Şimdi Ara

Gıbırnet (Ana Konu) (519. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
10.472
Cevap
149
Favori
676.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 517518519520521
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gıbırnette faturalar ne zaman çıkıyor bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Arada normal internet sayfalarını açmıyor gibi oluyor gigaspeedde yoktu gıbırnette olmaya başladı gibi bilmiyorum

• gıbır mevcut müşterilere 100 m fiberi 550 tl ye modem dahil kulandıracağını belirtmişti duyurularda şim di orayı değiştirmiş aynı yeni gelenler gibi 650 tl den vereceğini yazmış nasıl değiştirir bunu suları ısındı çıkacağım

Değiştirme yok; değişen sadece site.

Mevcut müşteriler 3 e ayrılıyor.

A) Yeni abonelik ve geçiş yapan, ilk 3 ay indirimli sabit fiyata dahil olanlar. Bunlar 3 ay dolana kadar 1 Temmuz zamlı fiyattan etkilenmeyecek.

B) Peşin ödeme yapan müşteriler, süre dolana kadar 1 Temmuz zamlı fiyattan etkilenmeyecek.

C) İndirimli ilk 3 ay sabit fiyat ve peşin ödeme kampanyası dışında kalan, düz mevcut müşteriler ( kampanyasız).

Bunlar her türlü etkilenecek.

burda önceden 480 tl yazıyordu şimdi aşağısındaki yeni müşterilere verdiği tablo gibi artırmış fiyatları

Gıbırnet (Ana Konu)

bende senin eski mesajını aradım buldum o tarihte paylaşmışsın.

burdaki fiyattan bahsediyorsun sanırım ?

Gıbırnet (Ana Konu)
    Gıbırnet (Ana Konu)donanımhaber forum
    Gıbırnet (Ana Konu)
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161752953

Gıbırnet (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 2 Ağustos 2025; 15:4:28 >
    "Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden
    .
    ..
    ...

• gs190505 G kullanıcısına yanıt

430 / 480 geçerli. Ağustos'ta yeni başvuranlar için.

Kampanyadan 1-31 Ağustos 2025 tarihleri arasında başvuru yapan bireysel aboneler yararlanabilir.

Kampanyadan faydalanan müşterilere ilk 3 fatura dönemi boyunca 480,00 TL sabit fiyat garantisi sunulmaktadır. Müşteri 4. ay itibarı ile 580,00 TL’lik güncel tarife fiyatı üzerinden kullanıma devam edecektir.

evet 480 yazan yer 580 olmuş bize de kitlemişler anlaşılan

üstte arkadaş ski attığım ekran görüntüsünü paylaşmış nasıl geçerli sonucunu çıkarıyorsunuz bize de aynı yeni müşteri gibi yapacak işte zamlı

Siz geçiş yapmadınız mı? İlk 3 ay indirimli. 3 ay dolduktan sonra, zamlı fiyatlar geçerli.

3 ay dolunca sizde farklı firmaya geçersiniz.

yaptım ama 550 tl den devam edecek dediler şimdi çıkarmışlar 650 tl ye doğru yani

Anlatamıyorum galiba, sizlik bir durum yok. Siz 3 ay Vdsl ise 480, fiber ise 550 ödeyeceksiniz.

650 herhangi bir kampayaya dahil olmayan mevcut müşteri için. Peşin ödemesi bitmiş, tekrar peşin ödeme yapmayan; 3 ay indirim kampanyası bitmiş olanlara.

Yeni abone olan Ağustos'a özel indirimden faydalanacak, 650 değil 550 ödeyecek.

ben 13 haziranda 320+50 tl 370 tl ye anlaştım 3 ay bitince bana 650 tl gelecek görünmüyor mu şu an 20 temmuzda attığım resimde 550 tl gelecek görünüyordu prayı değiştirmişler

Sizin 3 ay bitince 650 çıkar fatura. 550 değil.

550 Ağustos ayında başvuranlar için.

Siz 370 ödeyeceksiniz, 3 ay boyunca.

gıbır sözünde durmayan bi firma 550 tl ödeyecektim yayınladı şimdi 650 tl ye çıkarmış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Sen sabit fiyat kampanyasına 3 ay dahil misin? Öyle gözüküyor. Senin kampanyanın ilk ayında ödediğin ücret; mevcut ücretin; senin gayri mevcut ücret ile işin yok. 3 ay sonrasından sanane. Fiyat uymazsa bir çörn yaparsın.

Gıbırnet (Ana Konu)

Ne diyıor; Sabit fiyat kampanyasından faydalanan aboneler, kampanya süresi boyunca mevcut tarife fiyatlarından kullanmaya devam edecektir.

Beyin bedavada; bazıları vatandaşın beynini muhallebiye çevirdi. Kaşıkla kaşıkla ye.

Gıbırnet (Ana Konu)

Gıbırnet (Ana Konu) 

• 
Sayfa: önceki 517518519520521
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.