Şimdi Ara

Gigabyte 780G-DS3H ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben de Gigabyte 780G-DS3H ancak bir sorunum var overclock yapptım beceremedim sanırım powersupy yeterli degil di 3.12 ghz da reset attı.(Bu arada ekran kartım saphire ddr4 3870) .ben de F7 ile orjinal ayarlarına döndüm yine bu arada F4 bios yükledim ve sorunum bilgisayarımdan ses alamadım jakı başka girişlere takıyorum yeni jak takıldı diyor ama olması gereken yere takıyorum ne giriş algılıyor nede mikrofon ve hoperlör çalışıyor, 3 ,4 kez format attım yine sorunumu çözemedim.ben de yeni ses kartı aldım,öyle çözüm buldum .Ancak orjinal olarak kullanmak istiyorum sanırım bios ayarların da yanlışlık yaptıgımı düşünüyorum.Yardımcı olursanız sevinirim şimdi den Teşekkürler.

• kardeş bunun psu ile alakası yok bende 550watt gerçek psu var, sadece bir kez oc denedim 2.6 ghz işlemciyi 2.720 getirdim ama maalesef ses gitti..

şimdiye kadar yaptıklarım;

bir kez vistayı yeniden yükledim,

ankartın pilini çıkardım 10 dk bekledim tekrar taktım,

tüm ses sürücülerini kaldırdım tekrar yükledim

bios ayarlarını default'a getirdim

sistemi ilk kurduğumda ses te falan sorun yoktu, ta ki oc denemesi yapıp windowsa dönene kadar ve ondan bu saate kadar ses yok
  • Jakların yerini değiştirdin mi?Değiştirince nasıl tepki veriyor?
  • sadece alt taraftaki ses simgesinde jack değişti diyo başka bişi yok
  • Aynı sorun ben ce bios da bir hata yaptık ama bizden başka kimse böyle bir sorun yaşamamışa benziyor.Gigabyte sorunu bildirmek lazım bakalım onlar çözebilecek mi?
  • biosu sıfırdan yüklesek düzelirmi, ben onuda yüklemeyi bilmiyorum nasıl edecez bi fikrin var mı ? oc eksik kalsın tek isteğim şu sesin düzelmesi

zannedersem bu sorun ikimizin arasında gidip gelecek baksana kimse çakmıyo bu işten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leone_510

biosu sıfırdan yüklesek düzelirmi, ben onuda yüklemeyi bilmiyorum nasıl edecez bi fikrin var mı ? oc eksik kalsın tek isteğim şu sesin düzelmesi

zannedersem bu sorun ikimizin arasında gidip gelecek baksana kimse çakmıyo bu işten

Biosu yen versiyon F4 ile güncelledim ancak sorun çözülmedi.Eski biosa dönsem acaba? Ben çözüm bulunca paylaşırım.
  • bence ses yongası göçtü aklıma başka bişey gelmiyor, garantiye vermeyi düşünüyordum ama pc siz beklemektense ses kartı almayı göze alıyorum, bunun çözümü yok bu şekilde olmaz yaw nasıl da moralim bozuldu çok kötü oldum vallahi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leone_510

bence ses yongası göçtü aklıma başka bişey gelmiyor, garantiye vermeyi düşünüyordum ama pc siz beklemektense ses kartı almayı göze alıyorum, bunun çözümü yok bu şekilde olmaz yaw nasıl da moralim bozuldu çok kötü oldum vallahi

Sanmam ancak ben de senin gibi düşündüm bir ses kartı aldım olayı çözdüm yine de kafam orada birde anakart bölümünde _vitaly_cl nickli arkadaş sana yardımcı olacagım demiş ben de bayagı umutlandım.Bu sorum bu forum da çözülmiyecek de nerede çözülecek elbet bir uzman yardımcı olur
  • yok yaw o arkadaşla güçlerimizi birleştirdik ve sonunda karara vardık ya ses kartı alınacak yada garantiye gönderilecek..

Önemli: ilk denememde 3ghz işlemci ve 800 mhz üstüne çıkmayan ramler 900 mhz oldu ve çok da iyi oc oluyor, kesinlikle bu sorun ile oc arasında bir bağlantı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 11 Ağustos 2008; 1:32:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.