Şimdi Ara

GEVEY Turbo Sim alacaklar (liste) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
629
Cevap
2
Favori
28.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim bende Ankaradayım Elindeki Ürünün Çalıştıgını Gösterecek Birşey Koy Foruma Artık Buna İhtiyacımız var Bekleye Bekleye Bi Hal Olduk.Video Foto Koy ki Rahat Biçimde Satmaya Basladıgın gün Gelip Evinden Alıyım Ürününden 4-5 tane
  • @Mert_DarkBlade

dostum ben ankara'dayım daha öncede dedim. Bahsettiğin "test" grubuna katılmak istiyorum. Sana PM atamıyorum site izin vermiyor anlayamadım neden? Neyse sana mail attım ben umarım görmüşsünüzdür. Dediğim gibi bahsettiğin 4-5 kişilik test grubuna katılmak istiyorum... Deneriz gelir burada anlatırız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkhan

@Mert_DarkBlade

dostum ben ankara'dayım daha öncede dedim. Bahsettiğin "test" grubuna katılmak istiyorum. Sana PM atamıyorum site izin vermiyor anlayamadım neden? Neyse sana mail attım ben umarım görmüşsünüzdür. Dediğim gibi bahsettiğin 4-5 kişilik test grubuna katılmak istiyorum... Deneriz gelir burada anlatırız...

Bu mertte kolpa demedi demeyin
  • Ya beyler bu tarz insanlara neden prim yaptırıyorsunuz? Konuya hergün girip okuyorum ama yeter ya, bu kadar gereksiz işler peşinde koşmayın.
    Kimin ne olduğunu 2 mesajdan sonra anlıyorsunuz zaten, ondan sonra yok o öyle yok bu böyle? Gerek yok arkadaşlar yani
    artık bu tarz insanlara cevap vermeyin soruda sormayın bence. Gevey denen aparat eğer zaten çalışıyor ise birşekilde ona ulaşır kullanırız zaten. Kimsenin videoymuş resimmiş falan paylaşmasına gerek yok. He şu da var; paylaşmak isteyen paylaşır adam gibi koyar videosunu bu böyle der. Bizde gider alırız nerden alınıyorsa ama burda tutup yok kolpa yok fake bilmem ne? Bu bize birşey kazandırmaz o sebeple kolpa yapan kolpasıyla kalsın ya bırakın ya fake olan fake kalsın
    prim yaptırmayın soru sormayın bu adamlara ya, soru sordukça saçmapan konular uzuyor falan filan
    gereksiz şeyler yazmayın lütfen artık
  • he he anakrt firması gösterme dedi

ulen adam bunu yapsa sana niye versin

tutmuşsun cnc nin dötünden simyuva önemli değil sen bana hakkında kısmının

LL seri nolu ve basebandi 02.10 ve aynı zamanda turkcell hattın çektini ekran görüntüsünü al koy ...

daha şurda 1 hafta evvel satmışsın kendi 4 ünü :D

yalan dolan inanmayın tırtıklayacaklar çoluk çocuk kafa buluyor millet hevesleniyor , ne firmaymış çinde ışı hızı ile gevey aldılar 1 güne çinden geldi
    1 güne kırdı sana yolladılar ilk yazına bak çıktığının 2.günü yaptım diyorsun 2 güne ne arada kargo geldi ne ara kırdın mübarek dhl ilk siparişini daha alan duymadım

alan uçağa atlasa gelse daha yanına yeni varır ..

yok netmiş bilmem ne şimdide iphone harcamış bilmem plastik kilosu kaç para 600 avroymuş ulen 600 avroyu sen hiç yanyana gördünmü bi söyle , tezgahmış bilme ne sırf eraktan kim ne salladı diye konuya bakıyorum gerçekmi oalcakmı diye değil..

:D

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert_DarkBlade
    Hersey hazirdi internetimde duzeldi ama bugun beni arayip forumda resim ve video koycagimi okuduklarini ve bana hicbir sekilde kartin resmini paylasmamami istediler

Bu da iyiydi :)
  • quote:

Hersey hazirdi internetimde duzeldi ama bugun beni arayip forumda resim ve video koycagimi okuduklarini ve bana hicbir sekilde kartin resmini paylasmamami istediler

007 Cok gizli gorevdesin burda bile konusmamalisin. Sanki icat yapıyor adamın tavırlara bak ya.
  • Bence çok rencide etmeyin. Dediği iş olmayacak bir sistem değil ve mantıklı. gevey dışında yapan bir kaç firma daha var...!

elalemin hackerlarını 8 aydır bekliyorsunuz gıkınız cıkmıyor adama burada 3günde olmadık laflar ediyorsunuz.
    inancınız yoksa ugramayın bu tip konulara kendinizi yormayın laf kalabalıgı yapmayın zira inanan kişiler adamdan bir kaç kelam yazı görmek yerine sizin halaretlerinizi okumak zorunda kalıyor. alacaksanız adınızı yazdırın geçin gidin nasıl olsa para kazanmak için size geri dönüş yapacaktır.

sherrif hashimler nuscerlandlar vs.vs. gidin onlarda stres atın. bu elemanı tanımam etmem bende epeydir bekliyorum unlock ama lanet olsun
    çıkmadı... biraz ucuza maletmek adına aldıgımız telefonlar herkesin canını yaktı... burada yaptgımız laf salatalıgı, googleda aptal gibi saatlerce unlock yazıp yaptıgımız aramalar, forumlarda olmadık gerginlikler yüzünden kırdıgımız adamlara değmedi.

