< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 20 Ağustos 2020; 11:58:56 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 20 Ağustos 2020; 11:58:56 > |
Millenicom bu uygulamayı ilk başlattı, paket değiştirmek yüksek hızlı ve fiyatı yüksek pakete geçmek zaten sağlayıcıya daha kazanç sağlıyor birde işin değnekçiliğini çıkardılar.
Bildiğim kadarıyla millenicom'da hız yükseltme ücreti 25₺ Abone olduktan sonra ayak oyunu çeken sağlayıcıya kimse para kazandırmasın. 35₺ havadan para kopartıyorlar. |
bedava veya değil sonuçta test etmek için istediğimiz tarifeye geçebiliriz..10 tl fark için ölücülük yaptığımızı söylüyorsan o zaman bu kampanyadan yararlanan herkes ölücü!! firmada ölücüleri teşfik etmek için kampanya yapıyor sizin düşüncenize göre..Siz kampanyadan yararlanmayarak ölücülükten çıkabilirsiniz..
ben yüksek hızı test etmek istiyorum..Daha sonrada istediğim memnun kalacağım pakete geçmek istiyorum..Kimse beni veya başkasını girdiğim pakette kalma mecburiyetinde bırakamaz.. |
Burada kötü niyet nerede? Kişi istediği tarifeleri seçmekte,tarifeler arasında geçmekte özgürdür..Şayet geçişin yapılmadığını whatsapptaki personeliniz günlerce ısrar etti..Siz ise geçişin yapılacağın sorun halinde size ulaşmamı istediniz..Bugün whatsapp taki personeliniz hala geçiş olmayacak diye diretti..Sizin sözününüzü aktardığımda evet geçiliyor ama 35 tl demeye başladı(KIVIRMA)Burada bir kötü niyet varsa kullanıcı kaynaklı değil şirketin samimiyetsizliği ve personelin birbirinden bihaber olmasından kaynaklıdır
1 ay sonra kampanya da değilsin diyerek ücret kesilebilir!! örnekler forumda mevcut |
Ama kafamız nasıl güzel
![]() Anladığım Gıbır firmasının sahibi sizsiniz sanırım (çok büyük bir tesadüf değilse) bu kafa hiç şaşırtmadı aslında. Allah aşkına nedir bu üslup trol hesap açıp onun üzerinden her şikayet edene git bir kenarda öl, işine geliyorsa kullan işine gelmiyorsa kullanmamı diyeceksin. Birde firma seçiciymiş bah hele bah bah bah.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olayı anlamayn bir vatandaş var bak bakalım ne kadar kolaymış ![]() |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 20 Ağustos 2020; 18:51:30 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 20 Ağustos 2020; 21:11:3 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasiela -- 20 Ağustos 2020; 21:34:57 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 20 Ağustos 2020; 21:43:32 > |
|
|
|