I

Onbaşı
21 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 35 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar selam,

Böyle bir sistem topluyorum kendime. Ekran kartı şu an için absürt görünebilir ama ilerde 3060 ekleyeceğim. Bu ara piyasa saçma sapan bir hal aldığı için böyle bir tercihte bulundum. Şimdilik lol filan gibi basit oyunları oynayabilmek için yeterli, alt seviye bir ekran kartı tercih ettim. Değerlendirirseniz çok sevinirim, teşekkür ederim.
Herkese merhaba,

Odamdaki doğalgaz boruları çok çirkin bir görüntü oluşturuyor. Sadece benim odamdaki boruları parkelerin altından geçirmek istiyorum.
Bu mümkün mü? Bir de maliyeti ne olabilir? Bununla ilgili nerelerden bilgi alabilirim?

Odayı komple yenilemeyi düşünüyorum ama evvela bunu öğrenmem lazım. Çünkü ne yaptırırsam yaptırayım, bu borular insanın göz zevkini bozuyor.
Basit oyunlarda, örneğin cs 1.6 gibi bir oyunda fps 60'da sabit. NVIDIA'da performans ayarı yapıldığında fps normale dönüyordu ama bu ekran kartında bunun nasıl yapıldığını bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-250-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
Merhaba arkadaşlar,

Online bir oyun (Knight Online)'da farm yapmak için 15-20 client'i zorlamadan açabilecek bir bilgisayar toplamak istiyorum. Elimde şu an 600 lira nakit var. Kullanmakta olduğum bilgisayarı da satabilirsem eğer 900ü bulur. Bu fiyata bana bir sistem önermenizi rica ediyorum... Ben çok uğraştım ama bu işlerden zerre anlamadığım için bir türlü hangisi iyidir, hangisi kötüdür karar veremedim. İyi olan pahalıdır diyerek bir şeyler ekliyorum sepete, bakıyorum tutar 2 milyar civarlarında :+)

Bir de soğutucuların vs iyi olması gerekiyor çünkü bilgisayar hiç kapanmayacağı biraz da zorlanacağı için sıkıntı olabilir. Hoş, siz benden daha iyi bilirsiniz. Teşekkür ederim şimdiden tavsiyeleriniz için :)
Hakkında
Meslek: Bankacı
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 59
İkinci El Bölümü Mesajları: 26
Konularının görüntülenme sayısı: 3.887 (Bu ay: 27)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.