ups geldi geveyi verdi 10 dakka uğraştıktan sonra açtım bende telefonu.... arkdaşlar versiyaon 4.1 yönlendirme etkin cıkıyor kimi ararsam bunu nasıl kapatabiliriz?
quote:
Orijinalden alıntı: cptcnone
ups geldi geveyi verdi 10 dakka uğraştıktan sonra açtım bende telefonu.... arkdaşlar versiyaon 4.1 yönlendirme etkin cıkıyor kimi ararsam bunu nasıl kapatabiliriz?
Çalışıyor mu yani?
Aktivasyon sorunu yaşayanlar; Denizli ve çevresinde olanlar için bende at&t kartı var yardımcı olabilirim ...
yarın bende alıp deniyorum
iyi geceler herkese ben video da anlatılan herşeyi uyguladım ikinci kez uçak moduna alıp sonra kilit kodunu giriyorum aranıyor yazıyor sonra servis yok acaba nerde hata yapmış olabilirim hattı keserken çipe zarar vermiş olabilirmiyim? şimdiden saolun
oh beee sonunda geveyim geldi ve hallettim şu anda çalışıyor vodafonla şu anda 4.3.1 yüklüyorum bakalım bir sorun olmaz inşallah
quote:
Orijinalden alıntı: ozi_sungur
iyi geceler herkese ben video da anlatılan herşeyi uyguladım ikinci kez uçak moduna alıp sonra kilit kodunu giriyorum aranıyor yazıyor sonra servis yok acaba nerde hata yapmış olabilirim hattı keserken çipe zarar vermiş olabilirmiyim? şimdiden saolun
hayır 3 kez ucak moduna alıcan dostum bak ben videomda üç kez yaptım ucak modunu ve hemen oldu :) haberini bekliyoruz...
merhaba arkadaşlar bu konunun biraz cahiliyim ama sormak istediğim bi kaç soru var. şimdi unlocklu bir iphone alırsak bu unlock işlemi yapmadanmı gevey onu açıyor? birde şu an sim kilitli ne kadar yurtdışı fiyatı?
ben biraz zor başardım ama neticede oldu şu anda 4.3.1 ile kullanıyorum harbi süper pilde azalma falan yok ama jailbreak varmı acaba 4.3.1 için ya
merhaba arkadaşlar bu konunun biraz cahiliyim ama sormak istediğim bi kaç soru var. şimdi unlocklu bir iphone alırsak bu unlock işlemi yapmadanmı gevey onu açıyor? birde şu an sim kilitli ne kadar yurtdışı fiyatı?
aynen öyle gevey acıyor sim kilitli fiyatlarınada gittigidiyor gibi sitelerden bakabilirsiniz.
Şimdiki merakım ise 4.3.2'de deneyen oldu mu gevey'i ?
Arkadaşlar Merhaba bende vodafone hat var ve 3g kullanamıyorum , acaba gevey turbo sim ile 3g kullanmam için ne yapmalıyım , saygılarımla..
s.a kardeşim banada bi yardımcı olabilcen mi? çalışmayan bir ihone 4 var almayı düşünüyorum bunu nasıl çalıştırabilirim gevey ile çalıştırılıyormuş gevey ile nasıl çalıştıracagım ve ağrıza cıkarırmı bazıları telefon ısındını söylüyorlar bazılarıda güncelledikten sora kapandını ve tavsiye edebileceğin gevey modeli varmı şimdiden ilgin ve alakandan dolayı teşekkür ederim :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme