Şimdi Ara

Gıcık Dil Anlatımcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dönem ödevi olarak test kitabı bitirdim adam aralarından sorular seçti tekrar yaptırdı yapamayınca not düşürdü herkesi dil anlatım master'ı zannediyor zaten.Bir aralar dayak yiyen öğretmenler vardı bazıları gerçekten hak ediyor bence.

• Cevapları arkadan bak sonra yapamazsın tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı konuları anlamadığım için arkadan baktım dil anlatım kurallarınıda sevmiyorum paragrafta 10 numarayım ama
  • çözmen için ödev veriyor arkadan bakıyorsun. Sonra da yüksek not bekliyorsun
  • Dil Anlatımdan kolay ne var bi isim tamlamaları konusu zor, filimsiler ile çatıda biraz karışık ama zor değil. Gerisi zaten çöp. Yani çerez.

• O dersi sevmediğim için yapamıyorum o yüzden dönem ödevi aldım ayrıca kitap 300 sayfa 230 unu kendim çözdüm konular aklımda kalıcı olarak kalmıyor sevmediğim bir ders çünkü.Adam her sınıfa girişinde negatif enerji veriyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu2012

Bazı konuları anlamadığım için arkadan baktım dil anlatım kurallarınıda sevmiyorum paragrafta 10 numarayım ama

Bende arkadan bakardim dil anlatım olsa ama hocaya laf söyleme hakkın yok arkadan baktığın icin

• Hayır ama kolaylık sağlayabilirdi sonuçta son sene elinden geldiğince kötü davranıyor geçen sınavda kimse kopya çekemesin diye başka sınıfa götürdü insaf azıcık.
  • geçen bizim dilci proje verdiydi yari yil tatilinde yaptim mis gibi eksiksiz millet benden bir hafta once getirmiş ama tarih bir hafta sonra ben zamanında getirdim hoca dio arkadaslarin gecen hafta getirdi zamandan not kırıyom verdi 76 sövdüm icimden lan sen bana bu tarih demisin neden simdi boyle yapion odev eksiksizdi adam kalem degisikligi falan filandan kirabildiği kadar kirmis odev yuzeysel dio lan ne yuzeyseli 5 sitede aradim ayrintinin dibine indim hakkımi helal etmiyorum bilsinki buranin obur dunyasida var lan zaten sevmezdim kadini tutuncunun tekidir 56 yasinda yuzunden caresizlik akiyo gitmis bide genc kizlar gibi mini etek giyiyo ders anlatimi vasat yav bu Adamlar yuzune bu dil derslerini sevemedim gitti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.