Şimdi Ara

Gezginlerin her yere gidebilmesi hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda youtubede bi ton gezgin izliyorum, hiç birinin videolarında açıklamalarında göremedim ondan forumdan bilgi alayım dedim

Peru,arjantin ,hindistan bi çok ülkeye gidip geliyorlar, Vize pasaport işleri nasıl dönüyor bu insanlar vizeyi çok öncedenmi cıkarıyolar bi plan programları oluyormu nasıl bi pasaport kullanıyolar, mahalle gezer gibi dünyayı gezme işleri nasıl dönüyor.

Adam sırtına çantasını yükleyip çıkıyor nedir bu işin prosedürleri bilgi almak istedim bilen arkadaşlar varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Plan dahilindeyse Tr'deyken, şu tarihler arası ülkenizde bulunacağım diye vize başvurusu yapıp alıyorlar yok planli değil rastgele geziyorlarsa bulunduğu ülkedeki elçiliğine gidip başvuru yapıp alıyorlar. Hasan Söylemez var mesela Afrika'yi dolaşıyor, rota dışı ülke gezecekse hemen olduğu ülkeden vize alıp geçiyor diğer tarafa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim takip ettiğim insanlar vize sürecini anlatıyor zaten...
    Yiğit can iç
    Rotasız Seyyah
    Bu iki kişiyi takip edebilirsiniz.Zaten böyle bir işe kalkışırsanız İnternette yeteri kadar bilgi var...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hindistana arjantine vize almak zor değil ki
  • Drew binsky ve nas daily offical
    Bu ikisini izliyor seviyorum bu ikisi gibi bildiginiz kanal var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nick bulamayan herif -- 3 Mayıs 2020; 0:45:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uçak maliyetini karşıladıktan sonra gerisi kolay

diğer şeyler gerçekten zor değil. Orada uygun hostellerde kalıp marketten yiyecek hazırlamak cok zor değil. Ayrıca 2-3 tane vizeniz varsa diğerleride rahatça alırsınız. Hindistan , güney amerika ülkelerinde bir ay yaşamak istanbulda bir ay yaşamaktan daha ucuz olabilir
  • Para olmadıktan sonra boş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • genelde vizesiz yerlere gidiyorlar. yap bir otel rez, bir sigorta al çantanı sen de git.
    vize isteyen ülkeler için de nasıl bir hazırlık yapılması gerektiğini konsolosluk sitelerinden bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.