Ghost of Yotei | TÜRKÇE ALT YAZILI | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU (66. sayfa)
1 Mobil
-
-
2026 yılında çıkan oyunun grafiklerine bak
Halâ hiç bir oyun stüdyosu aradan 8 yıl geçmesine rağmen, hem grafik hemde oynanış olarak Red Dead Redemption II kalitesine ulaşamadılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Birkaç Görsel ile Şenlendirelim. :)

playstation.blogPlayStation Store: October 2025’s top downloadshttps://blog.playstation.com/2025/11/05/playstation-store-october-2025s-top-downloads_____________________________
-
O grafiklerde tam olarak neyi eleştirdiniz merak ettim?
_____________________________ -
88 saatte bitirdim oyunu, 7-8 kupa kaldı ama ileride bitiririm kupaları çünkü başka oyun oynamak istiyorum kupalar kaçmıyor. Hikaye önceki oyuna göre daha duygulandırdı, keşke biraz daha sürseydi. Hikaye bitince açık dünyada yapacak bir şey de kalmayınca insan kötü hissediyor. Bu sene oynadığım en iyi oyun.
The Last of Us Part 2 oynamadın galiba .quote:
Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII2026 yılında çıkan oyunun grafiklerine bak
Halâ hiç bir oyun stüdyosu aradan 8 yıl geçmesine rağmen, hem grafik hemde oynanış olarak Red Dead Redemption II kalitesine ulaşamadılar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Until the PS6 draws near, the PS5 Pro stays the king we cheer -
The Last of Us serisinin yeri bende ayrıdır çok severim ama kesinlikle Red Dead Redemption II kalitesinde bir oyun değil. Şuan Red Dead Redemption II kalitesinde bir oyun yok. Bu kaliteyi aşacak tek oyun GTA 6 olacak. Rockstar Games başka bir seviye. O seviyeye ulaşmak zor..
The Last of Us Part 2 animasyon kalitesi ve oynanış rahatlığı açısında Rdr 2 den üstün. Rdr 2 nin animasyonları kütük. Rdr 2 nin açık dünyasını üstüne yok orası kabul.quote:
Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLIIThe Last of Us serisinin yeri bende ayrıdır çok severim ama kesinlikle Red Dead Redemption II kalitesinde bir oyun değil. Şuan Red Dead Redemption II kalitesinde bir oyun yok. Bu kaliteyi aşacak tek oyun GTA 6 olacak. Rockstar Games başka bir seviye. O seviyeye ulaşmak zor..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Until the PS6 draws near, the PS5 Pro stays the king we cheer -
Çok güzeller ya. İnsanı keske orda olabilsem dedirten derecede. New game+ gel gari gel de bir daha girelim.
_____________________________ Trolleri beslemeyin, forumumuz temiz kalsın <3 -
Aynen hocam bazı görseller var ki atmosferi ve grafikleri ile hayran bırakıyor. :) Grafik ve sanat olarak gerçekten Insomniac Games'in dönemi yansıtan dokunuşları var. New Game+ ve Legends güzel ikili olacaktır. :)
Bitki örtüsü bile daha canlı görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 6 Kasım 2025; 11:50:52 >_____________________________
-
-
-
-
Tebrik ederim. Ben 2 kupayı yapamadım ya. Kumarda eniyisi olmayı ve Uçurumdan birini tekmeyle atmayı beceremedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkrose511 -- 6 Kasım 2025; 22:6:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim grafik takıntım hiç olmadı. Series S de Dying light 2 yi piksel grafiklerle keyif alarak oynamıştım. Oyyunun sanat yönetmeni çok iyi iş çıkarmış manzaralar harika. 60 - 80m dolarlık bir bütçeyle bence harika bir oyun yapmışlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt