Şimdi Ara

Gıbırnet (Ana Konu) (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.509
Cevap
149
Favori
682.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğer yapadaysanuz geçemezsiniz onu kontrol edin vaedeseniz geçersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailkahveci -- 17 Kasım 2020; 21:33:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Lütfen çalışanlarınıza adam akıllı bilgi verin lütfen çalışanlarınızı işe almadan önce eğitim verseniz iyi olur. müşteri hizmetlerinize söyleyin düzgün açsınlar telefonu, diyorum ki antensiz modem veriyormuşsunuz nerden biliyorsunuz diyor arkadaş zor değil bir öğretmen tutun modemden tut ayarlarına kadar PC ayarlarına kadar ders versin size kablolu kullanacaksınız kablosuzu ne yapacaksınız diyor kadın yok böyle birşey ya nasıl cahilliktir ya türknet gibi şimdiden olmaya başladınız ha PARA İADESİ İSTİYORUM YARIN LÜTFEN kargoya verilmedi ürün verilse bile umrumda değil iptal edin başka modem kullanacam bide burda veya sitenizde yazın modemimiz antensizdir diye en ince detayına kadar sormak zorunda değiliz verdiğiniz modele bakıyorum internette antenli sizde antensiz :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isyancı2 -- 23 Ağustos 2020; 20:10:41 >
    Yok abi vazgeçtim antensiz satılıyor sıkıntı yaşarım Wi-Fi de sonra sizin dediğiniz modemi alacam tekrar sordum dedim test edim sorun yaşarsam iade olur mu diye iade olayıda yok bunlarda teknoloji ürünlerde 14 gün içinde iade hakkı vardır her zaman :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isyancı2 -- 23 Ağustos 2020; 17:30:57 >

Pm üzerinden iletişim bilgilerinizi paylaşır mısınız ? Bu durumda yardımcı olmak isteriz.

Sağlıklı günler dileriz.
  • GIBIRNet'ten çok memnunum bir aydır kullanıyorum. Bugün bir soru sordum bir saat içerisinde 4 kere telefonla arayıp bilgi verdiler. TT kabin kaynaklı sıkıntı olduğu için biz pek bişi yapamıcaz gibi ama sağlık olsun.
    Firmaya ve çalışanlarına nazar değmesin hem genel anlamda internet, özellikle ping hem de müşteri memnuniyeti çok güzel. Bu başlığı aylardır takip ediyorum ama artık pek yazmıyorum çünkü yazacak bir şey kalmadı.
    Fatura dönemi de artık bir gelse de ödemelere başlasak iyi olacak, bu kadar ilgili bir firma daha geçmeden aylar önce bile çok ilgilenmişlerdi onlar da hakettiklerini kazanmaya başlasınlar artık.

VDSL 2 bağlantı 85Mbps görüyor ancak görev yöneticisinden baktığımda 95Mbit'e kadar çıkıyor, hız siteleri muhtemelen paketlerin veri kısmı haricindeki diğer bölümlerini (header gibi) saymıyorlar herhalde bundan dolayı farklı diye düşünüyorum.

Edit: Biraz araştırdım bu durumu, speedtest sadece tarayıcı ve kendi sunucusu arasındaki veri hızına bakarken, görev yöneticisi ise yine bu verinin akışının mümkün kılınması için aynı trafikte iletilmesi gereken güzergah, paket tipi, yaşam süresi, hash/checksum değerleri gibi paket bünyesindeki ekstra detayları da ölçtüğü için toplam değeri veriyor, bu durumda aynı örnek için 95Mbit hız görülüyor fakat siteler bu kısmını kale almadığı için 85-88 Mbps çıkıyor diyebiliriz. Umarım meraklılarına biraz yardımcı olmuştur bu kısa kontrol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toygar87 -- 23 Ağustos 2020; 17:31:36 >

• Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz :)

Sağlıklı günler dileriz.
  • isyancı2 İ kullanıcısına yanıt
    Merhabalar :

16 mbit adsl paketimiz için maximum upload değeri 797.
    35 mbit vdsl/fiber paketimiz için maximum 3096 upload değeri
    100 mbit vdsl/fiber paketimiz için maximum 5096 upload değeri sunuyoruz.

Sağlıklı günler dileriz :)
    Psikopat bir katilim :=)
  • isyancı2 İ kullanıcısına yanıt
    Merhabalar :

Maalesef upload hızları Türk Telekom tarafından belirleniyor. Bu sebeple eğer Türk telekom tarafından artış olur ise onu müşterilerimize yansıtıyoruz.

Sağlıklı günler dileriz :)
  • TürkNet'den GıbırNet'e geçeli yaklaşık 17 gün oldu ve hâla Türknet aboneliğim aktif gözüküyor. GıbırNet'i aradım ama yarım yamalak bir şekilde iptal olur felan diye geçiştirdiler. Ben de artık işkillendim bu durumdan ve TürkNet Online İşlemler'den destek kaydı açtım meğersem eksik evrak dolayısıyla geçişim yapılamamış. Ve bunu bana bildirmedi GıbırNet. Mesaj aynen şöyle:

"Merhaba Enes Bey.Ben Şükran K.
    Talebinizi inceledim.Tarafımıza iletilen geçiş evrağınızda eksik bilgi olduğu için geçiş işleminiz onaylanmamış ve hizmetiniz aktif durumdadır.
    Aboneliğin iptali için iptal dilekçenizi (ad soyad,imza,tarih ,iptal nedeni belirterek) ve kimlik fotokopinizi iptal-faks@turknet.net.tr mail adresine göndermeniz gerekmektedir.Mailde konu kısmına abone numaranızı yazmanız,evrağı maile sadece JPEG olarak eklenmelisiniz ve sistemde kayıtlı mailiniz üzerinden işlem sağlamanız gerekmektedir.Belgeli iptal işlemiyle ilgili detaylı bilgiyewww.turk.net/iptal adresinden ulaşabilirsiniz. İyi günler dilerim."

