Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shekillsiz

tek bende mi var bu sorun yardım edebilecek olan yok mu :((

Telefonu kapatip actiginda geveyi cikar. Ekran gelmeye yakin tekrar tak. Gevey menusu gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapurga

Daha once yazdik forumun arama ozelligini kullanirsaniz cevabi bulabilirdiniz,(ios 5.icin)ama yine yazalim telefonu kapayin sim karti ve geveyi cikarin telefonu acin telefon acikken sim kart ve geveyi takin bir sure sonra gevey menusu gelir.

cevabınız için çok teşekkür ederim fakat şöyle bir sorum var. daha önceden böyle birşey olmuyordu şimdi neden böyle oldu anlamadım kullandığım gevey sarı. üzerinde de ultra yazıyor :S bir bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: klavye_414

arkadaslar bende ip 4 simlock var geveyle kullanıyordum 112 aramdan kullanılan geveyden aldım. sebeke gelıyor.. ben arama yapabılıyorum. ama bana mesaj gelmıyor ve baskası benı aradıgında telefon kapalı dıyor. yuzde 80 boyle. bu durum nasıl cozulur acaba??

bırıside bana yardım etsın arkadaslarr
  • quote:

quote:

arkadaslar bende ip 4 simlock var geveyle kullanıyordum 112 aramdan kullanılan geveyden aldım. sebeke gelıyor.. ben arama yapabılıyorum. ama bana mesaj gelmıyor ve baskası benı aradıgında telefon kapalı dıyor. yuzde 80 boyle. bu durum nasıl cozulur acaba??

bırıside bana yardım etsın arkadaslarr

3g yi kapat dostum sorun düzelmesi gerek.
  • teskkurler dostum denedım sımdılık bir sıkıntı yok :)
  • Arkadaslar elimde iphone 4s var t-mobile almanya kilitli
    ios 5.0.1
    bb 1.0.14

4s icin gevey ultra s cikmis ilk once bunu temin ettim

daha sonra .redsn0w un sitesinde jailbreak yaptim

su linkten ;
    http://www.redsn0w.ws/download-greenpois0n-absinthe-v0-2-for-windows-to-untethered-jailbreak-iphone-4s-and-ipad-2.html

burada absinthe-win-0.2.zip indirdim ve yaptim

simdi cydia falan görünüyor iphone de yani jailbreak oldu

daha sonra orginal karti cikarip elimdeki diger karti gevey ile beraber iphone 4s e taktigimda aktivasyon bölümünü getiriyor.
    112 aradim...
    wifi ile yapmaya calistim.
    mobile hat üzerinden yapmaya calsitim bir türlü olmuyor

sonuc olarak soyle bir hata veriyor

" There is a problem with your....

We're sorry, the iphone you connected may be damaged and cannot be activated for service.
    We recommend you visit your nearest Apple Store for more information. "

bir cözüme ulasamadim aktivasyonu gecemiyorum. gevey varken neden aktivasyon istiyor anlamis degilim
    yardimci olursaniz sevinirim.

Güncelleme : Arkadaslar yani hat cekiyor görünüyor 4 cizgi var suanda fakat aktivasyon bölümünde kaliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyuzar -- 27 Mart 2012; 13:25:49 >

• At&t Sim kilitli iPhone4S ios 5.0.1 telefonuma RebelSim aldım , 1 haftadır sorunsuz kullanıyorum ,yaşadığım bir kaç tecrübe şöyle ;

Sim'in kullanılış şekli adımlar halinde şu şekilde ;

1) Orjinal sim kartı takıp (benim örneğimde at&t) telefonu aktive edin ,
    2) Kullandığınız operatör'ün kartını takıp Ayarlar>Genel>Hakkında menüsünde Operatör isminiz gözükene kadar bekleyin
    3) Hattı çıkarıp RebelSim ile birlikte takın
    4) RebelSim'in menusunden telefonunuz hangi operatör tarafından kitlendiyse onun kodunu seçin
    5) 10 Sn içinde hat gelecektir.

