Şimdi Ara

Gibirnet paket değişimi için 35tl ücret talep ediliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • whatsapp hattından yaptığım konuşmalarda öncelikle paket değişikliği yapılmadığı konusunda ısrar edildi..Dh deki temsilcisi ise aksini iddia etti..Uzun süren yazışmalardan sonra whatsapp taki temsilci paket değişikliğinin sadece 35 tl ücret karşılığı yapabileceklerini aktardı..

Kendisine diğer (taahütsüz) iss sağlayıcılarının bu işlem için ücret talep etmediklerini, kendilerinin bir ilk olma şerefine eriştiklerini aktardım..Verilen yanıtta diğer firmalar taahütlü olduğu için işlemlerden ücret alınmıyor

oysa taahütsüz pek çok firma bu işlemi ücretsiz yapmakta..Hatta şu an kullandığım iss bile paket değişimini birkaç saatte ücret talep etmeden yaptı üstelik belirttikleri gibi bir taahüdümde yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 20 Ağustos 2020; 11:58:56 >

• Millenicom bu uygulamayı ilk başlattı, paket değiştirmek yüksek hızlı ve fiyatı yüksek pakete geçmek zaten sağlayıcıya daha kazanç sağlıyor birde işin değnekçiliğini çıkardılar.

Bildiğim kadarıyla millenicom'da hız yükseltme ücreti 25₺

Abone olduktan sonra ayak oyunu çeken sağlayıcıya kimse para kazandırmasın.

35₺ havadan para kopartıyorlar.
    bedava veya değil sonuçta test etmek için istediğimiz tarifeye geçebiliriz..10 tl fark için ölücülük yaptığımızı söylüyorsan o zaman bu kampanyadan yararlanan herkes ölücü!! firmada ölücüleri teşfik etmek için kampanya yapıyor sizin düşüncenize göre..Siz kampanyadan yararlanmayarak ölücülükten çıkabilirsiniz..

ben yüksek hızı test etmek istiyorum..Daha sonrada istediğim memnun kalacağım pakete geçmek istiyorum..Kimse beni veya başkasını girdiğim pakette kalma mecburiyetinde bırakamaz..
    Burada kötü niyet nerede? Kişi istediği tarifeleri seçmekte,tarifeler arasında geçmekte özgürdür..Şayet geçişin yapılmadığını whatsapptaki personeliniz günlerce ısrar etti..Siz ise geçişin yapılacağın sorun halinde size ulaşmamı istediniz..Bugün whatsapp taki personeliniz hala geçiş olmayacak diye diretti..Sizin sözününüzü aktardığımda evet geçiliyor ama 35 tl demeye başladı(KIVIRMA)Burada bir kötü niyet varsa kullanıcı kaynaklı değil şirketin samimiyetsizliği ve personelin birbirinden bihaber olmasından kaynaklıdır

1 ay sonra kampanya da değilsin diyerek ücret kesilebilir!! örnekler forumda mevcut
    Ama kafamız nasıl güzel

Anladığım Gıbır firmasının sahibi sizsiniz sanırım (çok büyük bir tesadüf değilse) bu kafa hiç şaşırtmadı aslında. Allah aşkına nedir bu üslup trol hesap açıp onun üzerinden her şikayet edene git bir kenarda öl, işine geliyorsa kullan işine gelmiyorsa kullanmamı diyeceksin. Birde firma seçiciymiş bah hele bah bah bah..

Olayı anlamayn bir vatandaş var bak bakalım ne kadar kolaymış

• Millenicom bu uygulamayı ilk başlattı, paket değiştirmek yüksek hızlı ve fiyatı yüksek pakete geçmek zaten sağlayıcıya daha kazanç sağlıyor birde işin değnekçiliğini çıkardılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

Millenicom bu uygulamayı ilk başlattı, paket değiştirmek yüksek hızlı ve fiyatı yüksek pakete geçmek zaten sağlayıcıya daha kazanç sağlıyor birde işin değnekçiliğini çıkardılar.

Taahütsüz paket diyip üst pakete geçtikten snra alat pakete geçersen üst paket ücreti alt paket hızı veririz diyorlar. Millenicom için konuşuyorum şaka gibi memlekt.

