Şimdi Ara

Gıdık Bölgesini Nasıl Eritebilirim? Tavsiyeleriniz Varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, gıdık bölgem aşırı kilolu olmama rağmen aynaya baktıkça kendime yakıştıramıyorum.
    Gıdık sarkması hem erkeklerde hem de bayanlarda görülüyor ama bayanlarda daha çok görülüyormuş.

Sebepleri bi hayli fazla tabi satılan aparatlar var onları da denedim hiç bir faydaları yok. Çöpe atılan para neckline slimmer vb ürünler.

Egzersizler var internette her yerde anlatılıyor. Bunları da deniyorum yapmaya çalışıyorum ama devamını getiremiyor insan. Düzenli yapmak gerekiyor ama o düzeni oluşturamıyorum.

Tesadüfen bu sitedeki Cansu hanım motivasyon konusunda özelden yardımcı oldu. Eğer benim gibi egzersiz uygulama konusunda sıkıntı çekenler varsa özelden yardım alabilir tavsiye ederim.

Son bir haftadır bu siteyi keşfettikten sonra egzersizleri düzenli olarak söyledikleri şekilde uygulamayı başardım. Gelişme var gibi hissediyorum. Sanırım böyle devam edersem işe yarayacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dagenindunyasi -- 9 Şubat 2021; 21:1:10 >

• o bölgeden gıdık almaya başla. arkadaşların öğrenince sana yardım edecektir.
  • Nasıl emdirebilirim diye okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baltalayıcı

o bölgeden gıdık almaya başla. arkadaşların öğrenince sana yardım edecektir.

sarhoşmusun arkadaşım? ne demek istediğin anlaşılmıyor.
  • gıdığını yerim olay biter
  • Bende yanakları eritmek istiyorum bir yolu var mı arkadaşlar?
  • @VerKurtull

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçımı ne ile taramalıyım?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sakız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam benimde gıdık var zaten hep kilodan kaynaklanıyor işin ilginç yanı kilo verince o kısım sarkıyor iğrenç görünüyor.

Çözüm bulamadım sen bulursan bana pm çak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.