Şimdi Ara

GEVEY Turbo Sim alacaklar (liste) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
629
Cevap
2
Favori
28.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

alın size screen shotu iphone4 ün şimdi ne diyeceksiniz bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_DarkBlade
     GEVEY Turbo Sim alacaklar (liste)

Buda dalavere editli foto. Gene bı kac şüpheli durum yazarım sana ama gerek yok.. Benim itibarım 0 sana.. Ciddiye alan alsin:))
  • quote:

Güya şimdi çektin fotoyu millete kapak olsun diye değil mi ? E o zaman o saat kaçı gösteriyor ? Oraya da bir el at bir dahakine

• quote:

Orijinalden alıntı: FrkN.06

quote:

Güya şimdi çektin fotoyu millete kapak olsun diye değil mi ? E o zaman o saat kaçı gösteriyor ? Oraya da bir el at bir dahakine

+1

Hatta model No yazan yerin sonunu neden karalamış. Benimde itibarım kalmadı Mert'e

• Simdi cektim diye bisey soylemedim her seye bi bahaneniz var videoya ne diyceksiniz merak ediyorum
  • quote:

bu foto yalan soylediğinin kanıtı, turkcell saat ve pilin üzerinde noktalar var :D
    Bariz belli editli olduğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanswf2 -- 22 Mart 2011; 18:41:26 >
  • quote:

Simdi cektim diye bisey soylemedim her seye bi bahaneniz var videoya ne diyceksiniz merak ediyorum

o fotoğrafta sadece saat değil bana inandırıc gelmeyen ama uzun uzadıya tartışmaya gerek yok. Sen al telefonu çek videonu o zaman isteyen istediğini konuşsun isteyen alsın isteyen almasın zaten. Ama nedense ortada bir video yok. Bir yerden aldıktan sonra ona kar koyup satacağını söylesen bu kadar uğraşmazdın bence !
  • En basindan beri konuyu takip ediyorum @mert in konusmalarindan hep suphelendim adim kadar iyi biliyordum boyle abidik gubidik bahanelerle insanlari kandiracagini ve nihayet yanilmadin? @mert sana tek birsey soracagim bu urun cinde ciktigi gun nasil tr de bu urunu klonladin gidip ozel jetinlemi getirdin geveyi hadi bunu acikla yalandan da olsa inanalim sana
  •  GEVEY Turbo Sim alacaklar (liste)

işte arkadaşlar mertin ürettiği kartı denedim sonuç başarılı hatta ondakinden daha iyi benim full çekiyor
  • quote:

Simdi cektim diye bisey soylemedim her seye bi bahaneniz var videoya ne diyceksiniz merak ediyorum

yaw hocam eğer kart elinde hazırsa yarın saat sööle buluşalım. yada yerini sööle geleyim. böylece kimseninde
    tereddütü falan kalmaz.

sana pazar gününden beri yazıyorum. bi ok demedin daha.

daha öncede yazdım yarın müsaitim. sadece yer ve zaman ver. (mümkünse sabah tabi)
  • adres verinde şu kartı alalım artık 5 aylık ölü dirilip kendine gelsin
  • quote:

Ah mert ah burdaki insanlar sanki iphone u ilk kez ellerine aliyorlar .. Model numarasini niye karaladin kardesim ?! Onu editleyemedin mi ? Sonuna iki L cakardin bizde yerdik belki ! İyice soytariliga doktun isi !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kain061

işte arkadaşlar mertin ürettiği kartı denedim sonuç başarılı hatta ondakinden daha iyi benim full çekiyor

bu da fake mi?
    umarım değildir.

• quote:

şu dünyada çözüm var ancak insanlık yok bu gidi konularda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukalaaa

quote:

bu da fake mi?
    umarım değildir.

Fakr tabi ... Bu tarz resim koyup yaptım ispatı demek cok kolay...sadece bunun icin yaptım..:) 2 dklik is bu resim

• quote:

Walla 10.kez söz alıyorum arkadaştan hep bir bahane

acıkcası resimle alakalı değil ama sözler fasa fiso !!

Güvenilir değil.
  • mert hocam neden bana dönüş yapmıyosun. çarşamba demiştin.
    işte o gün yarın. haberlerini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yk55
    mert hocam neden bana dönüş yapmıyosun. çarşamba demiştin.

Bana mesaj gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yk55
    mert hocam neden bana dönüş yapmıyosun. çarşamba demiştin.

Hala donus mü bekliyorsunuz acın gözünüzü yahu.. Ankarada kac kisi var bir araya gelelim online alalım. Toplu Alımda da kargo 30 dolar. 30 kisi olsak 1$ a gelir . Bise degil oda
  • @yk55
    aynen dostum bende persembe 2 tane almak istiyorum pm attim ama donmedi arkadas , ya gercekten bu isi yapti sadece ortaligi kizistirmaya calisiyo yada ortada birsey yok insanlarla kendince dalga geciyo

edit:
    @Mert_DarkBlade
    hocam mesaji fotografi video yu gectim tutarli bi aciklama yapsan amenna ama surekli bi kacis icerisindeymis gibi yaziyosun yapmadim yok ole bisy desen kimsenin sana bisy yapcak hali yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nesine -- 22 Mart 2011; 21:15:42 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.