Şimdi Ara

Gigabayte anakartımda Raid yapamıyorum Yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gigabayte 990fxa Ud3 Rev. 4.0 anakartim.ve 2 adet 64gb Sandisk.Ssd Var 490/390 hizlari var bios da raid sectim ve bilgisayar acikirken raid Menusune girdim Ctrl+F olmasi.gerekiyordu Fakat Orda 4 secenekdede Hic.birsey yapamadim ssd leri raid icin.aldim.fakat ayri.kullaniyorum yardiminiz lazim simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FX_8320

Gigabayte 990fxa Ud3 Rev. 4.0 anakartim.ve 2 adet 64gb Sandisk.Ssd Var 490/390 hizlari var bios da raid sectim ve bilgisayar acikirken raid Menusune girdim Ctrl+F olmasi.gerekiyordu Fakat Orda 4 secenekdede Hic.birsey yapamadim ssd leri raid icin.aldim.fakat ayri.kullaniyorum yardiminiz lazim simdiden tesekkurler

Gigiabyte boardlarda raid için CTRL+İ yapılıyor diye biliyorum hocam.Yanlış mi acaba?

• Bilmiyorum biosda ahci yerine Raid i sectigimde Saniyelik gorunuen Bir ekran var orada yaziyor ve Ben ctrl F diye hatirliyordum eger Konuda Tecrubeli.bir insan cikarda bizi.bilgilendirrse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX_8320 -- 3 Mart 2015; 9:55:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FX_8320

Bilmiyorum biosda ahci yerine Raid i sectigimde Saniyelik gorunuen Bir ekran var orada yaziyor ve Ben ctrl F diye hatirliyordum eger Konuda Tecrubeli.bir insan cikarda bizi.bilgilendirrse sevinirim

Dostum ben hep giga kullanıyorum suanki board da giga.SSD ve 2 HDD Raid0 da kullanıyorum.Su an mobil ve ışte olduğum için yardımcı olamıyorum pek.Akşam işten çıkınca pm atarim yardımcı olurum

• Jeezy kullanıcısına yanıt
    Aranan Kan Bulundu.Diyorum Ozaman :) saolun :)

• Jeezy kullanıcısına yanıt
    Yardımınızı hala bekliyorum hocam :)
  • dostum elindeki anakartı bende kullanıyorum . sorunu çözdun mü
    bende 128 ssd + 128 ssd raid 0 sytem kurulu çalışıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • drdonanım D kullanıcısına yanıt
    ne yazıkki satmadan önce çözememiştim ondan sonra intele geçtim zaten o platformda daha kolay oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.