Konunun adı liste...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

Orijinalden alıntı: yetter
    SEVGİLİ ARKADAŞLAR,

mert in çalışmaları sürüyor ve ürün tam olarak stabıl ve satısa hazır hale geldığınde istanbuldan elden dağıtımını ben yapacağım. ben fıyat konusuna karışmıyorum, zıra urunun tum sorumluluğu,emeği ve alın terı mert e aıt. kendısı bu konulara kafa patlatan zekı bır arkadas. başaracagından umıtlıyım. netıcede kendısı para kazanacak sız ip4 cu arkadaslarımda beklentılerınıze cevap bulacaksınız.herkes mutlu olacak.

tahtakale,doğubak ve emınonu telefon pazarının ıcınden gelen bırı olarak sunu soyluyorum suan pıayasada bu urun yok. ya cınden temın edeceksınız kı bunu burdakı toptancılar da dusunuyor fakat fıyat yuksek olduğu ıcın cın de klon yaptırma cabasındalar kı olsa bıle yaklasık enaz 1 ayda duser pıyasaya ve ılk gelen urunler ıllakı %50 sorunlu olur. yada mertı beklıyelım, zaten bende urunun stabıl olduğuna karar vermeden dağıtımına gecmem.

aydınlatmak ıstedım herkesı. bıraz daha sabır.

Arkadasim guzel diyorsun hos diyorsun da mert in calismalarinin surdugune neden bu kadar eminsin. Cocuk akliyla oyun oynamaya calisan birisini andiriyor bana butun davranislari. Video ve resim yukleyememe Ile ilgili olan bahaneleri o kadar sacma ki bu sahisa nasil hala guvenen var anlamiyorum.

Anakartlar 1 gunde klonlaniyormus. Her yeni anakart uretildigi gun ayni anda mi 1 gun icinde klonlaniyor.
    Hadi haklisin diyelim yahu sen 1 gunde klonlarsan herkes klonlar neden hala çin'de uretilen klonlari cikmadi? Bir sen mi becerdin bu isi? Adamlar klonlamanin kitabini yazmislar onlar bile ugrasiyor hala...
    Bir de Madem bu kadar iyisin bana da bir adet iphone 4 anakarti kopyalasana. Anakarti yananlara satariz iyi para ediyormus :)

Yahu git isine mert, isin gucun mu yok anlamadim ki...

@yetter
    Bence sen de dikkatli ol hocam eger bu mertle ortak bisey cevirmiyosaniz ve onunla bu vesileyle tanistiysan fazla guvenme ve forumda sozculugunu de yapma bence az once yaptigin gibi. Hayir yani mahcup olabilirsin sonra insanlara karsi. Birak mert baska bahaneler uretsin, guldursun yuzumuzu sacmaliklariyla...

ben anakart kopyalıyorum diye bişey söylemedim sadece hemen kopyalayan yerler var dedim
    bana isteyen inanır isteyen inanmaz kendiniz yapamadınız dıye bana laf atıyosunuz kedi uzanamadığı ciğere pis der misali
    ben sadece sim tray için yaklaşık 6 model ve bunlardan 8 adet yaptırdım yapılanlar cnc de alumınyum ve hp 3b prototip yazıcısında yapıldı yazıcının kullandığı plastiğin 1kg sı 600£ yaklaşık yarım kg plastik kullanıldı
    ve şu anda stabiliteyi arttırmak için çalışıyorum size anten sorunlu iphonelarda olduğu gibi elinizi değdirdiğinizde çalışmayan turbo simmi satıyım
    bana bu çalışmamın malıyeti 2 tane iphone4 ve yaklaşık 400£ malzeme parası verdim yapamıycak olsam koskoca firmayı ve kendim niye bu işe bulaşayım sizden 1 gün daha istedim ama siz ağzınıza geleni söylediniz 8 ay unlock hazır diye bekletip sonrada kıramadık mı diyorum size resim yada video paylaşımı kosuna gelirsek şu anda geliştirmekte olduğum turbo sim programlama kartının üstünde yaklaşık iphone 4 boyutunda ve iphone da içi açılmış bi şekilde duruyo programlama kartı firmanın ürünü olduğu ve üstünde firma ismi yazılı olduğu için herhangi bir görsel paylaşmamı kartla ilgili istemediler bu konuyu onlarda takip ediyo şu anda bana size satıcağım turbo simler gelince zaten denemesi ve size çalıştığını ispatlaması için 5 kişiye ücretsiz vereceğim zaten o zaman gerekli görselleri ve videoyuda ekleyeceğim zaten ve burdan bana laf atan kişilere sesleniyorum hepinize
    bu mesajdan itibaren yapılan yorum ve soruları satışa başlayana kadar cevaplamayacağım

Bu aciklama uzerinde cok dusundun mu merak ettim. Hergun baska bahane simdi de kart gorunmesin diye emir aldin demek. Yahu kiymetli kartiniza merakli degiliz ne bicim bir bahane bu boyle. Yani bu bahsettigin seyleri yapan bir insanin azcik kafasi da basiyodur herhalde karti tanimlamadan foto ve video cekmenin yolunu dusunmek zor degil.