Halbuki 2 haftadan fazla süredir GıbırNet'in vermiş olduğu kullanıcı adı ve şifre ile internete bağlanıyorum. Ama ara ara TürkNet'in kullanıcı adı ve şifresiyle de girebiliyorum nete. Bu durumda lütfen yardımcı olun sayın GıbırNet yetkilisi, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesilhan-27 -- 23 Ağustos 2020; 18:34:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enesilhan-27

TürkNet'den GıbırNet'e geçeli yaklaşık 17 gün oldu ve hâla Türknet aboneliğim aktif gözüküyor. GıbırNet'i aradım ama yarım yamalak bir şekilde iptal olur felan diye geçiştirdiler. Ben de artık işkillendim bu durumdan ve TürkNet Online İşlemler'den destek kaydı açtım meğersem eksik evrak dolayısıyla geçişim yapılamamış. Ve bunu bana bildirmedi GıbırNet. Mesaj aynen şöyle:

Talebinizi inceledim.Tarafımıza iletilen geçiş evrağınızda eksik bilgi olduğu için geçiş işleminiz onaylanmamış ve hizmetiniz aktif durumdadır.
    Aboneliğin iptali için iptal dilekçenizi (ad soyad,imza,tarih ,iptal nedeni belirterek) ve kimlik fotokopinizi iptal-faks@turknet.net.tr mail adresine göndermeniz gerekmektedir.Mailde konu kısmına abone numaranızı yazmanız,evrağı maile sadece JPEG olarak eklenmelisiniz ve sistemde kayıtlı mailiniz üzerinden işlem sağlamanız gerekmektedir.Belgeli iptal işlemiyle ilgili detaylı bilgiyewww.turk.net/iptal adresinden ulaşabilirsiniz. İyi günler dilerim."

Halbuki 2 haftadan fazla süredir GıbırNet'in vermiş olduğu kullanıcı adı ve şifre ile internete bağlanıyorum. Ama ara ara TürkNet'in kullanıcı adı ve şifresiyle de girebiliyorum nete. Bu durumda lütfen yardımcı olun sayın GıbırNet yetkilisi, teşekkürler.
    Merhabalar :

Pm üzerinden iletişim bilgilerinizi paylaşır mısınız ? Bu durumda yardımcı olmak isteriz.

Sağlıklı günler dileriz.

• enesilhan-27 kullanıcısına yanıt
    bende benzer bir şekilde durumu yaşadım geçiş işlemi olmadığından iptal için fax yolluyorum fax gelmedi diyorlar mail atıyorum müşteri no istiyorlar müşteri no veriyorum bu sefer abone no olması gerek diyorlar onu veriyorum sürekli bir piçlik var adamlarda

Orijinalden alıntı: enesilhan-27

TürkNet'den GıbırNet'e geçeli yaklaşık 17 gün oldu ve hâla Türknet aboneliğim aktif gözüküyor. GıbırNet'i aradım ama yarım yamalak bir şekilde iptal olur felan diye geçiştirdiler. Ben de artık işkillendim bu durumdan ve TürkNet Online İşlemler'den destek kaydı açtım meğersem eksik evrak dolayısıyla geçişim yapılamamış. Ve bunu bana bildirmedi GıbırNet. Mesaj aynen şöyle:

Bende Türknet'ten geçtim abonelik bir sonraki fatura kesim tarihine kadar aktif kalıyor ancak tam fatura kesmiyorlar mesela 10 gün kullandıysanız 10 günlük ödeme alıyorlar ondan sonra SMS attılar 3 lira alacağınız var iban verin gönderelim diye yani bir sorun olmaması lazım. Benim faturam otomatik ödemedeydi hakları kadarını almışlar. Gıbıra geçtikten sonra hiç denemedim Türknet'ten internete çıkmayı ama oim'e hala girebiliyorum orada durum offline yazıyor. Genel olarak geçişten sonra alacak verecekle ilgili bir sorun yaşamamanız lazım.

Bu deneyimimi genel olarak yazdım fatura ne olur merak edenler için durum bu şekilde gerçekleşti bende.

Edit: imla ve kelimeleri düzelttim.

Edit 2: sizin durum baya karışmış en kısa sürede netleşmesi dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toygar87 -- 23 Ağustos 2020; 19:59:2 >

• Turknet firmasından geçen arkadaşlar hizmetiniz yakın internet miydi yoksa telefon da var mıydı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya bende de öyle bir sıkıntı oldu ayın birinde kesiliyor 20sinde ödüyorsun faturayı iki haftalık internet kullanamadım ayın 21sinde iptal dilekçesini yollamıştım acaba bu kullanılmayan internet için geri ödeme yaparlar mı yapmazlarsa nereye başvurmam gerekiyor !
    Bir dahaki fatura dönemine kadar bekleyin daha sonra tahsilatta bir uyuşmazlık olursa türknetin şikayet telefon hattı var teknik destek olmadığı için telefonda bu durumu konuşup çözersiniz, şikayette konuştuğum kişi teknik ekiplerine göre çok daha kalifiye gelmişti bana.

• Benim de benzer şekilde İzmir'de aktif olmasını bekliyorum Gıbırnet'in.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 23 Ağustos 2020; 20:15:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.