Şimdi Ara

gibir net rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internet yavaş sürekli ping var avrupa serverlarında kesinlikle oynanılmıyor. internete bağlı cihazlardan biri pubg'ye girdiği anda internet diğer cihazlarda resmen çöküyor. gibirnet konuyla alakalı kesinlikle yardımcı olmuyor. müşteri hizmetleri daha önce aramama rağmen açılan arıza kayıtlarının hiç biri görünmüyor. kendi açtığım arıza kayıtları boş olarak görülüyor. en son konuştuğum müşteri hizmetleri arıza kaydı açarız sıkıntı sizin tesisat ile alakalı çıkarsa ve bu tespit edilirse 300 lira servis ücreti verirsiniz diyor. ben bu işten hiç bir şey anlamadım benim bildiğim arıza kaydı açılır sıkıntı tesisattan çıkarsa bana tesisatta sıkıntı var derler ben onu yaptırırım para da vermem şimdiye kadar millenicom türknet ttnet birçok ıss kullandım hiçbirinde böyle saçmalık görmedim duymadım

• GIBIRNet’e geçiş yapacak olanlar için 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDRİM kodu paylaşıyorum.

Referans Kodu: GCPGKKKV4P 

Yeni zam yapıldı diye endişelenmeyin, zam yaptılar ama ekleyebileceğiniz üye sayısını (sınırsız yaptılar.)

Gıbırnetten çok güzel kampanya; her getirdiğiniz üye için 20 tl kazanıyorsunuz (ve bu sınırsız sayıda)  

Ayrıca ben turknet ve netspeed kullanıpta gibirnete geçtim ve 1 yıldır bunda devam ediyorum

• Leş gibi bir internet kullanmaktansa pahalı güzel bir internet kullanırım daha iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Millenicom vs D Smart Net
    6 yıl önce açıldı
    Efsane Net Rezilliği
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.