Bildirim
Gigabyte 1080Ti xtreme gpu boost clock saatleri hakkinda yardim!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Normal sorun yok. O yazan değerlerde çalışmıyor zaten hiç bir pascal kart. Daha üstüne çıkıyor. Gpu boost 3.0 ın bir nimeti diyelim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğunBelKası -- 14 Mayıs 2017; 18:20:49 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
gigabytein forumda aorus graphic engine ile ilgili bir konu gordum orda eski surumlerde yuksek hizlara boost yapiyor karta zarar verir mi vs gibisinden yazilar vardi
bende 1746 degerinin ustunu gorunce sorma geregi duydum.
simdi oc degeri o olup daha ustunu gorunce
dedim karta bi zarar vermeden ogrenmeye calisayim diye
dediginiz dogruysa tesekkur ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyrou -- 14 Mayıs 2017; 19:1:20 > -
Sıkıntı yok benim asus strix 1080 ti' de 1708mhz boost normalde özelliklerde yazan değer, ama oyunlarda 1960mhz civarı çalışıyor
cok tesekkurler :) umarim baskalari icinde yardimci bir bilgi olarak kalir burada -
Daha öncelerde de başka konularda falan konuşuldu bu tür şeyler. Rica ederim :)
quote:
Orijinalden alıntı: YoğunBelKası
Sıkıntı yok benim asus strix 1080 ti' de 1708mhz boost normalde özelliklerde yazan değer, ama oyunlarda 1960mhz civarı çalışıyor
1960 çok az geldi PT yi %120 yaptınmı ? bide voltaj değerini yazarmısın max hızında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: StreamRolleR
quote:
1960 çok az geldi PT yi %120 yaptınmı ? bide voltaj değerini yazarmısın max hızında
ben az once tekrardan baktim en fazla 2025 e kadar cikmis resimde 2000 gozukuyor bendede -
Hocam normal ya boost hızı gigabyte kadar yüksek değil bu kartın. Belki baktığımda oc moduna almadıysam 1680 falan normalde sanırım emin değilim. +75 core ile kullanıyorum şimdi 2025mhz de. %120 ve 1.06v
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğunBelKası -- 14 Mayıs 2017; 20:19:54 >
quote:
Hocam normal ya boost hızı gigabyte kadar yüksek değil bu kartın. Belki baktığımda oc moduna almadıysam 1680 falan normalde sanırım emin değilim. +75 core ile kullanıyorum şimdi 2025mhz de. %120 ve 1.06v
Tamam.Strix benimde katıka bulunduğum reddit de büyük spreadsheet konusu içinde EN FAZLA core oc olan kart gaming X de en düşüğü 1940 genelde. 1.06V ile 2025 ortalama diyelim silikonun, +100 core voltage 0 PT 120 yapıp bana sonuçları gönder değerlendirelim.GP102 de ocn.net den de teyit edildiği üzere max kaça çıktığı değil kaç voltta kaç mhz olması.Örnek benim kartım 1.050V 2050 1.06v 2063 1.093V 2100 peak 2088 bench fan curve agresif.Undervolt dada 1.00 da 2012-2022 peak bu benim silikon ortalamanın üzerinde notunu aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2050mhz falan oluyor hocam +100de, oyunlarda stabil de heaven da çökebiliyor bazen +100 core +400 memory ile. O yüzden +75 de bıraktım ben
quote:
2050mhz falan oluyor hocam +100de, oyunlarda stabil de heaven da çökebiliyor bazen +100 core +400 memory ile. O yüzden +75 de bıraktım ben
tamam 2050 görüyorsan normal sıkıntısız gider inşallah -
Aynen öyle hocam amin :) çok da sıkıntı değil zaten o 25mhz ile en fazla 1 fps oynar ya da oynamaz :) 2 ghz+ olsun yeterli bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğunBelKası -- 14 Mayıs 2017; 22:22:03 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X