Şimdi Ara

Ghosting nedir ? nasıl anlaşılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bir kaç gün sonra monitör alacağım anca kafama takılan bir soru var herkes ghosting mosting olayını konuşuyor bende kavrayamadım hala bunu. Acaba ghosting olayını tam açıklar mısınız ? Ghosting nedir nasıl anlaşılır ne kadar kötüdür eğer ghosting çıkarsa bu sebeple monitör değişimi yapabilir miyiz ? şimdiden teşekkürler

• alırken Ms düşük olanını almaya çalışacaksın. ghosting görüntünün arkadan iz bırakır bu olaya denir. genellikle çok hızlı sahnelerde meydana gelir. gözünle görmek istiyorsan youtube den izleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas

alırken Ms düşük olanını almaya çalışacaksın. ghosting görüntünün arkadan iz bırakır bu olaya denir. genellikle çok hızlı sahnelerde meydana gelir. gözünle görmek istiyorsan youtube den izleyebilirsin.

Evet baktım hocam ancak illa 2 ms mi almamız lazım ghosting olmaması için 5 ms kesinlikle ghoting mi var ?
  • EWET aynen öle
  • 5 ms de arkada bırakılan izleri gözle göremezsin fakat anlayamadığın derece de olsa ghosting olduğu için hızlı oyunlarda hafif bir bulanklık olur.
  • şu linkten ilgili ufak programlarla ve ya flash animasyonlar ile kontrol edebilirsin
    http://www.prad.de/en/monitore/testsoftware/ghosting-test.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 9 Haziran 2011; 18:51:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.