Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben dogubanktan ana giristen girince sagdan 2. Dukkandan aldim daha once yesil sari kirmizi(pro)(ultra) bir suru yerde denediler ise yaramadi oradaki digerlerinden faklli bir kirmizi idi (icinden nasil yapilacagini falan yazan kitapcik da cikti) hemen calisti
    Tavsiye ederim
    Benden 50 TL aldilar ama o kadar ugrasmistim ki calisinca pazarlik dahi etmedim...
  • arkadaşlar ben iphone 4 ümde 3gyi aktifleştiremiyorum gevey takılı acaba nasıl açabilirim interneti teşekkür ederim
  • arkadaşlar aylardır bu konuya bakamadım.
    mayıs ayında hem iphone 4 siyah (ABD'den-At&T) hem de orjinal kırmızı gevey almıştım ve sorunsuz kullanmaktayım hala.
    bir baktım buraya 100 tane versiyonu çıkmış
    birşey soracam,
    1-bendeki ilk kırmızı orjinal gevey'in yeni çıkanlara göre çok eksiği var mı? sorunsuz çalışıyor şuan...(4.3.3)
    2-ios 5 çıkınca bu kart işime yarayacak mı?

yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runo84 -- 9 Ekim 2011; 23:30:23 >
  • ios 5 e bb koruyarak yükselttiğimiz taktirde geveyin çalışıcak heralde ama bi sorun daha var baseband ile sürüm uymadığı zaman tek bar sorunuyaşıyorduk acaba ios5'de de bu sorun olucakmı acaba neyse 3 4 gün kaldı çıkmasına çıksın bi test etsinlerde gerçi daha jailbreak çıkmadan geçmeyi düşünmüyorum ben bu arada ne olur ne olmaz die burdan da hatırlatıyım shsh kayıtlarınız alın sonra ilerde sorun çıkmasın ifaith veya tinyumbrella ile
  • Ben bugun ios 5 gmyi Sn0wbreeze ile yukledim.1)tek bar sorunu yok.2)112 aramasi icin geveyin kabul et ekranindan sonra tek bar hic cikmiyor,hep servis yok yaziyor.gevey calismayacak diye korkmayin.sanki tek bar varmis gibi 20 saniye kadar bekleyip,112 aramasi yapip ucak moduna alinca simkarti takili degil ve sim hatasi uyarilarini aliyorsunuz ve hat geliyor.yalniz 4.1 ve 4.2.1 surumlerindeki arama etkin uyarisi her aramada cikiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok tesekkurler bunlar iyi haberler geveylerimizle ios 5 i kullanabilmek güzel olacak bende 12 ekimi bekliyorum sonrasında ios 5 e gecmeyi deniycem suan icin bende jb onemli degıl zaten jb siz kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocankurt

Ben bugun ios 5 gmyi Sn0wbreeze ile yukledim.1)tek bar sorunu yok.2)112 aramasi icin geveyin kabul et ekranindan sonra tek bar hic cikmiyor,hep servis yok yaziyor.gevey calismayacak diye korkmayin.sanki tek bar varmis gibi 20 saniye kadar bekleyip,112 aramasi yapip ucak moduna alinca simkarti takili degil ve sim hatasi uyarilarini aliyorsunuz ve hat geliyor.yalniz 4.1 ve 4.2.1 surumlerindeki arama etkin uyarisi her aramada cikiyor.

baseband yükseltmedinizmi acaba? hangi baseband ı kullanıyorsunuz?
  • Ben 04.10.01 ile kullanıyorum iOS 5 GM versiyonu + Gevey'i aynen arkadasın dediği gibi tek bar problemi vs yok. kabul ettikten sonra gevey ekranını servis yok diyor. aynı tek bar varmıs gibi yapıyoruz işlemleri tak diye geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haldor

Ben 04.10.01 ile kullanıyorum iOS 5 GM versiyonu + Gevey'i aynen arkadasın dediği gibi tek bar problemi vs yok. kabul ettikten sonra gevey ekranını servis yok diyor. aynı tek bar varmıs gibi yapıyoruz işlemleri tak diye geliyor.

cevap için teşekkürler acaba 112 aramaya gerek kalmayan geveylerde direk olarak hat geliyormu birde onu öğrenmiş olsak süper olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaedHrOS

quote:

Orijinalden alıntı: ocankurt

Ben bugun ios 5 gmyi Sn0wbreeze ile yukledim.1)tek bar sorunu yok.2)112 aramasi icin geveyin kabul et ekranindan sonra tek bar hic cikmiyor,hep servis yok yaziyor.gevey calismayacak diye korkmayin.sanki tek bar varmis gibi 20 saniye kadar bekleyip,112 aramasi yapip ucak moduna alinca simkarti takili degil ve sim hatasi uyarilarini aliyorsunuz ve hat geliyor.yalniz 4.1 ve 4.2.1 surumlerindeki arama etkin uyarisi her aramada cikiyor.

baseband yükseltmedinizmi acaba? hangi baseband ı kullanıyorsunuz?

