Şimdi Ara

Gigabyte 480 GTX Alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar günlerdir newegg, compusa, amazon ve ebay e bakıyorum birtane stokta gtx 480 göremedim, yaklaşık 10 dakka önce

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125319&cm_re=gtx_480-_-14-125-319-_-Product

adresinde gigabyte marka gtx 480 in stoklarda olduğunu gördüm, gigabyte marka ekran kartı hiç kullanmadım, eğer bir sorun olmaz hepsi referans tasarım diyorsanız alıyorum.

• Gigabyte marka elbette güvenilir.
  • hocam zaten ilk etapta çogu gtx referans tasarım daha özel modeller çıkmadı bi iki su sogutma dışında sanırım. marka farketmez yani hatta stokta bulabilirsen uygun fiyata başka bi markanın gtx480 ini onu da alabilirsin. ama gigabyte olarak soruyorsan iyi bir markadır sorun çıkarmaz sana
  • referans tasarım olduğu için firmalar arasında fazla fark olmayacaktır ama tabi ki gigabyte güvenilir bir markadır
  • markadan ziyade Türkiyedeki servis sağlayıcı önemli. tamam bir sıkıntı çıktığında onlar yapamıyorlar ama garanti süreleri önemli bazı kartlarda bazı firmalar 3 bazıları 2 yıl garanti veriyor. eğer 480 için böyle bir ayrım bulunmuyorsa en ucuzunu almak en mantıklısı ki 480lerin bir staok sorunu olduğu ve uzun bir süre daha böyle devam edeceği kesin gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.