Şimdi Ara

.gif'e yazi yazmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar .gif uzanili bir dosyanin altina aciklama gibi birsey yazmak istiyorum aciklama sadece 2-3 kelime hareket etmicek ornek olarak ekte verdim txt dosyasindada yazilacak metin var yapabilecegim bir program varmi? Yardimci olusaniz sevinirim...

• Snagit de denedin mi? Ben resmi gif dosyası olarak kaydedemedim bu yüzden deneyemedim. Eğer snagit de denediysen mailime gif dosyası olarak yolla ben bir deneyeyim hemen sana haber vereyim...
  • hayir snagitte denemedim. asagidaki ekteki dosya kismindan kaydedebilirsin. bir denersen sevinirim olmadi mailine yollayim yardimci olursan sevinirim...
  • ekteki dosya kismini ac dosya isminin ustunde sag tiklayip save target as (farkli kaydet) diyip bilgisayarina gif olarak kaydedebilirsin
  • Böyle birşey istiyorsun herhal...

Program işime yarar diyiyorsan programı bulma yollarını arayalım san yok hayır sadece bir resimlik bir çelışma yapacam dersen ben yazayım buraya ekleyeyim sen kaydet. ( kaç font yazılacağını söyleresen iyi olur ama)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efkinos -- 2 Aralık 2004,1:35:45 >
  • benim gif'ten maksadim yukaridaki sekil hareket etmeye devam edicek ama onun altina yazi yazilacak ve uzantisi yine gif olucak. anlatabildimmi. senin bu yaptigini ben photoshop' ta yapmistim ama gif olarak kaydederken kayiplar yasaniyordu. sendede oyle olmus. Yani gif seninkindede hareket etmiyor. ama ugrastigin icin yinede cok saol.
  • Resmi kaydettiğimde hareketli gelmedi bana zaten. Durağan bir seyir içersinde resmin . Bu arada sorun değil, ama çözüm olmadı üzüldüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Foruma video ekleme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Flash la yapabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: efkinos

Resmi kaydettiğimde hareketli gelmedi bana zaten. Durağan bir seyir içersinde resmin . Bu arada sorun değil, ama çözüm olmadı üzüldüm

Ilginc ben denedim sana dedim gibi kaydetmeyi direk gif olarak animasyonlu bi sekilde kaydediyordu. neyse belki baska biri cikar tekrar saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Netkid

Flash la yapabilirsin

nasil yapilacaginida yazarsan sevinirim. ayirca belirtiyim flashla alakali hic bir program yok su anda elimde..
  • Bunu yapman için GIF Animator programlarını da kullanabilirsin dostum. Mesela ben ekteki senin resmi yaptım, sanırım böyle olması gerekiyordu. Ben bunu "Ulead GIF Animator 5" Programı ile birkaç saniyede yaptım.
    Yapamam diyorsan buraya resim koy ve ne yazılacağınıda yaz ben yazıp tekrar buraya göndereyim. Buradan artık kopyalayıp alırsın.
    Hoşça kal ve kolay gelsin. KitapGibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KitapGibi -- 2 Aralık 2004,2:40:57 >

• Cok tesekkurler... kolay oldugunu biliyordum ancak ne kullanmam gerektigini bilmiyordum bu programi edinebilecegim bildigin bir yer varmi?
  • Aşağıdaki siteden indirebilirsin dostum. 10 MB boyutunda ve kullanışlı bir program tavsiye ederim.
    ftp://ftp2.ulead.com/pub/Trial/GifAni/UGA505t.exe
  • tesekkurler indiriyorum
  • ben de böyle bişeler yapmak istiyorum ama olmuyor bir türlü. ulead' da denedim; resim bozuldu yazılı halini gid olarak kaydedince; siyah beyaz karikatür çizmiş gibi...

Allah rızası için biri yardım etsin, yoksa çıldıracam wala...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fade

Merhaba arkadaslar .gif uzanili bir dosyanin altina aciklama gibi birsey yazmak istiyorum aciklama sadece 2-3 kelime hareket etmicek ornek olarak ekte verdim txt dosyasindada yazilacak metin var yapabilecegim bir program varmi? Yardimci olusaniz sevinirim...

/>

abode photoshop cs 2 imagereadyi kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.