Şimdi Ara

Ghost Yaparken Hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşalar sistemin yedeğini almaya çalışıyorum yaklaşık 15 gb felan veri var, yalnız bilgisayar reboot ettikten sonra sistemin kopyasını hazırlamak için altta % 10 felan gibi işlemler yazması lazım ama mavi ekran gelip kalıyor orda bilgisayarı resetliyorum yine aynı durum sözkonusu mavi ekrana gelmeden önce windowsa dön seçeneğini tıklıyorum ama bekliyor ve hiç bir değişiklik yok bilgisayarda açılmıyor mecburen format atıyorum 2 ayrı makinada denedim ikisindede aynı sorun çıktı.mecbren yeniden sistem kurduk acaba sorun neden kaynaklanıyor

• sistem yediğini hangi prıgram kullanarak alıyorsun mavi ekrandaki hata kodu nedir
  • norton ghost 2003 le almaya çalışyırdoum ama hiç bir hata mesjı yok saatlerce mavi ekranda bekliyor mouse kum saati şeklini aldıktan sonra bir işlem yapılmıyor
  • ghost işlemini doğru yaptığına eminmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayt75 -- 4 Mayıs 2006; 13:30:15 >

• devamı

• devamı

• Finish

Bu şekildemi yaptın Ghost İşlemini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunda hata buldum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet dostumn dediklerinin hepsini aynen yaptım çünkü daha öncedende yapıyodum bu tür işlemleri , ama bu sefer olmadı acaba deepfreeze kurulu olduğu içinmi böyle bir hata veriyordu. sadece resimlerden advenced settingsi tıklamamıştım diğer her türlü işlem doğrıu
  • sistemde depfreeze var ise önce onu disable et sonra dene bakalım ondan da yapabilir
  • Sayın salyt 75
    Ghost işlemini anlatmişsınız. Lakin bildiğim kadari ile ve denemelerim neticesi ghost 2003 Windows ortamında çalişmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.