VDSL millencom tahahhütsüzdü. Nakilde fibere geçtim sanırım taahütlü ypamışlar. İyi fiyat ve iyi hız olmsaydı o taahüt yapmanın karşılığını gösterirdim onlara ama Allah'tan iyi performans veriyor da sesimi çıkarmıyorum.

• Mıllenıcomda abonenın satın aldığı hızda birden düşme oluyor (paket değişmiyor) Yine de hız yükseltme ücreti alıyor. Aynısını bana da teklif etmişlerdi.
    www.sikayetvar.com
    Millenicom'da Hız Yükseltme Ücreti Saçmalığı!
    https://www.sikayetvar.com/millenicom/millenicomda-hiz-yukseltme-ucreti-sacmaligi

Adam gıbı her eve fıber gırmedıke telekom sektörü asla düzelmez.

• Adsl kullaniyorum. Vdsl dönüşümü yapılıyor mahallede demek bende 35₺ hazır edeyim. İlk defa böyle bir uygulama duydum. REZİLLİK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Belirttiğiniz şekilde paket değişikliği ücreti talep etmiyoruz fakat son haftalarda ortaya çıkan kötüye kullanım sonrası hız değişikliği için telekoma ödememiz gereken bu tutarın alt hızlara geçiş için -herhangi bir hat sorunu sonucu olmayan/isteğe bağlı düşüşlerde- vergiler dahil 35 TL olarak tahsis edilecektir.

iyi günler dileriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antidolar

Bu mesaj silindi.
    bedava veya değil sonuçta test etmek için istediğimiz tarifeye geçebiliriz..10 tl fark için ölücülük yaptığımızı söylüyorsan o zaman bu kampanyadan yararlanan herkes ölücü!! firmada ölücüleri teşfik etmek için kampanya yapıyor sizin düşüncenize göre..Siz kampanyadan yararlanmayarak ölücülükten çıkabilirsiniz..

ben yüksek hızı test etmek istiyorum..Daha sonrada istediğim memnun kalacağım pakete geçmek istiyorum..Kimse beni veya başkasını girdiğim pakette kalma mecburiyetinde bırakamaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GIBIRNET

Merhabalar,

Belirttiğiniz şekilde paket değişikliği ücreti talep etmiyoruz fakat son haftalarda ortaya çıkan kötüye kullanım sonrası hız değişikliği için telekoma ödememiz gereken bu tutarın alt hızlara geçiş için -herhangi bir hat sorunu sonucu olmayan/isteğe bağlı düşüşlerde- vergiler dahil 35 TL olarak tahsis edilecektir.

iyi günler dileriz.
    Burada kötü niyet nerede? Kişi istediği tarifeleri seçmekte,tarifeler arasında geçmekte özgürdür..Şayet geçişin yapılmadığını whatsapptaki personeliniz günlerce ısrar etti..Siz ise geçişin yapılacağın sorun halinde size ulaşmamı istediniz..Bugün whatsapp taki personeliniz hala geçiş olmayacak diye diretti..Sizin sözününüzü aktardığımda evet geçiliyor ama 35 tl demeye başladı(KIVIRMA)Burada bir kötü niyet varsa kullanıcı kaynaklı değil şirketin samimiyetsizliği ve personelin birbirinden bihaber olmasından kaynaklıdır

1 ay sonra kampanya da değilsin diyerek ücret kesilebilir!! örnekler forumda mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 20 Ağustos 2020; 18:51:30 >

• ajanblue kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Ücretsiz olarak sunduğumuz bu hizmette günü birlik hız yükseltmeleri ve düşürmeleri talep edilerek faturalandırma konusunda sorunlar yaşanmasına sebep olmuştur. Ve bu profil değişimlerinin daha önce belirttiğimiz şekilde TT tarafından yükümlülükleri olmaktadır.

Belirtmiş olduğunuz sorunu ilgili arkadaşlarla tekrar iletişime geçerek öğrenebilirsiniz ki faturalandırma sorunu giderilmiş isteyen arkadaşlara para iadesi yapılmıştır.

iyi günler dileriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GIBIRNET

Merhabalar,

Ücretsiz olarak sunduğumuz bu hizmette günü birlik hız yükseltmeleri ve düşürmeleri talep edilerek faturalandırma konusunda sorunlar yaşanmasına sebep olmuştur. Ve bu profil değişimlerinin daha önce belirttiğimiz şekilde TT tarafından yükümlülükleri olmaktadır.

