Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefonun kontrat süresi doldu artık geveysiz olarak nasıl kullanabilirim acaba
  • Benim telefonda da aynı durum söz konusu. Acaba bir cevap bulabildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

Arkadaslar bende 4.3.3 Sürümde 04.10.01 basebandli geveyle kullandığım i4 var bu cihazı basebandini yükseltmeden ios 6 sürümlerini yükseltip üzerindeki geveyle kullanmaya devam edebilirmiyim oluyorsa öle nasıl yapacagımıda tarif edermisiniz

kullanabilirsin ama 6.1.3 haricinde

Şuan baseband koruyup 6.1.3 yaptım ve gevey sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavishow

Bitmis buralar...

Hocam mesajından 1 gün sonra Swisscom tüm kilitleri kaldırdı. Hala geveyle kullanıyorsan gerek kalmadı yani şu an telefonun Sim Free
  • arkadaşlar swisscom mu orenge mı oldugunu bilmediğim jb li, geveyli kullandığım cepi itunes uzerınden nasıl unlock yapabilirim. butun kodlar cepin iswiçre oldugunu gosterıyor.lakın fırmayı tespıt edemedım. gevey aparatını cıkarıp yalnız sım kartımı takılı olacak ıtunes a baglarken. yada hıc sım takmadanmı. tam olarak nasıl yapılıyor. jb lı olması ıtunes o ıslemı yapmasına engelmı. 6.1.3 guncellemesı var dıyor ıtunes. acaba rıske gırıp guncelle dıyıp jb sız hale getırıp mi denemek lazım. shsh olayları ıle custom olayları ile redsnow vs vs olayları ıle yukseltmeyı denedım versıyonu. (o host dosyasına işaret edılen malum hatayı aldım hep onu da bır turlu yonergelerı denememe ragmen becermedım.)
    ultra sim olayınıda arıyorum hep 4s e var 4 e yok. bi çare.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

Orijinalden alıntı: mavishow

Bitmis buralar...

Hocam mesajından 1 gün sonra Swisscom tüm kilitleri kaldırdı. Hala geveyle kullanıyorsan gerek kalmadı yani şu an telefonun Sim Free

alıntı yapmayı unutmusum.alıntı yapıp yazdıgımı haberdar etmek ıstedım.
  • Ya arkadaslar iphone4s cbb gevey var tele sim karti takiyorum sim yok diyor kafayi yicem s3 e taktim sorunsuz direk calisti

• quote:

Orijinalden alıntı: samimm01

Ya arkadaslar iphone4s cbb gevey var tele sim karti takiyorum sim yok diyor kafayi yicem s3 e taktim sorunsuz direk calisti

yazdigindan hicbisey anlamadim daha sade ve detayli yazarmisin

• Olayi bastan anlatym . Yurt disindan 4s geldi sim kart takilan yerde cip var gevey yani . Telefon kayitli trye ama simi geveyle birlikte taktigimda sim yok diyor . Sim kardi dun yeni aldm. Mikro haliyle . Sonra S3 e taktim sorunsuz calisti

• quote:

Olayi bastan anlatym . Yurt disindan 4s geldi sim kart takilan yerde cip var gevey yani . Telefon kayitli trye ama simi geveyle birlikte taktigimda sim yok diyor . Sim kardi dun yeni aldm. Mikro haliyle . Sonra S3 e taktim sorunsuz calisti

nerdesin il olarak

• Isknderun neden ki

• quote:

Isknderun neden ki

izmirde olsaydin bende 4s gevey vardi tak calistir denerdik sende cihazindami sorun var yoksa geveydemi diye

• Arkadaşlar uzun zamandır gevey kullanıyorum.Bugün bir sorunla karşılaştım yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim.Gevey Ultra kullanıyorum.Baseband'la ilgili bir sıkıntım yok.Gevey çalışır haldeyken baseband ve ios sürümü neyse şu anda da o,telefonu baseband'ı değiştirmeden snowbreeze'le restore etmek istedim fakat başaramadım problem de bu aşamadan sonra başladı telefonu eski bir yedeklemesinden geri yükledim.Fakat telefonu tekrar açtığım zaman gevey kabul et ekranı gelmiyor,sol üstte servis yok yazısı çıkmıyor.Direk olarak sim kart takılı değil diyor,sol üstte sim yok yazıyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Takumi

