Şimdi Ara

Gezi de Yaşadığım Olaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Istanbulda bisiklet gezisine katılmıştım, ama benim bisikletim yoktu. neyse bende kiralamak icın geziye katılanlara sormaya basladim, bildikleri bir yer var mi diye. Bi kiz dedi ki benim babam bisikletci de çalışıyor, gel sana ayarlariz birşeyler. Ama ben kızı görünce bisiklet falan hepsini unuttum. Neyse sonra ayarladik bisikleti, tabi bu arada kızla arkadaş olmuştuk. Gezide de hep yan yanaydik. Bu bir doğa gezisiydi ve gol kenarında gece mola verilecekti. Başladık geziye , yol yukarı doğru olduğu icın yorucuydu. Mola yerine varıp çadırları kurduk. Herkes ateş başında toplandı ve muhabbet etti. Sonra kız sıkıldım biraz dolasacagim, bana eşlik eder misin dedi ? Bende bu fırsatı kaçırmadim. Biraz uzaklaştık , kız çok sicakladigini söyleyip , ustundekileri çıkardı ve suya atladı. Ben ne yapacağımı bilmiyordum. Sonra kız beni de çağırdı. Ben de bunun üzerine çıkardım cebimden telefonu ve kızın çıplak resimlerini çektim, ve elbiselerini alıp kampa geri döndüm. Herkes yattıktan sonra kız gizlice geldi ve benim cadirina girdi. Ben karşımda görünce şaşırdım . Geldi ve yanıma uzandı. Cavusta yavaş yavaş hareketlenme başlamıştı. Kız geldi ve üzerime oturdu, muhtesemdi. Ama ben bunu yapamazdım. Evlenmeden olmazdi. Bu yüzden, kızı üzerimden attım, bir tokat attım, sonra vurdum kirbaci, vurdum kirbaci. Elbiselerini çıkarıp vurdum masaya ve giyin lan pust dedim. Giyindikten sonra bunu tek darbeyle bayilttim ve en büyük fantazimi uyguladım. Yani onu giyinik halde göle attım. Bu olaydan sonra oradan kaçmam gerekiyordu. Bende herkesin bisikletinin tekerlegini patlattim, atladım bisikletime ve kaçtım. Kaçarken önüme o kızın çıplak hayaleti çıktı. Ben de dedim ki evlenmeden olmaz, insanlar icın geçerli , hayaletler icın değil. Bu yüzden vurdum kirbaci , ve emdim onu, sonra bu beni lanetledi ve hayaletler zindanina attı. Zindandan yazıyorum. son cumleciler icın.. gezi harikaydı. bir daha bir daha giderim. iyi akşamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zindan Zebani CSB !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twin pedal -- 28 Haziran 2013; 22:38:22 >
  • Ağır CSB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.