Belirtmiş olduğunuz sorunu ilgili arkadaşlarla tekrar iletişime geçerek öğrenebilirsiniz ki faturalandırma sorunu giderilmiş isteyen arkadaşlara para iadesi yapılmıştır.

iyi günler dileriz.
    şu an tamamiyle konu yan çizilmeye çalışılıyor..

-Ücretsiz hizmette paket değişimi yapılmıyor mu denildi yoksa biz paket değişimi yapmıyoruz mu denildi? (İstenildiği takdirde whatsapp konuşmaları mevcut eklenebilir)
    -Paket değişimi yapılabildiği aktarılmasına rağmen tekrar değişim olmadığında ısrar edildi..Sonunda da yan cizilerek evet bu konuda bilgilendirildim ama 35 tl verirseniz moduna dönüldü
    -Günü birlik paket yükseltip/düşüren kimdir merak ettim..Bu forumdaki hiçbir bireyinde eğlence amaçlı sizden günü birlik paket değişikliği teklif edeceğine inanmıyorum..Yan çizmek adına forum üyelerini suçlamaktan vazgeçin
    -Sözleriniz bana yönelik ise , size fiber paketi denemek istediğimi ve sonrasında paket değişikliği yapacağımı paylaştım.Ve gönderdiğim evraklarda da şayet peket değişimi olmayacaksa başvurumu iptal etmeleri gerektiğini ibraz ettim.
    -üç kuruş kazanmak için bu kadar yan çizmenize gerek yok..Paket değişikliğini her iss; sizin dediğiniz gibi birkaç ayda değil birkaç saatte ; ücretli değil ücretsiz yapmakta..

son olarak dh kampanyası bu ay sonmuş..Katılacak olanlar bunu dikkate alsın..Kampanya dışında kalabilirsiniz derken,Kampanyanın ne kadar devam ettiği fevri olduğundan, üye olduğunuz sürede kampanya dışı kaldınız diye size ücret yansıtabilirler demeye çalıştım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 20 Ağustos 2020; 21:11:3 >

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Ama kafamız nasıl güzel

Anladığım Gıbır firmasının sahibi sizsiniz sanırım (çok büyük bir tesadüf değilse) bu kafa hiç şaşırtmadı aslında. Allah aşkına nedir bu üslup trol hesap açıp onun üzerinden her şikayet edene git bir kenarda öl, işine geliyorsa kullan işine gelmiyorsa kullanmamı diyeceksin. Birde firma seçiciymiş bah hele bah bah bah..

Olayı anlamayn bir vatandaş var bak bakalım ne kadar kolaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasiela -- 20 Ağustos 2020; 21:34:57 >

Hocam firma size çözüm sunmaya çalışıyor tamam haklısınız whatsapptan görüştüğünüz kişi bilgi sahibi olmadığından yanlış bilgilendirmiştir bu her kurumda olan bir sıkıntı hepimiz insanız hatalar yapıyoruz ancak hizmet zaten taahhütsüz memnun kalmadıysanız değiştirebilirsiniz ancak olaya şu açıdan bakmak lazım; hattınız aldığınız yüksek paketin hızını desteklerken siz sırf meraktan yüksek paketi seçtiyseniz ve şimdide hem hızı hemde paketinizi ücreti düşük diye alt paketlere düşürmek istiyorsanız ve bu durumunda firmaya maliyeti oluyorsa ya ödersiniz ya da farklı firmaya geçersiniz. Söylediklerimi yanlış anlamayın size söylenen bilgiler neticesinde kesinlikle haklısınız ancak firma daha yeni bazı şeyleri yeni yeni rayına oturtuyor anlaşılan. Bildiğim kadarıyla şuan hiç bir firma sıfır hat açılışını ücretsiz yapmıyor Gıbır dışında, bunları ön plana koyarsak ve şuanda da deneme kampanyasıyla ilk ay ücret ödemediğinizi düşünürsek söyledikleri gayet normal bir durum.