basebandımı sn0wbreeze ile kordum.4.10.01 yine.
  • Merhaba,
    BB koruması nasıl yapılıyor? baseband koruyarak güncelleme yaptıgımızda gevey calışıyor mu?
    Bir de telefona maiiler güncelleme yapmıyor sebebi ne olabilir
    sevgiler
  • merhabalar aklıma takılan birşeyi sormak istedim biz bb yükseltmeden ios 5 güncellemesi yaptığımızda sn0wbreeze ile aynı zamanda jb yapmış oluyomuyuz ? jb yapmıs oluyosak bizde her acıp kapamada gevey ıslemlerı harıc bırde pc ye mı baglamamız gerekecek? (sonyayınlanan gm ıcın sn0wbreeze üzerinden ve teethered jb üzerinden böyle bir çıkarım yaptım ) ya da sadece bb koruyup update yapıp jb yapmamıs mı oluyoruz yanı tel kapanıp acıldıgında sadece gevey ıslemlerını mı yapıyoruz gecen arkadaslar yardımcı olursa sevınırım.

bırde geveylı arkadaslar ıcın ozellıkle benım gıbı bıraz tereduttu olanlar ıcın bb koruyarak ios 5 e gecısı (ıos 5 ın nıhaı surumu bugn cıktıktan sonra tabı :) )detaylı olarak anlatabılcek veya ayrı bı konuda yer verebılcek arkadaslar olursa mınnettar olucam
  • arkadaşlar ben de gevey kullanıyorum yurtdışından almıştım ama hatırlamıyorum mavi mi kırmızı mı yeşil mi onu nasıl anlarım ? 112 arama uçak modu falan olan ama birçoğunda var galiba o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empyrium

arkadaşlar ben de gevey kullanıyorum yurtdışından almıştım ama hatırlamıyorum mavi mi kırmızı mı yeşil mi onu nasıl anlarım ? 112 arama uçak modu falan olan ama birçoğunda var galiba o

anlaşılamıyor malesef mavimi yeşilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaygenc101

merhabalar aklıma takılan birşeyi sormak istedim biz bb yükseltmeden ios 5 güncellemesi yaptığımızda sn0wbreeze ile aynı zamanda jb yapmış oluyomuyuz ? jb yapmıs oluyosak bizde her acıp kapamada gevey ıslemlerı harıc bırde pc ye mı baglamamız gerekecek? (sonyayınlanan gm ıcın sn0wbreeze üzerinden ve teethered jb üzerinden böyle bir çıkarım yaptım ) ya da sadece bb koruyup update yapıp jb yapmamıs mı oluyoruz yanı tel kapanıp acıldıgında sadece gevey ıslemlerını mı yapıyoruz gecen arkadaslar yardımcı olursa sevınırım.

bırde geveylı arkadaslar ıcın ozellıkle benım gıbı bıraz tereduttu olanlar ıcın bb koruyarak ios 5 e gecısı (ıos 5 ın nıhaı surumu bugn cıktıktan sonra tabı :) )detaylı olarak anlatabılcek veya ayrı bı konuda yer verebılcek arkadaslar olursa mınnettar olucam

bende çok mutlu olacam

• quote:

Orijinalden alıntı: yigidoumit

quote:

merhabalar aklıma takılan birşeyi sormak istedim biz bb yükseltmeden ios 5 güncellemesi yaptığımızda sn0wbreeze ile aynı zamanda jb yapmış oluyomuyuz ? jb yapmıs oluyosak bizde her acıp kapamada gevey ıslemlerı harıc bırde pc ye mı baglamamız gerekecek? (sonyayınlanan gm ıcın sn0wbreeze üzerinden ve teethered jb üzerinden böyle bir çıkarım yaptım ) ya da sadece bb koruyup update yapıp jb yapmamıs mı oluyoruz yanı tel kapanıp acıldıgında sadece gevey ıslemlerını mı yapıyoruz gecen arkadaslar yardımcı olursa sevınırım.

bende çok mutlu olacam

+

• quote:

Orijinalden alıntı: kalora

quote:

quote:

bende çok mutlu olacam

+

Heyecan ve merakla bekliyoruz umarim birisi biz geveylileride dusunur ve detaylı bir anlatim gerceklestirir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

quote:

Orijinalden alıntı: kalora

quote:

quote:

bende çok mutlu olacam

+

Heyecan ve merakla bekliyoruz umarim birisi biz geveylileride dusunur ve detaylı bir anlatim gerceklestirir...

+1905

• JB siz gevey'ler çalıştı mı ios 5'le deneyen oldu mu?
  • Herkese selamlar
    bugüne kadar gevey e ihtiyacim yoktu bb 1.59 da heves edip ios 5 e gectim ultrasnow update etmeyince bugun gevey aldim fakat suan 1.59 bb de sinyal tek bar da ve internete baglanamiyorum Ağ ayarlarindan dolasimi acinca baglaniyor. gelelim soruma dolasimi acinca ek ucret yansir mi. ve tek sinyal sorununu nasil cozerim?

not: kirmizi gevey pro jb yaptikdan sonra 112 i aramadan direk hat buluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One-Turk -- 13 Ekim 2011; 20:53:30 >
  • 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.