Arkadaşlar uzun zamandır gevey kullanıyorum.Bugün bir sorunla karşılaştım yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim.Gevey Ultra kullanıyorum.Baseband'la ilgili bir sıkıntım yok.Gevey çalışır haldeyken baseband ve ios sürümü neyse şu anda da o,telefonu baseband'ı değiştirmeden snowbreeze'le restore etmek istedim fakat başaramadım problem de bu aşamadan sonra başladı telefonu eski bir yedeklemesinden geri yükledim.Fakat telefonu tekrar açtığım zaman gevey kabul et ekranı gelmiyor,sol üstte servis yok yazısı çıkmıyor.Direk olarak sim kart takılı değil diyor,sol üstte sim yok yazıyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

aynı sorun hiç bir işlem yapmadığım halde bende de oldu bugün. Sim yok hatası alıyorum sürekli. farklı bir gevey denedim onda da aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: darK_Ness

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Takumi

Arkadaşlar uzun zamandır gevey kullanıyorum.Bugün bir sorunla karşılaştım yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim.Gevey Ultra kullanıyorum.Baseband'la ilgili bir sıkıntım yok.Gevey çalışır haldeyken baseband ve ios sürümü neyse şu anda da o,telefonu baseband'ı değiştirmeden snowbreeze'le restore etmek istedim fakat başaramadım problem de bu aşamadan sonra başladı telefonu eski bir yedeklemesinden geri yükledim.Fakat telefonu tekrar açtığım zaman gevey kabul et ekranı gelmiyor,sol üstte servis yok yazısı çıkmıyor.Direk olarak sim kart takılı değil diyor,sol üstte sim yok yazıyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

aynı sorun hiç bir işlem yapmadığım halde bende de oldu bugün. Sim yok hatası alıyorum sürekli. farklı bir gevey denedim onda da aynı.

aynen ne yapmamız lazım peki ben iphone'u tamamen sildim tabi jailbreak kalacak şekilde daha sonra furiousmod'u tekrar yükledim fakat değişen bir şey olmadı maalesef halen aynı problem devam ediyor simkartımda çalışıyor onu kontrol ettim yardım edebilecek biri olursa sevinirim.

• arkadaşlar romanyadan gelme geveyle kullanmaya dün başladığım ip 4s cihazım her internete girmeye çalıştığımda hücresel veriyi aç dio ordaki tüm seçenekleri açıyorum internete giriyorum ama az önce baktım wifi bağlı olmasına rağmen para yazıyor bu neden olabilir bi ayarı felanmı kapatmalıyım hücresel veriyi kapayınca internete girmiyor yardmm
  • of of aptal kafam neden kilitli telefon aldım ki satamıyom elimde kaldı, gevey de yok, bozulana kadar kullanıcam bu meredi
  • Arkadaşlar bendede 04.10.01'basebandlı simkilitli iphone 4 var.Bunun için hangi gevey almayı önerirsiniz.?
  • arkadaşlar bende de iphone 4 var BB 02.10.01 ios 5.0.1
    gevey ile çalışıyordu fakat telefon değiştirildi, diğer bir sim kart takınca gevey mi bozuldu bilmiyorum şimdi sim kart takılı değil uyarısı alıyorum.
    sim kartı başka telefona takıyorum sorunsuz çalışıyor.
    ayrıca geveysiz olarak sim kartı iphone 4'e koyuyorum geçersiz sim diyor yani cihaz sim kilitli olduğu için bağlanamıyor. yani cihaz çalışıyor sim okuyabiliyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-gevey-ultra-ios-5,0,1-125556719/detay/

bu arkadaştan aldım 2 tane 20tl gönderdi bana. birini de yedek aldım.
    o yolladı bana bende şimdi ona yollıcam parasını.
    güveniyor ama sakın dolandırmayın ürün orjinal benimkisi çalıştı.
    ihtiyacı olan 10tl den alsın kaçırmasın.
    2 tane aldım 20tl
    ptt kargo ile yollattım 6,5tl
    ama ptt kargo çok yavaş 17 aralıkta kargolamış adam bugün geldi :D

• 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.