Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MaedHrOS

3 gündür şebekem bulunduğum ortamlar nedeniyle 100 defanın üstünde gidip gelmiştir ve telefon çatır çatır çalışıyor, olay şu ki kapatıp açtığınızda kısa süre sonra belkide 1-2 saat içerisinde şebeke gidiyor ya bundan sonra kapatıp açıp 112 yaptığınızda şebeke çok sıkı tutunuyor ve hiçbirşekilde no service e düşmüyor telefon

aynen bende de böyle oldu ilk gün düştü sonrasında ucak modu vs herşeyi denedim zınk geri geldi
  • imaismailin sattıgı 34 lira olan sanırım kırmızı pro ilk gün bana cok eziyet etti önce hattı bulmadı ,sonra düştü.
    ikinci gün tak diye buldu, tesadüfmü diye 3 kere denedim gene buldu. sebeke bir daha düşmedi ben tavsiye ediyorum
    bu arada 4.3.5 jail break kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiésto

Selam Arkadaşlar...

kafama takılan bir soruyu sorayım... Şimdi şebeke gittiğinde geri gelmesi için illa gevey talimatlarını bir daha mı uygulamamız gerekiyor ?

Çünkü çok fazla dolaştığım için zırt pırt telefonumun şebekesi gitmişmi gelmemiş mi diye bakamam açıkcası

telefonu açıp kapayıp aynı işlemleri yapabilirsin
    ya da benim gibi sim kartı cıkartabilirsin çünkü ben teli kapatamıyorum her ikisindede gevey menü acılıyor
  • biz böyle geveyle nereye kadar kullanacağız ya iOS 5 te apple bize kıyak geçip telefonları factory unlock yapar mı acaba...
  • bir şey sorucam sizlere geveyli cihazını kullananlar yada unlock yapanlar ios 5 kullanabilecekler mi.?
  • birşey osrucam sizlere arkadaşlar

geveyi kullananlar yada unlock yaptıranlar ıos5 çıkınca veriyon yükseltmesi yapabilecekler mi?
  • merhaba,
    arkadaşlar gevey'i deneme amaçlı sadece çipli bir şekilde telefona takmak istedim.
    takarken öndeki siyah çip zor içeri girdi. ardından çıkarmak istediğimdeyse çip telefonun içinde kaldı.

sonra cımbız'la çıkardım problem olmadı ama sormak istediğim şey siz geveylerinizi çip + mikro sim kart olarak o küçük yuvaya nasıl sokabiliyorsunuz, zorlanmıyor musunuz? telefona zarar gelmesinden çekinmiyor musunuz?

açıkçası gevey'i çip + mikro sim kart olarak takmayı deneseydim büyük problem yaşardım gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 4 Ekim 2011; 17:06:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

merhaba,
    arkadaşlar gevey'i deneme amaçlı sadece çipli bir şekilde telefona takmak istedim.
    takarken öndeki siyah çip zor içeri girdi. ardından çıkarmak istediğimdeyse çip telefonun içinde kaldı.

sonra cımbız'la çıkardım problem olmadı ama sormak istediğim şey siz geveylerinizi çip + mikro sim kart olarak o küçük yuvaya nasıl sokabiliyorsunuz, zorlanmıyor musunuz? telefona zarar gelmesinden çekinmiyor musunuz?

açıkçası gevey'i çip + mikro sim kart olarak takmayı deneseydim büyük problem yaşardım gibime geliyor.

simkartın arka tarafını zımpara, tırnak törpüsü vs. ile inceltmek gerekiyor, yuva 1-2 girişten sonra çok zorlanmıyor zaten, zarar gelmesinden çekinmiyoruz hastayız biz

• Esas sorun şu aslında...

ios 5 çıkınca Gevey ne olacak ?

ios5 de 112 expolit i kapatılırsa aynen telefonlarımızı ipod olarak kullanmaya merhaba diyebiliriz
  • Merhaba Arkadaşlar,

Benim telefonum iphone 4 . Version 4.1
    Modem Firmware hala 02.10.04 :)))

unlock çıkarsa diye hiç yükseltmedim.. Ama artık canıma tak dedi. Kırmızı gevey kullanıyorum. Professional mıydı neydi.. Restore yapmıyodum version yukselecek diye. Şimdi restore yaparsam versiyon yükselecek ve geri dönüşüm olmayacak. Sizce yapayım mı? Yaparsam Elimdeki gevey calısır mı?

