çünkü her ikisinide kullandım biliyorum...
Sonuç olarak Gigabyte'in rakibi olamaz
ayrıca 180'e satan arkadaşın acelesi vardır, satması gerekiyordur o fiyata vermiş olabilir, AMA BU BENİM FİYATI BELİRLEMEMDE KRITER OLAMAZ
Anakartta onboard ekran kartı olmaması iyi bir özellik midir?
Yani sormak istediğim herhangi bir ekran kartıyla , onboard ekran kartı olmayan bir kartta daha fazla mı verim alırız?
GA-G31M-ES2L anakartım var ama kasanın ön panel bağlantısını nasıl yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin mic in gnd l out ve l ret r-out ve r-ret mic-power
yazıo bunları nereye takacağımı bilmiyorum
hayırlı satışlar hocam,fx'e geçiş yapacağım demişsiniz,bu anakartta fx,yani bu anakart yeni nesil bulldozerleri desteklemiyormu?
quote:
Orijinalden alıntı: emrah.kas
hayırlı satışlar hocam,fx'e geçiş yapacağım demişsiniz,bu anakartta fx,yani bu anakart yeni nesil bulldozerleri desteklemiyormu?