Benim yaşadığım bir iki sıkıntı şöyle ;

>>>RebelSim ile rehberdeki numaraların başına +9 koymadan isimler görüntülenmedi
    >>>Uluslararası dolaşımı açmadan 3g veya Edge bağlanmadı , açınca bağlandı
    >>>iMessage ve Facetime mail adresi ile etkinleşti , numara ile etkinleşmedi , sanırım telefonu amerikada açıp kullandığm için , hala oradaki numaramı kendi numaram olarak görüyor.

4s RebelSim ile ilgili sıkıntı olursa elimden geldiğince yardımcı olurum , sorularınızı özel mesaj ile sorabilirsiniz.

İyi günler.

• sürekli rahatsız ediyorum ama soruma cevap bulamadım bir türlü, telefon açılışında artık accept çıkmıyor önceden çıkıyordu.
    sarı ultra gevey kullanıyorum. şuan accept gelmesi için simi çıkarıp takıyorum. yeni bir gevey almalı mıyım yoksa bir çözümü var mıdır ?
  • quote:

sürekli rahatsız ediyorum ama soruma cevap bulamadım bir türlü, telefon açılışında artık accept çıkmıyor önceden çıkıyordu.
    sarı ultra gevey kullanıyorum. şuan accept gelmesi için simi çıkarıp takıyorum. yeni bir gevey almalı mıyım yoksa bir çözümü var mıdır ?

uçak moduna al telefonu hattı çıkar tak 1 dk bekle uçak modundan çık gelecektir
  • quote:

sürekli rahatsız ediyorum ama soruma cevap bulamadım bir türlü, telefon açılışında artık accept çıkmıyor önceden çıkıyordu.

Gevey'in de bozulmuş olabilir , basit bir devre sonuçta , farklı bir gevey'le deneme imkanınız varsa onunla deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baaki

quote:

uçak moduna al telefonu hattı çıkar tak 1 dk bekle uçak modundan çık gelecektir

yapmak istediğim hattı çıkarmadan telefonu kapatıp açtığımda accept menüsü gelsin. çünkü daha önceden öyleydi. :/
  • arkadaşlar iphone4 amerikadan getireceğim ancak geveyin desteklediği en güncel ios sürümünü almak istiyorum. tavsiye edebileceğiniz geveyi desteklediği ios sürümüyle birlikte paylaşabilir misiniz. bi de nereden temin edebileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
  • 4S için Gevey şu an 5.0.1 version destekliyor , 5.1 'i desteklemiyor.
  • Lutfen, $100-$200 fazla verip simkilitsiz cihaz aliniz. Basiniz o guzel caniniz yorulmasin.

Kisaca Gevey/unlock hakkindaki dusuncelerim icin sizi imzama davet ediyorum.
  • Arkadaşlar merhaba,
    IPhone 4 ios 5.0.1 baseband 04.11.08 cihazım var. Sadec Ipad olarak kullanabiliyorum. Bir ay kadar önce sorduğumda 04.11.08 için henüz Gevey olmadığı ve beklemem gerektiği söylenmişti. Bu baseband için bir gelişme var mı aceba? Bilgisi olan cevap verirse şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_elif

Arkadaşlar merhaba,
    IPhone 4 ios 5.0.1 baseband 04.11.08 cihazım var. Sadec Ipad olarak kullanabiliyorum. Bir ay kadar önce sorduğumda 04.11.08 için henüz Gevey olmadığı ve beklemem gerektiği söylenmişti. Bu baseband için bir gelişme var mı aceba? Bilgisi olan cevap verirse şimdiden teşekkür ederim.

çıkması çok yakın
  • Arkadaşlar sim kart kesmeden kullanabileceğim GEVEY var mı şu an piyasada?
  • arkadaşlar piyasadaki iphone4 geveyleri(4s için değil) en son hangi ios sürümünü desteklior önerebileceğiniz marka model gevey var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixmaurice

Arkadaşlar sim kart kesmeden kullanabileceğim GEVEY var mı şu an piyasada?

simkartı kesmeden yuvaya yerleşmeyeceğine göre öyle bi şansın yok.

ama eğer mikrosim in ucundan accık kestiğin modellerinden bahsediyorsan onlar var, alırken görebilirsin zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QoS -- 29 Mart 2012; 19:04:40 >
  • arkadaşlar telefonumu arkadaşıma satacağım fakat kendi hattını takıknca geveyle kullanabilir mi
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.