Çalışmaz ise ; Hangi geveyi almalıyım. Şu 112 yi aramasız falan olanlar hangileri? ondan mı alayım tavsiye eder misiniz?
  • benim modem firmware 04.10.01

4.3.3 JB kullanıyorum ve ilk çıkan gevey var...Sorunsuz şu anda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaedHrOS

quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

merhaba,

simkartın arka tarafını zımpara, tırnak törpüsü vs. ile inceltmek gerekiyor, yuva 1-2 girişten sonra çok zorlanmıyor zaten, zarar gelmesinden çekinmiyoruz hastayız biz

benim gevey+sim de sıkıştı. 1 ay akdar öyle kullandım ama içimde hep bir çıkarma isteği vardı.
    sonunda bir iphone tornavida, plastik spatula tarzı birşey olan bir set alıp telefona giriştim.
    Herbiryerini dağıtıp tray i çıkardım. Bu arada iğne ile ttiğimiz parça yamulmuş onu farkettim. düzelttim.
    Sonra da bir daha aynı sorunla karşılaşmamak için normal sim'i keserek yaptığım mini sim'i birde törpü ile incelltim.
    Şimdi sorunsuz kullanıyorum.
    Gevey le beraber kullanırken, sim i inceltmekte yarar var diye düşünüyorum.

• birde bu geveypass diye birşey çıkmış..

http://www.pandawill.com/geveypass-unlock-sim-card-deluxe-edition-no-112.html

Hepsinden sıradan alıp deniyeceğiz. Anlaşıldı..:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: allroad

Merhaba Arkadaşlar,

unlock çıkarsa diye hiç yükseltmedim.. Ama artık canıma tak dedi. Kırmızı gevey kullanıyorum. Professional mıydı neydi.. Restore yapmıyodum version yukselecek diye. Şimdi restore yaparsam versiyon yükselecek ve geri dönüşüm olmayacak. Sizce yapayım mı? Yaparsam Elimdeki gevey calısır mı?

Çalışmaz ise ; Hangi geveyi almalıyım. Şu 112 yi aramasız falan olanlar hangileri? ondan mı alayım tavsiye eder misiniz?

Lütfen biri net bi cevap verebilir mi?
  • quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Lütfen biri net bi cevap verebilir mi?

bu noktada kesin bir cevap alabileceğinizi sanmıyorum, versiyonu yükseltin çalışmassa başka gevey alırsınız zaten fiyatları yerlerde sürünür duruma geldi.
    112 siz kullanılabilecek olanlar gevey supreme mavi,yeşil gevey ultra(jb gerektirir) ve gevey pass...yeşil gevey kullanıyorum ve önceki sayfalarda oldukça tecrübe yazdım genelde sorunsuz gibi görünsede hat arada gidebiliyor aynı durum mavi geveylerdede mevcut. deneyip görmek en iyisi

• ios 5 GM çıktı acaba yükleyip deneyen oldumu bi haber görebildiniz mi gevey çalışıyormu acaba gerçi JB çıkmadan geçmeyi düşünmüorum ama geçen seneki gibi 9 ay beklilcekmiyiz acaba ona göre shsh kaydımı 10 kere falan yedekliyim ben hatta bi flash a koyup kasaya falan koymak lazım yanlışlıkla restore falan olur bb yükselik bide gevey çalışmazsa ios 5 de geçen sefer 8 ay bekledim bu sefer 8 sn beklemem bir adet çekiç bir adet sert zemin arasında kaderine terkederim telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hobametin

ios 5 GM çıktı acaba yükleyip deneyen oldumu bi haber görebildiniz mi gevey çalışıyormu acaba gerçi JB çıkmadan geçmeyi düşünmüorum ama geçen seneki gibi 9 ay beklilcekmiyiz acaba ona göre shsh kaydımı 10 kere falan yedekliyim ben hatta bi flash a koyup kasaya falan koymak lazım yanlışlıkla restore falan olur bb yükselik bide gevey çalışmazsa ios 5 de geçen sefer 8 ay bekledim bu sefer 8 sn beklemem bir adet çekiç bir adet sert zemin arasında kaderine terkederim telefonu

bildiğim kadarı ile ios 5 beta 7 ile gevey çalışmıyordu.

bu demek oluyor ki ios 5 GM ilede çalışmayacak...

Net bişi söylemek için erken daha... ios 5 tam olarak itunes üzerinden verilsin kesin sonuçlar çıkacaktır...

Benim shsh 4.3.2 4.3.3 4.3.4 ve 4.3.5 mevcut allahtan

beklemede kalmakta yarar var şu an...

• bana 1 tane almanyadan iphone4 geldi.shsh kaydı yok versyon 4.3 4.3.3 nasıl geçebilirim.4.3.5 testered 4.3 testered ara versyona geçmem lazım lütfen yardım.
  • arkadaşlar öncelile ios 5 in yayınlanmasına 5 gün kala öğrendiğim kadarıyla baseband yükseltmeden ios 5 gm de gevey kullanabilenler olmuş (yurtdışı sitelerde ekran görüntüleriyle birlikte var) bu konu hakkında aranız da başka duyumu olan var mı şimdilik benim duydugum snowbreeze ile 4.10.01 de kalarak ios 5 e geçebilmemizin mümkün olduğu birde bu bb yükseltmeme işinin bize ios 5 te herhangi bir getirdiği kayıp olacak mı?
  • Arkadaslar bu gevey ultra,supremumlari nerden bulup alabiliriz.Balikcioglunda hickimsede yok.
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.