kardeş ürünün geçmiş 1 yada 1.5 saat sonra elinde olur bende aldım bu sabah 50dolara mal oldu. umarım bir sıkıntı olmaz, fiyat ucuz ya o yüzden sıkıntı olmaz işalah
17 DHL kontrolü dışında gümrükte yaşanan gecikme ISTANBUL - TURKEY 12:11
16 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 10:42
15 Gümrük çekim işlemleri tamamlandı ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 10:36
Ben aradim paketimin gumruksuz olarak islem gordugunu konteynerin gumrukten onay bekledigini soyledi. 444 00 40 numarasini ara ayrintili bilgi veriyorlar. Insallah problem yasamazsin.
75 tl nasıl fiyat ? Peki çıkacak bütün OS larda da çalışacak mı ? YOksa çöp mü olacak?
quote:
Orijinalden alıntı: minimalist
75 tl nasıl fiyat ? Peki çıkacak bütün OS larda da çalışacak mı ? YOksa çöp mü olacak?
BB korursan 4.9.9 'da bile calisir.
sunsky da satılan gevey simler orj. değildir. ucuz olmasının nedenide bu. ayrıca dikkat ederseniz sunskydaki satılan ürünün adıda gevey sim değil. geveyin web adresindeki ile karşılaştırın farkı anlarsınız. şuan için size arkadaşında dediği gibi yaypel.com u tavsiye ederim. fiyatıda makul ve üstelik orjinal gevey sim. copy denen gevey simlerde sürekli donma ve şebekelerde kopma oluyormuş. bilginize..
arkadaşlar 1 nisan 2011 ilk saatlerinde sunskydan sipariş verdim 24 saatten fazla oldu ama status hala paid yazıyor kargoya verildiğini vs. Track your order ekranından görüyoruz sanırım değil mi? 24 saatte hiçbir gelişme olmaması normal mi? birde daha önce sipariş veren arkdaşların tecrübelerine göre hangi gün gelir? teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: metintiril
sunsky da satılan gevey simler orj. değildir. ucuz olmasının nedenide bu. ayrıca dikkat ederseniz sunskydaki satılan ürünün adıda gevey sim değil. geveyin web adresindeki ile karşılaştırın farkı anlarsınız. şuan için size arkadaşında dediği gibi yaypel.com u tavsiye ederim. fiyatıda makul ve üstelik orjinal gevey sim. copy denen gevey simlerde sürekli donma ve şebekelerde kopma oluyormuş. bilginize..
Kime gore neye gore sanki deneyen 10 tane arkadasin oldu. Sende baska konudaki gibi Yaypel'in reklamini mi yapiyorsun.
sunskydan china post ile alan var mi? kacgunde gelir urunler?(cok acelem yok) ve yaninda baska urunler(same day shipping yazan urunler) alsak bi sorun cikar mi?
quote:
Orijinalden alıntı: ewci
sunskydan china post ile alan var mi? kacgunde gelir urunler?(cok acelem yok) ve yaninda baska urunler(same day shipping yazan urunler) alsak bi sorun cikar mi?
valla 20-30 gunu bulabilir same day shippingli urunlerle alsan bi problem cıkmaz.
quote:
4 tane arkadasım aldı boyle sorunlarla karsılasmadı ? neye dayanarak sen boyle dıyorsun kı ? yaypel den bedava sım mı yolladılar sana reklam yapıon.
quote:
sunskydan dan aldığım ürünü orjinal gevey ile yanyana koyup bütüteç ile inceledim ikisinide milimetrik olarak aynılar, gevey in sitesinde sahte ürün olarak gösterdiği cihazlardan ise hiç görmedim çok kötü bir kopya ama kesinlikle sunskyda satılanlar o kötü kopyalardan değil.
paypall fee nekadar odedi alanlar? mutlka paypal kendine para kesiyor mu ? bende 4kusur dolar yaziyor suan
quote:
Orijinalden alıntı: justaperfectday
arkadaşlar 1 nisan 2011 ilk saatlerinde suıynskydan sipariş verdim 24 saatten fazla oldu ama status hala paid yazıyor kargoya verildiğini vs. Track your order ekranından görüyoruz sanırım değil mi? 24 saatte hiçbir gelişme olmaması normal mi? birde daha önce sipariş veren arkdaşların tecrübelerine göre hangi gün gelir? teşekkürler
bende aynı saatlerde aldım sunskydan benımkıde aynı şekilde paid yazıyor başkada bişey yok seninkinde bi gelişme varmı
dolar bazlı kesmiyor. Normalde komisyonu %6 ama onuda parite üzerinden alıyor misal bizde dolar 1.5 tl ise paypal 1.6 kesiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ewci
paypall fee nekadar odedi alanlar? mutlka paypal kendine para kesiyor mu ? bende 4kusur dolar yaziyor suan
Arkadaşlar yurtdışından alıp kumar oynamaya gerek yok diye düşünüpwww.geveytr.com sitesine önkayıt yaptırıp 1 hafta önce ilk gelen partiden gittigidiyor üzerinden satın aldım. Hiç bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. Şebeke çekim gücü konuşma falan on numara. internet paketim var. 3G kullanabiliyorum. Pil ömründe de bir değişiklik gözlemlemedim. almayı düşünenlere tavsiye ederim ertesi gün geldi kargo. link:http://urun.gittigidiyor.com/GEVEY-Turbosim-Istanbuldan-aninda-kargo-teslim_W0QQidZZ38196720
quote:
Orijinalden alıntı: fatih.kz
quote:
Orijinalden alıntı: justaperfectday
arkadaşlar 1 nisan 2011 ilk saatlerinde suıynskydan sipariş verdim 24 saatten fazla oldu ama status hala paid yazıyor kargoya verildiğini vs. Track your order ekranından görüyoruz sanırım değil mi? 24 saatte hiçbir gelişme olmaması normal mi? birde daha önce sipariş veren arkdaşların tecrübelerine göre hangi gün gelir? teşekkürler
bende aynı saatlerde aldım sunskydan benımkıde aynı şekilde paid yazıyor başkada bişey yok seninkinde bi gelişme varmı
3 mart 2011 saat: 00:50 itibariyle hala bir gelişme yok. heralde haftasonu girdi araya o yüzden diye düşünüyorum. yarın akşam saatlerinde siparişlerimiz kargolanmazsa endişelenmeye başlıcam