Gibson'ın artcoreları için harcayabilirim, gözüm kapalı hemde
Zakk wylde'ın bullseye les paul'ü
Slash'in goldtop'u İkisinide alırdım. Para yetiyormu tam bilmiyorum. Fiyatları biraz araştırdım ama 500$ falan daha gerekli sanırım. Daha yeni İbanez sa serisi bir gitar aldım. Çalmayı bilmiyorum daha, kısmet.
quote:
Orjinalden alıntı: Voilet
quote:
Orjinalden alıntı: __RayAllen20__
quote:
yo keyfi çalıyorum müzik hayatımın vazgeçilmezidir Pantera Metallica Megadeth ve bu tür müzikler çalıyorum Ton farkı şarkılara göre değiştiğinden bende gitarları ona göre çıkartıyorum Zaten en sert tonu olan Pantera ve Çalınması Zor parçaları Panteradır şahsi fikrim Özellikle Walk ın solosunu çalarken baya bir kasmak gerekiyor. Metallicada zordur ama parçaları Çok uzun olduğu için yoksa genelde aynı notalar üstünden çalıyorlar şarkıları benimde gitar tercihimi etkilemesindeki bir sebepte budur.
Her grup için farklı gitar mı yani?
Bu arada ben Gibson derim.
Bir Nevi öyle ama Washburn ile Dean zaten Panteranın Gitaristi Dimebag Darrell için yapılan gitarlardı Kirk Lee Hammett sanırım 7 veya 8 tane gitar kullanıyor konserde sırf 5 farklı gitarda çaldı
Eyv.
Ayrıca o Zakk denen herifin gitarına hastayım.
quote:
quote:
quote:
quote:
yo keyfi çalıyorum müzik hayatımın vazgeçilmezidir Pantera Metallica Megadeth ve bu tür müzikler çalıyorum Ton farkı şarkılara göre değiştiğinden bende gitarları ona göre çıkartıyorum Zaten en sert tonu olan Pantera ve Çalınması Zor parçaları Panteradır şahsi fikrim Özellikle Walk ın solosunu çalarken baya bir kasmak gerekiyor. Metallicada zordur ama parçaları Çok uzun olduğu için yoksa genelde aynı notalar üstünden çalıyorlar şarkıları benimde gitar tercihimi etkilemesindeki bir sebepte budur.
Her grup için farklı gitar mı yani?
Bu arada ben Gibson derim.
Bir Nevi öyle ama Washburn ile Dean zaten Panteranın Gitaristi Dimebag Darrell için yapılan gitarlardı Kirk Lee Hammett sanırım 7 veya 8 tane gitar kullanıyor konserde sırf 5 farklı gitarda çaldı
Eyv.
Ayrıca o Zakk denen herifin gitarına hastayım.
Ben gitarına hasta olmakla beraber kendisini hiç sevmemekteyim.Sadece In This River aşmış bir solosudur bence. Tek yaptığı şey herkesin yapabildiği hızlı göz alıcı () şeyler bence.
Gitarını seviyorum.
quote:
Gitarını seviyorum.
Ben de gitarını seviyorum dedim zaten
Chuck ya coşma şimdi Zakk bitanedir
Out; sana noldu hocam herkes gidiyor teker teker, ben gelirim milleti banlarlar nasil is anlamadim.
esp
quote:
Orjinalden alıntı: Out Of OrdeR
Chuck ya coşma şimdi Zakk bitanedir
Ya iyi çalar yorum yok ona.Ama bence bu kadar ünlü olmayı hakedecek kadar mükemmel bir gitarist değil
ESP alırım ve alacam da inş.
Hadi bakalım.
kesinlikle gibson
yeni alacağım z42 gözümde tanrılaşırken açtığın bu konuyla psikolojime ettin ya :D