Şimdi Ara

Gif Sıkıştırma Nasıl Yapıcam Yani Boyutunu Düşürme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
16.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gif Animatörde Gif Yapıyorum Ama Boyutu 300 lere Gliyor Ben Onu 50 Civarı Yapmak İstiyorum Öyle Bir Program Varmı Gif Boyutunu Düşürme Gibi Yalnız Hareketli Hali Aynı Kalacak

• faststone image resizer
  • http://www.resizepic.com/ böyle bir site var resimleri boyutlandırıyor ama gif'lerdede işe yarar galiba
  • İkisde İşe Yaramıyor Yani Benim İstedigim Degil Ben Hareketli Resmin Hareketli Halini Bozmadan kb Boyutunu Düşürmek İstiyorum Sizin Önerdikleriniz Hareketli Resmi Yani Gif,i Hareketsiz Yaparak Küçültüyor Resmin Ana Boyutu Düşmeyecek Sadece kb Boyutu Düşecek Böyle Birşey Lazım
  • resmi eklersen bir bakalım .
  • Resmi buraya koymak yerine diyelim elinizde bi tane 150x150 150 kb resim var bu resmi 50 kb nasıl indirebileceginizi anlatsanız daha güzel olmazmı.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Engin.K

Resmi buraya koymak yerine diyelim elinizde bi tane 150x150 150 kb resim var bu resmi 50 kb nasıl indirebileceginizi anlatsanız daha güzel olmazmı.?

@Engin.K gifler ile oynayan bir program bilmiyorum.Aynı sorunları ben de yaşamıştım.Boyutları aşırı yüksek oluyor ve kalitesi de o kadar yüksek olmuyor.Ben gif oluştururken kullandığım resimleri küçülttüm ve öyle gif yaptım.Bu şekilde boyutlarını istediğim düzeye getirdim.Bu konuda ise IrfanView ve @penkala'nın söylediği program faststone image resizer'ı kullandım.

Gifi olduğu gibi küçültmenin zor olduğunu biliyorum ve dediğim gibi şu ana kadar hiç bir program bana bu imkanı sağlamadı.Dediğim gibi yaparsanız belki istediğiniz boyuta indirgeyebilirsiniz resminizi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.