Bu noktadan sonra dedigin hicbir seye itibarim kalmadi (zaten yoktu da kesinlesti ama). Ergen, liseli ve dalga gecip milletin kendin hakkinda konusmasindan zevk alan bir cocuksun gibi geldi bana tum bu soylediklerinden sonra...

• Arkadaşlar ebay'de ilan var kargo bedeli 30 dolar diyo üründe 78 dolar bu sahte veya başka bişey çıkmaz dimi? Bunu almak istiyorum bi sıkıntı çıkmaz dmi?
  • adamım onun yerine direk applenberry den alsana , 70$ ücreti 30$da en hızlı kargo? 8$ ve ne üdüü belirsiz 30$ kargo cebinde kalsın
  • onu bunu bılmemde olakı yapar bu ısı mert, ben onun yerınde olsam bu baslıkta kendı ıle kafa bulanlara urun satmazdım. ne guzel olurdu ama. :)
  • quote:

onu bunu bılmemde olakı yapar bu ısı mert, ben onun yerınde olsam bu baslıkta kendı ıle kafa bulanlara urun satmazdım. ne guzel olurdu ama. :)

kardeş anladığım kadarıyla senin mert le hukukun daha farklı daha yakınsınız yani ,sen görebildinmi turkcell,vodafone veya avea yazısını simlock lu cihazda ,mert attımı sana bir foto,video gibi bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalican

quote:

onu bunu bılmemde olakı yapar bu ısı mert, ben onun yerınde olsam bu baslıkta kendı ıle kafa bulanlara urun satmazdım. ne guzel olurdu ama. :)

kardeş anladığım kadarıyla senin mert le hukukun daha farklı daha yakınsınız yani ,sen görebildinmi turkcell,vodafone veya avea yazısını simlock lu cihazda ,mert attımı sana bir foto,video gibi bişey

ne işim olur çalışmayan iphone 4 le ya.. ipod touch ve çirtsimkartlı vinus marka telefonum yeter bana. anlamam ben geveyden , simlock unlock falan fılan. ben aksesuarcıyım baba. kulaklık sor soylıyım kac kalıte var yada usb kablo standartı kaç cm.yakınlığım yok mertle, kakara kıkırı yapıyoz ıste. olurda yaparsa para kazancaz fenamı.yapamassada zaten kazanıyoruz çok şukur.

• quote:

O yapsın ben almayayım raziyim yeterki sizinkiler açılsın yapmayın beyler bugün ole bir gün böle , bıjon kesti, çamura battı, aks kırıldı hergun bisey çıkar. Buna biri demiştir ben klonlarım diye Buda aklınca piyasa yapıyo müşteri topluyo erken rezervasyon :)
  • ben direk çinden getirsemmi acaba şu gevey denen mübareği. dur bakalım bi yarın araştıralım konuyu. nasılsa sipariş 3 güne gelıyor, iyide bir palet geveyi napcaz kı.
  • quote:

ben direk çinden getirsemmi acaba şu gevey denen mübareği. dur bakalım bi yarın araştıralım konuyu. nasılsa sipariş 3 güne gelıyor, iyide bir palet geveyi napcaz kı.

Talep yoğun arz sıfır, adetli miktarda getirip normal fiyata satarsan ciddi bir sürüm olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

ben direk çinden getirsemmi acaba şu gevey denen mübareği. dur bakalım bi yarın araştıralım konuyu. nasılsa sipariş 3 güne gelıyor, iyide bir palet geveyi napcaz kı.

Talep yoğun arz sıfır, adetli miktarda getirip normal fiyata satarsan ciddi bir sürüm olacağını düşünüyorum.

tabı mudur, ben zaten buraya kaçtır yazıyorum 1 aya gevey pıyasada. doğubankta ganımet gıbı olucak. ama korkum ılk cıkan ve gelen mal hep fıftı fıftı sakat cıkar.ben hep denenmış sorunu çözülmüş ürün satmaktan yanayım. yınede yarın bakıcam, ağır abıler zaten getırtecek yada klonlatıp getırtecektır. rıcayla bır 100 tane bızede ayırtsak yeter. hoş 1000 tanede alırızda, sonra evde ekmek arası gevey yerız mazallah.yarın netıceyı burdan paylasırım.

• ise yarar ve makul fiyat olursa 5 tane istanbul ici nakit...
  • Banada lazım 1 adet
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.