• quote:

Bu mesaj silindi.
    "hız yükseltmek için istemez ama düşürmek için ister ..." Herhalde telekom sadece aşağı yönlü paket değişikliklerinde para kesiyor..yukarı yönlü oldumu beleş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökkubbe

Hocam firma size çözüm sunmaya çalışıyor tamam haklısınız whatsapptan görüştüğünüz kişi bilgi sahibi olmadığından yanlış bilgilendirmiştir bu her kurumda olan bir sıkıntı hepimiz insanız hatalar yapıyoruz ancak hizmet zaten taahhütsüz memnun kalmadıysanız değiştirebilirsiniz ancak olaya şu açıdan bakmak lazım; hattınız aldığınız yüksek paketin hızını desteklerken siz sırf meraktan yüksek paketi seçtiyseniz ve şimdide hem hızı hemde paketinizi ücreti düşük diye alt paketlere düşürmek istiyorsanız ve bu durumunda firmaya maliyeti oluyorsa ya ödersiniz ya da farklı firmaya geçersiniz. Söylediklerimi yanlış anlamayın size söylenen bilgiler neticesinde kesinlikle haklısınız ancak firma daha yeni bazı şeyleri yeni yeni rayına oturtuyor anlaşılan. Bildiğim kadarıyla şuan hiç bir firma sıfır hat açılışını ücretsiz yapmıyor Gıbır dışında, bunları ön plana koyarsak ve şuanda da deneme kampanyasıyla ilk ay ücret ödemediğinizi düşünürsek söyledikleri gayet normal bir durum.
    konu whatsapp personelinin bilgisizliği değil..Paket değiştirilmek istenmemesi..bunun için gibir anakonuda "geçiş 1 ay sürmektedir" gibi yalan yanlış bilgilerle bunu düşünenler caydırılmaya çalışıldı..Bunun 1-2 saati geçmediğini ibraz ettiğimde yan çizilerek evet geçiş yapabiliyoruz moduna geçildi..whatsapptada geçmiyoruz derken 35 tl ye geçiyoruz moduyla yine yan cizmeler..Şimdide forumda günübirlik paket değişiklikleri oluyor, kötü niyetli insanlar var filan falan..Siyasiler gibi hep dış mihraklar suçlu!!

ayrıca önümüzdeki ay kampanya başlasın 1 ay hediye kullanım sağlayalım talimatı veriyorsun, gelen yanıt
    - (mail) kimlik bilgileriniz üzerinde watermark olduğu için işleme alamıyoruz
    -watermark neden işlemi etkiliyor diye sorulduğunda:işlemi başlattık 1 hafta sonra telekom gelecek yanıtı"
    -ben ay sonu başlasın istedim 1 hafta bedava kullanacaksam işlemi iptal edin dediğimde
    -(whatsapp)size 35mbs verelim..Ay sonu kampanya bitiyor..diğer ay ücretsiz hizmet veremeyiz
    -(whatsapp)üyeliğin diğer ay başlaması için ay sonu evrak göndereceğim dediğimde
    -kararınız nedir işleme başlayayımmı,evrakları sonra göndersenizde olur,

vb yan cizmeye yönelik ifadeler

1 ay ücretsiz kampanyasını başka isslerde yaptı ve kullandım(reklam vermemk adına ismini paylaşmayayım)..Taahütsüz ücretsiz geçiş olayınıda şu an kullandığım iss yaptı ve kullandım .paket değişikliğinide (eksi yönde) talep ettim 1 saat olmadan ücretsiz geçirdiler..Denildiği gibi 1 ayı bulmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 20 Ağustos 2020; 21:43:32 >

Dostum CEO seni kovmuş daha neyin peşindesin boşver çok fazla takılma. Yarın seni ararlar konuyu sil 35 TL almayalım derler işi bağlamaya çalışırlar.
    Turknet'e geç hiç durma alternatif olarak işini doğru dürüst yapan tek firma Turknet. Abone sayısına göre şikayet çok olabilir ama 350 bin memnun abonesi olduğunu unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasiela

Dostum CEO seni kovmuş daha neyin peşindesin boşver çok fazla takılma. Yarın seni ararlar konuyu sil 35 TL almayalım derler işi bağlamaya çalışırlar.
    Turknet'e geç hiç durma alternatif olarak işini doğru dürüst yapan tek firma Turknet. Abone sayısına göre şikayet çok olabilir ama 350 bin memnun abonesi olduğunu unutmayın.
    firma çalışanı değilim ki kovsun..
    Git bir kenarda öl, işine geliyorsa kullan işine gelmiyorsa kullanma yazmış sana adam Üstüne para verse kullanmam yerinde olsam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.