Şimdi Ara

GİGA Tv ' yi izlemek mümkünkü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • giga tv yi nasıl izleyebilirim,bende hotbırd ve turksat var, bi ara baya izledim ama artık bulamıorum

• zamanında kablotv de vardı ...arada izlerdim denk gelince uzun uzun oyun tanıtımı yapıyordu --nerdeyse oyunu bitirecek--hernekadar almanca anlamasamda türk bayrağını bile yayında görmüştüm -sanırım elemanlardan biri türk tü-

sonra ne oldu giga yı kaldırıp fb tv yi koydular..o kadar sinir olmuştum ki...3. dünya ülkeri tarzında yayın yapıyor kaç fb li izlerki o kanalı ..fi tarihinde yapacağı maç yayını için bugun bizim bi kanal bandını işgal ediyor ...kusura kalma konu başlığını görünce dayanamadım...
  • hakikaten bende giga tv yi arıyorum aynen arkadaşın dediği gibi hotbird ve turksat var frekans bilen var mı ya da giga gibi oyun kanalları frekanslarıda olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: istanbuli

zamanında kablotv de vardı ...arada izlerdim denk gelince uzun uzun oyun tanıtımı yapıyordu --nerdeyse oyunu bitirecek--hernekadar almanca anlamasamda türk bayrağını bile yayında görmüştüm -sanırım elemanlardan biri türk tü-

sonra ne oldu giga yı kaldırıp fb tv yi koydular..o kadar sinir olmuştum ki...3. dünya ülkeri tarzında yayın yapıyor kaç fb li izlerki o kanalı ..fi tarihinde yapacağı maç yayını için bugun bizim bi kanal bandını işgal ediyor ...kusura kalma konu başlığını görünce dayanamadım...

Ne gereksiz kanal şu fb tv bir de history channel ı da kaldırıp fashion tv koydulardı ben ona da üzüldüm, 2 yaz önce vardı giga hotbird de ama geçen yaz hiç denk gelmedim, teknoloji kanalda da cumaları oyun dünyası vardı onu da kaldırdılar

• NBC ile ortak yayınmı yapıyorlardı,öyle bir durum vardı..Neyse benim duyduğum başka bir uydudan yayın yaptığı..
  • Ya geçen pazar kayınpederlerin yazlığa gittik ordaki uyduda nbc olan kanal das vierte olmuş belki oradadır giga bir de fransızca Gameone g1 diye bir kanal var hotbird de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nm1 -- 14 Mayıs 2007; 22:09:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.