Şimdi Ara

GIGABYTE 3D1-XL TEST SONUÇLARI (DUAL 6600 GPU) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: batugen


    quote:

    Orjinalden alıntı: Brandybuck

    quote:

    Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***

    Kardeş bu 2 adet 6600GT olmasın? 6600 SLI'ler o kadar puan alamıyor çünkü. 6600GT sanırım o çekirdekler. Bu arada kartın hayırlı olsun


    6200 , 6600 , 6600GT vs... hepsi NV43 çekirdeği yani farkları yok... pratikte 6600gt nin tek farkının ddr3 1.6ns ramleri olduğunu varsayarsak zaten bu kart 6600gt sli oluyor aynı şey yani...

    Cüneytcim hayırlı olsun... Sen işini bilirsin her zaman...

    Hayır hepsi aynı çekirdekli değil 6600 ler nv 44,6600 gt ler nv 43 e sahip ama arada hiç bir fark yok sadece isimleri ayrı belki bu kartada 550 mhz hızında çalışan bir nv 44 vardır çünki 6600 çekirdeği diyorlar.

    NOT:Kartı alan arkadaş everest ile felan baksa bende merak ettim


    yanılıyorsun...brandybuck ın dediği gibi 6600 lerde nv 43....nv44 değil....


     GIGABYTE 3D1-XL TEST SONUÇLARI (DUAL 6600 GPU)




  • quote:

    Orjinalden alıntı: MrRain

     GIGABYTE 3D1-XL TEST SONUÇLARI (DUAL 6600 GPU)



    bu resimde nereyi nereyle birlestirecem acep? ve nasıl yapacam?

    ben saat 11 yönündeki siyah alanı kazıyıp, sagdakiyle birleştirdim ama netice alamadım :(


    SLI Nasıl Yapılır

    İstersen bu linke bir bak kısaca nasıl olduğunu anlatmış ama daha fazlasını istersen ve birazda ing. varsa verdiğim sayfada Anandtech in detaylı bi yazısı var onu bi oku.




  • saol kardes, şimdi çözdüm olayı, o siyah alanı kazıyıp çıkan noktaları birleştirmem gerekiyomuş, ben yanındaki açıkta olan noktayla birleştirmeyi denemiştim. inşallah yakmadık biyerleri
  • inşallah...
  • inşallah bişey olmamıştır
    Ben olacağını pek sanmıyorum ama çip işte...
  • Ses çıkmadığına göre ne olduğu anlaşılmıştır....
  • Epox un ultra modelindede oluyormu bu?
  • :) arkadaslar kartı hallettik sonunda :), denilen yerdeki iki noktayı guzelce lehimledik ama dediginiz gibi yeni kartlarda bunu onlemisler sanırım, kart calısıyo, hem pcie hem pci slotunda calısıyo ama sli destegi vermiyo, kartı pci-e slotuna takınca windows iki tane grafik kartı algılıyo ama ne nvidia nın secenek menusunden ne de bios tan sli secenegini aktif hale getiremiyorum, yani su an kendini ikiz zanneden tek bir ekran kartım var :) olsun kartın ozunde bu duyguları barındırması bile insana bi guven veriyo

    bu arada yardımlarından ve verdigi bilgilerden dolayı jacktheripper abime tesekkurler.

    quote:

    Orjinalden alıntı: Solu

    Ses çıkmadığına göre ne olduğu anlaşılmıştır....




  • Kart bedava yaa nie geç gördüm ben bu konuyu
  • valla bende amddma arkadasın tavsiyesiyle gordum bu topici o tavsiye etti kartı ama anakartı coktan almıstım, neyse degistiririm borcum bitince :)
  • Hocam epey uğraştın ama olmadı demek neyse kısmet değilmiş... ama yeni anakartlara rahata kavuşursun inşallah Ya gelsede eksene felan bizde alsak vatana gidip bi 20$-25$ daha fazla vermek istemiyom zaten az kaldı şu P4D mi bi alam sli kartla çoşturacaz inşallah

    Orjinalden alıntı: MrRain

    :) arkadaslar kartı hallettik sonunda :), denilen yerdeki iki noktayı guzelce lehimledik ama dediginiz gibi yeni kartlarda bunu onlemisler sanırım, kart calısıyo, hem pcie hem pci slotunda calısıyo ama sli destegi vermiyo, kartı pci-e slotuna takınca windows iki tane grafik kartı algılıyo ama ne nvidia nın secenek menusunden ne de bios tan sli secenegini aktif hale getiremiyorum, yani su an kendini ikiz zanneden tek bir ekran kartım var :) olsun kartın ozunde bu duyguları barındırması bile insana bi guven veriyo

    bu arada yardımlarından ve verdigi bilgilerden dolayı jacktheripper abime tesekkurler.

    Orjinalden alıntı: Solu

    Ses çıkmadığına göre ne olduğu anlaşılmıştır....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solu -- 23 Eylül 2005, 12:42:55 >




  • sagol dostum, dedigin gibi kısmet iste, o kadar da acele ettim bi an once alayım toplayım diye ama olsun, bu da bi tecrube oldu.

    bu arada Pentium D alacaksın sanırım. eger coklu islemlerle ugrasmıyosan bence alma, felaket yavas, tek avantajı birden fazla islem yaparken kasmıyo. abimde var kurtulmanın yolunu arıyo valla.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MrRain

    sagol dostum, dedigin gibi kısmet iste, o kadar da acele ettim bi an once alayım toplayım diye ama olsun, bu da bi tecrube oldu.

    bu arada Pentium D alacaksın sanırım. eger coklu islemlerle ugrasmıyosan bence alma, felaket yavas, tek avantajı birden fazla islem yaparken kasmıyo. abimde var kurtulmanın yolunu arıyo valla.


    Gerçekten ölemi düşünüyo? Ya aslında benim düşüncem zaten bende imzamdaki sistem var bi daha aynı taban işlemci almak istemedim. Zaten şu anki boardumdan memnunum bide P4 lerin tadına bakarım diye düşünüyorum Dur bakalım sonunda ne alacaz. Hep bu DH varya insanın kafasına tilki sokuyo.




  • dedigim gibi tek avantajı coklu islemlerde iyi performans veriyo, arka planda calısan agır programlar kullanıyosan bunlar icin ideal, ama oyun ve günlük kullanım icinse pek cazip gorunmuyo acıkcası, ayrıca xp nin 64bit versiyonunu indirdik acaba onda daha mı iyi calısır diye, orda da pek bi fark goremedik, üstüne üstlük hicbir donanimi tanımadı. tabi biz amator kullanıcılarız biz kolumuzdaki saatle felan testler yapıyoruz sen daha iyi bilirsin ama ustaların yorumunu almadan satın alma bence.
  • pfff şu işlemciye bide iyi diyen çıksın ama yok... Neyse artık bi 3700+ San Diego Felan alırız veral Bİde DFI Mobo ohh.
    Tavsiyelerin için saol.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.