İyi günler ben bir hafta önce bir akrabam için yeni bir sistem toplayayım dedim. işlemcilere bakarken amd fusion a8 çok huşuma gitti ve hemen netten sepete atım ona göre bir anakart gercekten çok zor bulunuyor bir kaç sitede ve sadece 2-3 seçenek var. en uygun GİGABAYTE A75-D3H gördüm. siparişler elime ulaşınca sistemi kurup çalıştırdım ilk açılış hızı iyidi ama sora win7 ilegal olarak etkinleştirince açılış hızı çok düştü. gelelim asıl noktaya.
Bu anakartın tek chipseti olan ;A75 çok fazla ısınıyor Hwmonitor de baktığımda anakartın altında TMPIN : 87-95 C arası çalışıyor bir ara 100 C gördüm. son anakartı elimle yokladığımda gigabayte yazan koyu gri soğutucun çok fazla ısındığını gördüm.
gelelim sorulara 1. A75 chipsetin çalışma sıcaklığı bu anakartı kullanan herkesde aynı mı? 2.anakart arızalımı ? 3. bios güncellemesi yapılırsa sıçaklığın düşme ihtimali var mı?
arkadaş alıp alacağıma bin pişman oldum.bazen harddiskim devreye girmiyo.klavyem mausum doğru düzgün çalışmıyor kitleniyor.biosa dahi giremiyorum çoğunlukla hemde.1 hafta dır evde kafayı yiyecem.hoparlörlerimden muazzam bi hışırtı parazit geliyor.ne diyim.sıyırmak üzereyim.aynı sistemimden arkadaşa yaptım.onun ramler 7.4 benimkiler 5.9,onun aero 6,5 benim 5,6...öyle yaptım böle yaptım olmuyor.........daha 1 hafta lık